اخبار داغ

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور:

اقتصاد مقاومتی به معنای صادرات نیست/ اقتصاد مردم پایه شود

اقتصاد مقاومتی به معنای صادرات نیست/ اقتصاد مردم پایه شود
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اهدای نشان اقتصاد مقاومتی به واحدهای برتر گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای صادرات نیست و باید اقتصاد مردم پایه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار محمد زهرایی صبح امروز  در صبحگاه مشترک گروه‌های جهادی و اهدای کمک‌های مومنانه با اشاره به اهدای نشان اقتصاد مقاومتی به واحدهای تولیدی برتر اظهار داشت: مردم پایه کردن اقتصاد مأموریت مهم قرارگاه اقتصادی است زیرا طبق فرمایش حضرت امام ورود بسیج سبب می‌شود تا اقتصاد مردم پایه شود.

وی با اشاره به راه اندازی پایگاه‌های اقشاری بسیج از فعال بودن ۳۸۰ پایگاه در واحدهای تولیدی کشور خبر داد و گفت: کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی براساس شاخص‌های علمی ارزیابی و نشان اقتصاد مقاومتی اهدا می‌شود.

وی با عنوان اینکه اهدای نشان اقتصاد مقاومتی یک کار علمی و ارزشمند برای ارزیابی واحدهای تولیدی است، و گفت: این نشان بررسی می‌کند که واحدهای تولیدی چقدر در تحقق اقتصاد مقاومتی موفق هستند.

سردار زهرایی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی فقط به معنای صادرات نیست، یادآور شد: اقتصاد مقاومتی فقط تولید و نگهداشت نیروی انسانی و غیره نیست و مؤلفه‌های زیادی در آن نقش دارند و اهدای نشان اقتصادی به واحدهای تولیدی برای ترغیب و تشویق به رشد تولید کمک می‌کند.

وی با اظهار اینکه رزمایش گروه‌های جهادی از امروز با رمز مقدس یا امام حسن (ع) آغاز می‌شود، با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی یادآور شد: اقتصاد مقاومتی به عنوان یک راهبرد عملیاتی در سال جاری تعریف شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اعلام اینکه بیش از ۳ هزار پایگاه بسیج کارگری در کشور وجود دارد، ادامه داد: در هر پایگاه یک گروه جهادی تشکیل شده است و بسیج کاگری خود را ملزم کرده با توجه به تخصصی که در ۵ دسته تقسیم شده، به جامعه هدف خدمات بدهد و این رزمایش جهادی در طول سال ادامه دارد.

سردار زهرایی از اجرای طرح‌های دوازده گانه در قرارگاه اقتصاد مقاومتی اقشار تخصصی بسیج هم خبر داد و گفت: طرح اهدای نشان اقتصاد مقاومتی به مراکز و واحدهای تولیدی یکی از این طرح‌ها است که توسط بسیج کاگری در حال اجرا می‌باشد.

مسئول بسیج سازندگی کشور گفت: نزدیک به ۲۹ هزار صندوق قرض الحسنه اشتغال زا با عضویت یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار تشکیل و در سال گذشته نزدیک به ۵۰ هزار فرصت شغلی توسط این صندوق‌ها ایجاد می‌شود.

 

 

مولف : امیر طاهری

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه