مقام امنیتی سابق اسرائیل:

اگر ایران حمله کند جان به در نمی‌بریم

 اگر ایران حمله کند جان به در نمی‌بریم
رئیس اسبق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که این رژیم از حمله ایران و متحدانش جان به در نخواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اسبق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مدعی شده که چنانچه ایران با متحدانش به اسرائیل حمله کند اسرائیل از این حمله جان به در نخواهد برد.

«گیورا عیلند»، رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مدعی شد تنش‌آفرینی‌های اخیر حزب‌الله در مرز لبنان و اسرائیل لزوماً به معنی این نیست که دو طرف در آستانه درگیری قرار دارند، اما ایران و متحدانش امیدوارند طی سال‌های آینده بتوانند اسرائیل را نابود کنند.

او در مصاحبه با پایگاه «جوئیش‌نیوز» تصریح کرد: «اوضاع جدی است ولی ضرورتاً به معنی این نیست که ما در آستانه یک درگیری نظامی فوری قرار داریم.»

عیلند با وجود این تصریح کرد: «اما در صحنه بزرگ‌تر، مسئله ایران و حزب‌الله از داستان متفاوتی حکایت دارد. جمع‌بندی ایران این است که شاید زمان نابود کردن اسرائیل طی چند سال آینده فرا رسیده است.»

این مقام سابق صهیونیستی به سه تحول در منطقه غرب آسیا طی سال‌های اخیر اشاره کرد که باعث سرعت بخشیدن به هدف نهایی ایران شده است. اولاً ایران در نتیجه احیای روابطش با عربستان سعودی و همکاری‌اش با روسیه احساس راحتی بیشتری در نظام بین‌المللی می‌کند.

دوم اینکه ایران اکنون سلاح‌های با دقت بیشتری در اختیار دارد: «طی ۴۰ سال گذشته، اسرائیل از این برتری برخوردار بود اما امروز ایران موشک‌های کروز دقیق، پهپادهای انتحاری و موشک‌های بالیستیک با حس‌گرهای جی‌پی‌اس در اختیار دارد که بسیار دقیق‌ترند.»

به گفته عیلند، سومین تحول بحران داخلی در اسرائیل است. او گفت: «آنها می‌بینند که اسرائیل ضعیف‌تر و ضعیف‌تر می‌شوند. حالا این تفسیر ممکن است درست نباشد اما آنها ماجرا را اینطور می‌بینند.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه