مسئول سازمان فضای مجازی بسیج خبر داد:

بازدید فعالان فضای مجازی و رسانه ای کشور از مراکز بی نظیر صنعتی، علمی و نظامی ایران

بازدید فعالان فضای مجازی و رسانه ای کشور از مراکز بی نظیر صنعتی، علمی و نظامی ایران
معین گفت: سازمان فضای مجازی بسیج با همکاری سازمان بسیج دانشجویی، زمینه بازدید فعالان فضای مجازی و رسانه ای کشور از مراکز علمی، صنعتی و نظامی کشور را فراهم کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسلم معین گفت: سازمان فضای مجازی بسیج با همکاری سازمان بسیج دانشجویی، زمینه بازدید فعالان فضای مجازی و رسانه ای کشور از مراکز علمی، صنعتی و نظامی کشور را فراهم کرده است.

مسئول سازمان فضای مجازی بسیج ادامه داد: سفرهای راهیان پیشرفت که به مناطق مختلف مخصوصا مراکز صنعتی، علمی و نظامی مرکزی و جنوبی ایران در تهران و خلیج فارس انجام خواهد شد با حضور اولین گروه از فعالان فضای مجازی و رسانه ای آغاز شده و ادامه خواهد داشت.

 وی افزود: برخی از حاضرین در این سفرها با کلیدواژه #میگفتند_نمیتوانید مشاهدات خود از دستاوردهای خیره کننده کشور را روایت کرده اند.

معین گفت: فعالان فضای مجازی و رسانه ای کشور که علاقه مند به حضور در این سفر ها هستند می توانند با روابط عمومی سازمان فضای مجازی بسیج تماس بگیرند

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه