اخبار داغ

وزیر کشور:

اولویتی مهم‌تر از انتخابات و مشارکت مردم وجود ندارد

اولویتی مهم‌تر از انتخابات و مشارکت مردم وجود ندارد
وزیر کشور گفت: اولویت و هدفی مهم‌تر و اساسی‌تر از برگزاری انتخابات و میزان مشارکت مردم در آن وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی عصر دوشنبه در جمع استانداران سراسر کشور با اشاره به اینکه زنگ شروع فعالیت‌های مربوط به انتخابات را زده‌ایم، خاطر نشان کرد: افق ما برای مشارکت و حضور مردم حضور بیش از ۶۰ درصدی است و همه برنامه‌ها باید بر همین اساس تنظیم شود.

وی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین مسأله‌ای که در سالجاری داریم، برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفند ماه است، افزود، دشمنان از مدت‌ها قبل تلاش می‌کنند تا با ناکارآمد نشان دادن دولت و مجلس، مردم را ناامید کرده تا مشارکت در انتخابات کم شود.

وزیر کشور با اشاره به اینکه تورم در کشور وجود دارد، ولی همه مسائل ما فقط تورم نیست و دشمن به دنبال بزرگ کردن این مشکل است، تأکید کرد: با توجه به اقدامات بزرگی که در دولت سیزدهم در همین مدت کوتاه انجام شده است، چنین اقدامی از سوی دشمنان جفای بزرگی در حق دولت و مجلس است.

وحیدی به برخی تلاش‌های آتی دشمنان در این خصوص و با هدف انجام عملیات روانی در داخل اشاره کرد و گفت: همه باید این اقدامات و تحرکات دشمنان را به خوبی رصد کرده و بشناسیم تا بتوانیم با قدرت در صحنه حضور داشته باشیم.

وی در ادامه ارائه خدمات به مردم، رسیدگی و حل مشکلات آنان را وظیفه ذاتی همه مسئولان به خصوص مقام‌های استانی و محلی خواند و تصریح کرد: در این راستا لازم است تا استانداری‌ها و بخش‌های تابعه با برنامه‌ریزی گسترده‌تر وارد عمل شده تا مشکلات مردم در اسرع وقت حل شود.

وزیر کشور، مؤلفه امنیت، سلامت و رقابت را با توجه به بیانات مقام معظم رهبری از دیگر امور مرتبط با انتخابات پیش رو ذکر کرد و افزود: استانداران باید برای این بخش‌ها نیز برنامه‌ریزی‌های لازم را با انتخاب افراد معتمد در هیأت اجرایی انجام داده و بیطرفی خود را حفظ کنند.

 وحیدی در ادامه بر ضرورت نظارت استانداران بر امور اداری، اجرا و شمارش آرای انتخابات تأکید کرد و افزود: علاوه بر تلاش‌ها برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات، لازم است امور اداری انتخابات نیز به بهترین شکل انجام شود.

محمدرضا غلامرضا رئیس ستاد انتخابات کشور نیز در این جلسه، انتخابات ۱۱ اسفند ماه را خطیر خواند و گفت: ما برای برگزاری انتخابات، ۲۵ فرآیند مختلف داریم که ذیل هرکدام از این‌ها ده‌ها فعالیت باید انجام شود و برنامه‌های لازم در این ارتباط تنظیم و تهیه شده است.

وی در ادامه از استانداران سراسر کشور درخواست کرد تا نسبت به تعیین هیأت‌های اجرایی برای انتخابات اسفند ماه و صدور احکام لازم برای آنان اقدامات لازم را در اولین فرصت انجام دهند تا امور براساس برنامه‌ریزی انجام شده به پیش برود.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به اقدامات انجام شده برای آموزش ۷۵۰ هزار نفر عوامل اجرایی انتخابات خاطرنشان کرد: دستورالعمل‌های لازم در این ارتباط آماده و برای همه استان‌ها ارسال خواهد شد و با توجه به پیچیدگی روند برگزاری انتخابات لازم است تا همه دست‌اندرکاران به موقع نسبت به انجام برنامه‌های پیش‌بینی شده اقدام کنند، چرا که بروز هرگونه خللی در این ارتباط بر کل روند امور تأثیرگذار است.

غلامرضا همچنین به اقدامات این ستاد برای پررنگ‌تر کردن نقش احزاب و گروه‌های سیاسی در انتخابات اشاره کرد و افزود: در این ارتباط نیز یک آیین‌نامه تهیه شده است که در آن پیش‌بینی‌های لازم در ارتباط با ورود جریان‌ها و ائتلاف‌های سیاسی صورت گرفته است.

 وی در ادامه خاطرنشان کرد: لازم است استانداری‌ها از هم‌اکنون براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده و ایجاد یک بانک اطلاعاتی نیازهای خود اعم از نیروی انسانی و تجهیزات را برآورد و پیش‌بینی کنند تا به موقع نسبت به تأمین آن‌ها اقدام شود.

در ادامه این جلسه شماری از استانداران دیدگاه‌های خود را در ارتباط با افزایش مشارکت مردم و برگزاری هر چه بهتر انتخابات بیان کردند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره ۴ ساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می‌شود.

در دیدار امروز وحیدی با استانداران ۳۱ استان کشور که معاونان و برخی مقام‌های وزارت کشور نیز حضور داشتند، محمد عباسی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور به تهیه طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی از سوی این سازمان اشاره کرد و گفت: تا آخر خرداد ماه این طرح در شورای اجتماعی تصویب می‌شود و لازم است تا استانداران نیز دیدگاه‌های خود را در این ارتباط برای گنجانده شده در طرح اعلام کنند.

وی در ادامه به وجود مراکز نظرسنجی مختلف در کشور اشاره کرد و افزود: در وزارت کشور نیز مرکز رصد و افکارسنجی به منظور  تطیبق نظرسنجی‌ها طراحی شده است.

وحیدی نیز در این ارتباط بر ضرورت توجه استانداری‌ها به آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و اولویت اول را در این ارتباط گسترش فرهنگ عفاف و حجاب خواند.

وی در ادامه، حاشیه‌نشینی را از دیگر آسیب‌های اجتماعی برشمرد و گفت: اقداماتی از سوی ستاد محلات کمتربرخوردار به ریاست آقای آقامحمدی انجام شده است.

وزیر کشور همچنین در ادامه برگزاری مراسم و راهپیمایی اربعین را مهم خواند و تأکید کرد: باید همه با هم به دنبال یک سازماندهی خوب برای اعزام زائران از هر استانی به سمت مرزهای غربی باشیم تا این مراسم به خوبی و گسترده‌تر از سال گذشته برگزار شود.

وحیدی در ادامه اجرای طرح مسکن ملی را وظیفه همگانی ذکر کرد و گفت: در این ارتباط نیز لازم است تا همه استانداران گزارش‌های خود را از روند و پیشرفت امور به صورت ماهانه اعلام کنند تا در صورت بروز هر مشکلی بتوان به سرعت نسبت به رفع آن اقدام کرد.

وزیر کشور در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه ارزش زنجیره راهبردی در محل نمایشگاه‌های دائمی تهران از سوی معاونت اقتصادی وزارت کشور با حضور استان‌های مختلف، از تلاش‌های انجام شده در این ارتباط از سوی آقای کوشش‌تبار و همه استانداران تقدیر و تشکر کرد.

 وحیدی، توسعه بیش از پیش استان‌ها را از طریق ارزش زنجیره راهبردی امکانپذیر خواند و گفت: این زنجیره به ما می‌گوید که کجا، چه زمانی و در چه زمینه‌ای باید سرمایه‌گذاری کنیم تا بتوانیم به اهداف مورد نظر و افزایش ثروت ملی دست یابیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه