معرفی انواع فوم های مبلمان و صندلی اداری
اگر فوم مبلمان اداری شما معیوب و کهنه شده، بهتر است تا با تعویض آن شکل تازه ای به صندلی ببخشید؛ انجام اینکار هزینه کمی ایجاد می کند، اما به طرز قابل توجهی شکل ظاهری مبلمان اداری را احیا می کند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تعویض فوم صندلی اداری یکی از رایج ترین روش ها برای تعمیر و احیای عملکرد از دست رفته مبلمان اداری به شمار می آید. اگر فوم مبلمان اداری شما معیوب و کهنه شده، بهتر است تا با تعویض آن شکل تازه ای به صندلی ببخشید. انجام اینکار هزینه کمی ایجاد می کند، اما به طرز قابل توجهی شکل ظاهری مبلمان اداری را احیا می کند. برای انجام اینکار لازم است تا در ابتدا با انواع فوم های مبلمان و صندلی اداری آشنا شوید. پس با ما همراه باشید.
انواع فوم مبلمان اداری
بالشتک نشمین و تکیه گاه مبلمان اداری عملکرد مطلوب و زیبایی ظاهری خود را مدیون فوم به کار رفته در آن هستند. معمولاً این بخش از اجزای صندلی اداری در اثر استفاده مستمر، عملکرد مطلوب و شکل ظاهری خود را از دست می دهد. انتخاب بهترین فوم کمک می کند تا این بخش ها بهترین عملکرد را به دست آورده و به راحتی تمیز و پاکسازی شوند.
در صنعت مبلمان از فوم سرد، فوم گرم، فوم ویژه، لایکو، فوم مبل پلی اورتان ضد میکروبی، پلی استر فشرده، الیاف ویسکوز، فوم مبل پلی اورتان با تراکم بالا، فوم سلول باز، فیبر پلی ستر و فوم سلول بسته استفاده می شود. هر یک از این فوم ها مشخصات مخصوص به خود را داشته و شرایط نگهداری متفاوتی دارند. بهتر است پیش از انتخاب سرسری فوم، با مشخصات هر یک از آن ها آشنا شوید.
- معرفی فوم سرد مبلمان اداری
فوم سرد که با عنوان مموری فوم نیز شناخته می شود، بیشترین کاربرد را در ساخت مبلمان اداری دارد. فوم های سرد تحت تأثیر حرارت غیر مستقیم و دما پایین تولید می شوند. این روش ساخت به فوم سرد خاصیت ارتجاعی بالایی بخشیده است. طوریکه زمانی که سطح فوم را با انگشت خود فشار می دهید، دقایقی بعد فوم به حالت اولیه خود باز می گردد.
این یعنی در استفاده مستمر از این نوع فوم، سطح رویی آن گود نمی افتد و خاصیت ارتجاعی خود را از دست نمی دهد. این نوع فوم را می توانید در انواع مبلمان اداری راحتی و سلطنتی ببینید. بهره مندی از خاصیت ارتجاعی بالا، دوام و ماندگاری مطلوب و همچنین قابلیت استفاده در ابعاد مختلف موجب کاربرد گسترده این نوع فوم شده است.
- معرفی فوم گرم مبلمان اداری
فوم پلی یورتان که با عنوان فوم گرم نیز شناخته می شود در دمای بالا و حرارت مستقیم ساخته می شود. این فوم در ابتدای مصرف کمی سفت است؛ اما به مرور نرم می شود. همین مسئله موجب شده تا استفاده از آن در مبلمان اداری محدود شود. چرا که فوم گرم به مرور خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده و گود می افتد. از سوی دیگر دوام و ماندگاری خود را به سرعت از دست می دهد. فوم های گرم به جهت نداشتن خاصیت ارتجاعی مطلوب در اثر فشار سوراخ شده و معیوب می گردند.
معرفی فوم ویژه مبلمان اداری
در فوم های ویژه، خواص فوم گرم و سرد به طور همزمان وجود دارد. از لحاظ میزان راحتی این فوم مابین فوم سرد و گرم قرار دارد. فوم ویژه از کیفیت بالای فوم سرد و نرمی فوم گرم برخوردار است.
- معرفی فوم الیاف ویسکوز
از فوم الیاف ویسکوز به جهت نرم بودن بیش از حد آن تنها در ساخت کوسن مبل استفاده می شود. به هیچ وجه این نوع فوم را نمی توانید در بالشتک اصلی مبلمان اداری ببینید. چرا که این مدل فوم از خاصیت ارتجاعی بسیار کمی برخوردار بوده و سطح بسیار نرمی دارد.
- فوم مبلمان اداری لایکو
فوم لایکو از ورق های نازک پنبه و پلی ساتر ساخته شده و معمولاً برای افزایش طول عمر سایر فوم ها به کار می رود. این نوع فوم در بخش دسته ها و تکیه گاه مبل اداری نیز به کار می رود. فوم لایکو از تحمل فشار و طول عمر بسیار مطلوبی برخوردار است. امروزه در رویه کوبی مبلمان های استیل و راحتی اداری از الیاف ویسکوز، اسفنج و فوم لایکو در همراهی هم استفاده می شود.
- فوم مبلمان اداری پلی استر فشرده
در تولیدی صندلی اداری ارزان از فوم پلی استر فشرده به جای فوم معمولی استفاده می شود. این نوع فوم دارای خواص ضد آلرژی و ضد حساسیت بوده و در برابر کپک زدگی و قارچ در محیط های مرطوب مقاوم است. در صورتی که این فوم در محیط مرطوب قرار گرفته، خیس یا مرطوب شود، در هوای آزاد سریعاً خشک شده و عملکرد مطلوب خود را به دست می آورد.
- فوم مبلمان اداری سلول بسته
یکی از بهترین و گران قیمت ترین انواع فوم ها، فوم سلول بسته است که رطوبت و آب را به خود جذب نمی کند. در نتیجه زمانی که مایعات بر روی آن قرار می گیرد، شناور شده و جذب فوم نمی گردد. همین مسئله موجب شده تا در عملیات تعمیر فوم مبلمان اداری، یک لایه باریک از فوم سلول بسته را به منظور تقویت سایر فوم ها، به انتهای آن بچسبانند.
- فوم مبلمان اداری سلول باز
فوم سلول باز از دیگر فوم های با کیفیت است که به راحتی و آسایش بالا معروف گشته است. این فوم بهترین گزینه برای استفاده در مبلمان اداری به شمار می آید. از فوم سلول باز به جهت داشتن خواص زیر استفاده می شود.
- به سرعت خشک می شود.
- از حفره های ریز تشکیل شده و می تواند به برقراری جریان مطلوب هوا کمک کند.
- در برابر نفوذ آب مقاوم است.
- دارای خواص ضد میکروبی بوده و مانع از تشکیل قارچ و کپک زدگی می شود.
نتیجه گیری
برای اینکه فوم مبلمان خود را تعمیر کنید، لازم است تا با انواع فوم های پرکاربرد آشنا شوید. معمولاً در ساخت مبلمان اداری همچون صندلی اداری، از فوم سرد به منظور ایجاد شرایطی مناسب برای نشستن استفاده می شود. می توان این فوم را به کمک لایه ای از فوم های مقاوم تقویت کرده و ضد آب ساخت.
ارسال دیدگاه