اخبار داغ

رکوردشکنی چین میزبان در خانه؛

بازی‌های آسیایی هانگ‌ژو| پایان کار ایران در رده هفتم با کسب ۱۳ طلا، ۲۱ نقره و ۲۰ برنز

بازی‌های آسیایی هانگ‌ژو| پایان کار ایران در رده هفتم با کسب ۱۳ طلا، ۲۱ نقره و ۲۰ برنز
کاروان اعزامی ورزش کشورمان به دهکده بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگ‌ژو با کسب مجموع ۵۴ مدال بر رده هفتم قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ نوزدهمین دوره از بازی‌های آسیایی که با یک سال تأخیر نسبت به سال ۲۰۲۲ در دهکده هانگ‌ژو چین از اواخر شهریورماه به‌شکل غیررسمی و از ابتدای مهرماه با برگزاری مراسم افتتاحیه رسماً آغاز شده بود، صبح امروز با پایان رقابت‌های ورزشی، به سرمنزل مقصود رسید و پایان یافت.

مطابق انتظار در این دوره از بازی‌ها چین میزبان با اختلافی بی‌حرف‌وحدیث نسبت به سایر کشورها، به مقام نخست و قهرمانی در بازی‌های آسیایی دست یافت. چینی‌ها در دیار اژدها بالاخره به رویای صید ۲۰۰ مدال طلا برای نخستین بار در تاریخ جامه عمل پوشاندند و با کسب ۲۰۱ طلا، ۱۱۱ نقره و ۷۱ برنز و در مجموع ۳۸۳ مدال رنگارنگ، تاریخ‌سازی رکوردشکنانه را در خانه جشن گرفتند.

کاروان اعزامی ورزش کشورمان به هانگ‌ژو که به نام شهید محسن حججی مزین شده و شعار «ایمان، ایران و افتخار» را به‌دوش می‌کشید؛ با کسب ۱۳ مدال طلا، ۲۱ نشان نقره و ۲۰ عنوان برنز و مجموع ۵۴ مدال رنگارنگ، با ایستادن بر پله هفتم و بالاتر از کشورهایی مانند کره‌شمالی، بحرین، تایلند و قزاقستان به کار خود در این دوره از بازی‌های آسیایی پایان داد.

با نگاهی اجمالی به رشته‌های مدال‌آور، در می‌یابیم که مانند همیشه ورزش‌هایی مثل کشتی فرنگی، کشتی آزاد، ووشو، کوراش و والیبال باکیفیت‌ترین و خوش‌رنگ‌ترین مدال‌ها را کسب کرده‌اند و در سمت مقابل نیز تکواندو، تیراندازی، تیراندازی با کمان، وزنه‌برداری، فوتبال، قایق‌رانی و کبدی هم از رشته‌های بودند که بسیار پائین‌تر از حد انتظار ظاهر شده‌اند.

مدال‌های رنگارنگی که در رشته‌های ژیمناستیک، دوچرخه‌سواری کوهستان، اسکیت و شطرنج کسب شده، البته از نشان‌هایی بودند که در تاریخ ماندگار شدند و عیار ورزش زنان و مردان ایرانی را بیش از پیش به چشم اهالی قاره کهن کشیدند که در صورت رسیدگی بیش‌تر، تعداد و مرغوبیت آنان هم بهبود چشم‌گیری خواهد داشت.

در این دوره از بازی‌ها رشته‌های تیمی عمل‌کرد چندان مساعدی از خود نشان ندادند تا در آستانه کم‌تر از یک سال مانده به بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، لزوم بازنگری در دستگاه مدیریت فدراسیون‌های ورزشی بیش از پیش نمود پیدا کند. در ادامه اسامی مدال‌آوران کاروان ایران در آوردگاه هانگ‌ژو را خواهیم داشت؛

مدال طلا
تیم ملی والیبال، یوسف صبری و افشین سلیمی (ووشو- ساندا)، صادق آذرنگ (کوراش)، حسین رسولی (پرتاب دیسک)، رضا علیپور (سنگنوردی)، محمد هادی ساروی و امین میرزازاده (کشتی فرنگی)، سجاد گنج‌زاده (کاراته)، یونس امامی، حسن یزدانی و امیرحسین زارع (کشتی آزاد) و تیم ملی شطرنج ایران (پرهام مقصودلو- پویا ایدنی- محمدامین طباطبایی- بردیا دانشور- علیرضا پورآقا بالا).

مدال نقره
تیم قایقرانی روئینگ دوبل (مهسا جاور- زینب نوروزی)، تیم قایقرانی روئینگ چهار نفره (مهسا جاور- زینب نوروزی- نازنین ملایی- فاطمه مجلل)، مهدی حاجی‌موسایی، علیرضا حسین‌پور و آرین سلیمی (تکواندو)، زهرا کیانی (ووشو- تالو)، الهه منصوریان، محسن محمدسیفی و شجاع پناهی(ووشو -ساندا)، مهدی الفتی (ژیمناستیک)، مجیدوحید بریمانلو، دنیا آقایی و زهرا باقری (کوراش)، احسان حدادی (دوومیدانی- پرتاب دیسک)، ناصر علیزاده و امین کاویانی (کشتی فرنگی)، ترانه احمدی (اسکیت)، رحمان عموزاد و مجتبی گلیج (کشتی آزاد)، تیم ملی کبدی و علی داودی(وزنه‌برداری).

مدال برنز
مرجان سلحشوری (پومسه - تکواندو)، مبینا نعمت‌زاده، ملیکا میرحسینی، متین رضایی و مهران برخورداری (تکواندو)، تیم ملی تنیس‌روی میز (نوشاد عالمیان، نیما عالمیان، امیرحسین هدایی)،  محمد رهبری(شمشیربازی)، فرانک پرتوآذر (دوچرخه‌سواری)، شهربانو منصوریان (ووشو- ساندا)، تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر (محمد رهبری، علی پاکدامن، فرزاد باهر ارسباران و محمد فتوحی)، تیم تیراندازی تپانچه میکس (امیر جوهری‌خو-هانیه رستمیان)، تنیس‌روی میز دوبل (نوشاد عالمیان - نیما عالمیان)، تیم قایقرانی آب‌های آرام کایاک دونفره ۵۰۰ متر (سپهر ساعتچی - پیمان قویدل)، تیم قایقرانی آب‌های آرام کانوی دو نفره ۵۰۰ متر(عادل مجللی- سیدکیا اسکندانی)، ملیکا امیدوند (کوراش)، هدیه کاظمی (قایقرانی کایاک تک نفره)، دانیال سهرابی(کشتی فرنگی)، تیم ملی کبدی بانوان، فاطمه سعادتی و سارا بهمنیار (کاراته).

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه