logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

وزیر کشور:

حفاظت از حرم شاهچراغ تشدید می‌شود

حفاظت از حرم شاهچراغ تشدید می‌شود
وزیر کشور از افزایش برنامه حفاظتی از حرم شاهچراغ خبر داد و گفت: برنامه‌های بیشتری برای امنیت منطقه در نظر داریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت درباره برنامه‌های هفته دولت اظهار داشت: حجم زیادی از پروژه‌ها در حوزه‌های نفت، گاز، راه، سد و پروژه‌های شهری و روستایی در هفته دولت افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود که به تدریج اطلاع رسانی خواهد شد.

وزیر کشور درباره جزئیات پرونده درگیری در نارنجستان شیراز نیز توضیح داد: قوه قضائیه علیه حمله‌کننده به آمر حجاب، حکم صادر کرده است. آمر بر اساس اصول و ضوابط اقدام کرده اما اقدام فرد مهاجم خلاف بوده و به همین دلیل هم بازداشت و در دادگاه علیه او حکم صادر شده است.

وحیدی با بیان اینکه دولت پیگیر موضوع دستگیری عکاس ایرانی در افغانستان است، افزود: جزئیات این موضوع را می‌توان از وزارت خارجه پیگیر شد.

وی درباره شرایط عزیمت افغانستانی‌ها به کربلا در ایام اربعین هم گفت: افرادی از این کشور که مقیم ایران هستند مشکلی ندارند و افغانستانی‌ها هم با داشتن روادید عراق مانعی نخواهند داشت.

وزیر کشور درباره تمهیدات اعزام زائران به کربلا در ایام اربعین توضیح داد: با توجه به برخی مشکلات سامانه سماح، سامانه دیگری در کنار آن راه اندازی شده است و امید است مشکلات موجود رفع شود. همه مواکب متناسب با حجم جمعیتِ عازم، برقرار و تسهیل در خروج و مسیرها هم در دست اقدام است.

وحیدی درباره آخرین وضعیت پرونده شاهچراغ هم با اشاره به اینکه متهمان این پرونده توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی دستگیر شدند، تأکید کرد: با قدرت تمام عناصر مرتبط به این ترور ضربه خورده و دستگیر شدند. تبعه برخی کشورها در این پرونده متهم هستند و خود تروریست از تاجیکستان بوده است.

وی از افزایش برنامه حفاظتی از حرم شاهچراغ خبر داد و گفت: برنامه حفاظتی تدارک دیده شده، اقدام لازم انجام و علیه فرد هم شلیک شده بود اما این اتفاق تلخ روی داد به همین خاطر برنامه های بیشتری برای امنیت منطقه در نظر داریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه