اخبار داغ

دانا گزارش می دهد؛

«فسیل» سینما بالاخره ۲۰۰ میلیاردی شد

«فسیل» سینما بالاخره ۲۰۰ میلیاردی شد
در این روزها دو فیلم کمدی از کریم امینی گیشه حال حاضر سینمای ایران را برای خود قرق کرده و اکثر تماشاگران سینما در کشور ترجیح داده اند تا به تماشای دو فیلم «فسیل» و یا «شهر هرت» بنشینند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با شروع فصل داغ تابستان، یکی از تفریحات خانواده ها رفتن به سینما و دیدن فیلم های روی پرده است و تجربه ثابت کرده که چون اساسا فیلم دیدن برای بسیاری از سینماروها امری صرفا دورهمی و تفریحی است، لذا فیلم های کمدی معمولا انتخاب اول تماشاگران سینما است.در این روزها دو فیلم کمدی از کریم امینی گیشه حال حاضر سینمای ایران را برای خود قرق کرده و اکثر تماشاگران سینما در کشور ترجیح داده اند تا به تماشای دو فیلم «فسیل» و یا «شهر هرت» بنشینند.

تا بدین جا فیلم سینمایی «فسیل» به کارگردانی کریم امینی و تهیه کنندگی سید ابراهیم عامریان با ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار بلیتی که فروخته توانسته گیشه ای ۲۰۰ میلیاردی داشته باشد و صدرنشین سینمای ایران در سال ۱۴۰۲ شود.نکته جالب ماجرا این است که کریم امینی به جز «فسیل»، از ۱۷ خرداد ماه فیلم کمدی «شهر هرت» را نیز روانه اکران عمومی سینماها کرده که این فیلم با بازی پژمان جمشیدی، شبنم مقدمی و بابک کریمی در کمتر از یک ماه از زمان اکران، از مرز ۲۰ میلیارد فروش گذشته تا ثابت کند که امینی به خوبی رگ خواب مخاطبان سینما را شناخته و می داند که آنها از چه داستان و بازی هایی خوششان می آید. هرچند بسیاری از مخاطبان و کارشناسان، فیلم «فسیل» را به لحاظ داستان، بازی ها و حتی کارگردانی چند سر و گردن از «شهر هرت» بالاتر می دانند با این حال در هفته ای که گذشت، دو فیلم «فسیل» و «شهر هرت» کریم امینی رتبه های اول و دوم گیشه سینما را از آن خود کرده بودند.

ماجرای «فسیل» سینما

تا بدین جا فیلم سینمایی «فسیل» به کارگردانی کریم امینی و تهیه کنندگی سید ابراهیم عامریان با ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار بلیتی که فروخته توانسته گیشه ای ۲۰۰ میلیاردی داشته باشد و صدرنشین سینمای ایران در سال ۱۴۰۲ شود.

سینمایی «فسیل» به نویسندگی حمزه صالحی و تهیه کنندگی ابراهیم عامریان که در سال ۹۹ ساخته شده بود، بنا بر صلاحدید سازندگان و به دلیل کرونا، به عنوان فیلم نوروزی امسال از اواخر اسفند ماه اکران خود را شروع کرد؛ فیلمی با بازی بهرام افشاری، هادی کاظمی، ایمان صفا، الناز حبیبی، الهه حصاری، بابک کریمی، سید جواد هاشمی، غلامرضا نیکخواه، امید روحانی و سمانه منیری که در روزهایی که تماشاگران کمتر به سینما می روند، با استقبال آنها مواجه شده است.

داستان «فسیل» درباره سه دوست به نام های اسی، سعید و صفا است که گروهی موسیقی به نام بلک داگز تشکیل داده اند. ماجرا در زمان پیش از انقلاب می گذرد؛ اسی به دنبال اجرا جلوی شاه است و صفا با سرودن ترانه‌های اعتراضی سعی می‌کند، محبوبیتی بین مردم کسب کند ولی به خاطر ترانه‌ای اعتراضی، به زندان ساواک می‌افتد. اسی که قرار بود برای شاه بخواند طی تصادفی به کما می‌رود و ۱۰ سال بعد به هوش می‌آید. او متوجه می‌شود که شاه فرار کرده، انقلاب شده و فرنگیس، نامزدش، ازدواج کرده و سعید عضو کمیته مردمی انقلاب و صفا به سازمان مجاهدین خلق پیوسته است.

اسی به سراغ فرنگیس می‌رود و متوجه می‌شود که او طلاق گرفته، پس او را از پدرش خواستگاری کرده و با او ازدواج می‌کند. در شب عروسی اسی، بین صفا و سعید که در دو گروه مقابل هم قرار دارند، درگیری صورت می‌گیرد و به سبب آن باز هم اسی به کما رفته و در دهه ۸۰ شمسی، چشم باز می‌کند.

پشت پرده فسیل ۲۰۰ میلیاردی چه کسانی قرار دارند؟

کریم امینی که پیش از ساخت «فسیل»، فیلم های سینمایی «دشمن زن» و «گربه سیاه» را در کارنامه کاری خود دارد، بیشتر با بازیگری در فیلم ها و سریال های تلویزیونی در خاطره مخاطبان ثبت شده است. امینی سال ۱۳۹۲ با فیلم سینمایی خواب زده ها سینما را تجربه کرد، اما حضورش در سریال پرده نشین باعث شهرتش شد. او در فیلم های سینمایی پاسیو، اگزما، ایتالیا ایتالیا، آب نبات چوبی، نیمه شب اتفاق افتاد، پیاده و سریال های روزگار، دیگری، عقیق، تعبیر وارونه یک رویا، باغ بی روزنه و سارقان روح نیز نقش آفرینی کرده است.

سید ابراهیم عامریان، تهیه کننده فیلم کمدی «فسیل» کارنامه درخشانی را در جذب مخاطب سینما دارد؛ او از سال ۹۷ تا به امروز با تهیه کنندگی فیلم های کمدی نزدیک به ۱۴ میلیون مخاطب را روانه سینماها کرده است و هر ساله فیلم او صدرنشین گیشه و یا از پرفروش های آن سال بوده است.

عامریان از سال ۱۳۹۴ فعالیت حرفه ای خود را آغاز کرده است؛ وی به عنوان مدیر تولید و مجری طرح فیلم من سالوادور نیستم، فعالیت حرفه ای خود را آغاز کرد. سپس با همراهی حمزه صالحی به عنوان نویسنده با تولید فیلم هایی همچون «تگزاس ۱ و ۲، دینامیت، انفرادی، بخارست و فسیل» با گیشه ای بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان، توانسته در این سال هایی که کمتر کسی به سینما می رود، نزدیک ۱۴ میلیون تماشاگر را راهی سینماها کند.

هرچند فیلم های مذکور به لحاظ قصه و سینما به گفته منتقدان درجه کیفی بالایی ندارند، اما اصطلاحا عامریان و تیم تولید او در این سال ها توانسته رگ خواب مخاطب را به دست آورد و بی رقیب در گیشه بتازد.

اما ستاره طنز این روزهای سینماهای کشور، بهرام افشاری است؛ کسی که بیشتر تماشاگران تلویزیون او را با نقش «بهتاش فریبا» در سریال پرمخاطب «پایتخت» به یاد دارند. اما افشاری در سینما پیش از بازی در سینمایی فسیل، با نقش آفرینی در فیلم های کمدی «سگ بند، چشم و گوش بسته، رحمان ۱۴۰۰، آقای سانسور، نیوکاسل و ایران برگر» خود را به عنوان بازیگری طناز و با استعداد معرفی کرده بود.

هرچند افشاری پیش از ورود به عالم سینما و سریال های تلویزینی، با هنرمندی در صحنه تئاتر برای مخاطبان این حوزه، چهره ای شناخته شده به شمار می رفت؛ اما طبیعی است که با ورودش به سینما و به خصوص تلویزیون، به محبوبیت این روزهای خود رسیده است؛ در کنار افشاری می شود به نام هایی همچون پژمان جمشیدی و رضا عطاران اشاره کرد که در دهه گذشته باعث جذب تماشاگران بسیاری به سالن های سینمایی شده اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه