منصوری در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس:
بهره برداری از طرح های اقتصادی و عمرانی به ارزش ۷۰ هزار میلیارد تومان در استان فارس/ اعتبارات مصوب دور دوم سفر به استان فارس بیش از ۲۶ همت شد
منصوری با بیان اینکه از دیگر اقدامات و تصمیمات دور دوم سفرهای استانی، افزایش سرمایه گذاری اقتصادی در استانهاست، گفت: پیش از سفر به استان فارس ،بیش از ۷۰ بنگاه خصوصی یا وابسته به دولت دعوت شدند و با آنها مذاکره شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن منصوری معاون اجرایی رییس جمهور در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس که با حضور رئیس جمهور، وزارا، معاونین ،مدیران استانی و جمعی از فعالان اقتصادی برگزار شد، اظهار کرد: احداث بیمارستان های شهر رستم و فسا، تکمیل پروژه های مختلف راه و جاده ای از جمله ۵۰ کیلومتر از محور جهرم- لار، بزرگراه نی ریز - قطرویه، تکمیل آبرسانی به شهرهای ارسنجان، قیر و کارزین، اتمام عملیات گازرسانی به بیش از ۱۰۰ روستا، ۶ شهر و ۴۴۰ واحد صنعتی و تکمیل بیش از ۲۵۰ پروژه در حوزه های آموزشی، ورزشی، بهداشتی، راه و شهرسازی، آبرسانی و طرح های مختلف دیگر از جمله اقدامات دولت در استان فارس بود.
وی با اشاره به دور دوم سفر رئیس جمهور به استان فارس، گفت: در این سفر بیشترین تعداد حضور وزرا، معاونین رئیس جمهور و اعضای هیات دولت به استان فارس را داشتیم. وزرای آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، صمت، نفت، ارشاد، کشور، نیرو، ورزش و جوانان، وزارت علوم، راه و شهرسازی، وزارت دفاع، رییس سازمان برنامه، معاون علمی رییس جمهور، معاون محترم امور مجلس، معاونت حقوقی، رییس سازمان انرژی اتمی، رییس بنیاد شهید، رییس سازمان محیط زیست و تعداد دیگری از مدیران اصلی دولت مانند دبیر شورای عالی مناطق ازاد تجاری و اقتصادی، مشاور امور زنان، مشاور امور حوزه و ... در این سفر حضور یافتند و در برنامه های مختلف کاری و فشرده دولت را همراهی کردند.
معاون اجرایی رییس جمهور ادامه داد: در این سفر بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان طرح های مختلف اقتصادی و عمرانی به بهره برداری رسید که به نوع خود اتفاقی ممتاز برای استان محسوب می شود.
منصوری افزود: اعتبارات مصوب برای استان فارس بیش از ۲۶ هزار و ۳۳۹ میلیارد تومان در قالب ۱۸۴ مصوبه تا پایان دولت نهایی شد که از این میزان بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سهم سازمان برنامه و بودجه و مابقی را باید سازمان های دیگر تامین کنند.
معاون رئیس جمهور اضافه کرد: اهم مصوبات دور دوم سفر به استان فارس تکمیل خطوط متروی شیراز، تکمیل رینگ آب شهر شیراز و شهر جدید صدرا، تکمیل زیرساخت های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.
وی از دیگر مصوبات مهم دور دوم سفر به استان فارس را تکمیل تالار شیراز، تکمیل بیمارستان خاتم الانبیا، بیمارستان سرطان شهر صدرا، بیمارستان اعصاب و روان شیراز دانست و گفت: توسعه ترمینال فرودگاه های شیراز، داراب و آباده، تکمیل محور زرقان به خانهزنیان، تکمیل عملیات آبخیزداری، آبیاری و زه کشی و مرمت و احیای قنوات، طرح های عادی روستایی، طرح های آبرسانی برای نقاط حادثه خیز هم از دیگر مصوباتی بود که تا پایان دولت با همان اعتبار ۲۶ هزار میلیارد تومانی عملیاتی و اجرایی می شود.
منصوری با بیان اینکه از دیگر اقدامات و تصمیمات دور دوم سفرهای استانی، افزایش سرمایه گذاری اقتصادی در استانهاست، گفت: پیش از سفر به استان فارس ،بیش از ۷۰ بنگاه خصوصی یا وابسته به دولت دعوت شدند و با آنها مذاکره شد، پروژه های خوبی طراحی شد، این شرکت ها بیش از ۵۵۰ هزار میلیارد تومان اعلام آمادگی برای سرمایه گذاری کردند.
معاون اجرایی رئیس جمهوری تصریح کرد: ۱۰۳ بنگاه اقتصادی غیردولتی و خصوصی شامل سازمان ها، بانک ها، شرکت ها و هلدینگ ها برای اجرای ۳۴۳ طرح در سطح استان با اولویت مناطق محروم اعلام آمادگی کردند که بیشترین طرح ها در حوزه صنعت و معدن و سپس در بخش کشاورزی و صنایع غذایی است. البته طرح های نفت، گاز، پتروشیمی، صنعتی و گردشگری هم دیده شده است.
وی به مصوبات نرم افزاری و محتوایی سفر به استان فارس اشاره کرد و گفت: در این سفر مجوز پارک شیمیایی و دارویی به استان فارس داده شد. همچنین صدور مجوز طرح طبیعت گردی در منطقه ارژن و لارستان در فهرست مصوبات قرار گرفت.
منصوری ادامه داد: مجوز تسهیلات برای خرید ماشین آلات جهت خط انتقال آب خلیج فارس به استان فارس که از پروژه های راهبردی استان فارس است در دستور مصوبات قرار گرفت.
وی افزود: تامین خوراک متانول برای دو واحد MTO در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، ایجاد منطقه ویژه گردشگری سپیدار و ایجاد سه شهرک تخصصی انرژی پاک و تجدیدپذیر از مهم ترین مصوبات محتوایی و نرم افزاری سفر به استان فارس بود.
وی با بیان اینکه تلاش کردیم در استان فارس مصوبات خوبی دیده شود، گفت: تکلیفی را در دور دوم سفرها مبنی بر ارزیابی عملکرد مدیران بر عهده داشتیم ،انجام دادیم. پیش از سفر مجموعه کارشناسان ارزیابی در استان مستقر شدند و کارهای کارشناسی را انجام دادند؛
در این ارزیابی ها مشخص شد که بخش اعظم مدیران عملکرد خوب و موفق و تعدادی عملکرد متوسط داشتند. تعدادی هم باید با هماهنگی استاندار محترم بعنوان نیروی تازه نفس و توانمندتر جایگزین شوند که لیست این مدیران را که به اتفاق استاندار نهایی شده است تا بدنه اجرایی استان فارس تقویت شود تا بدین ترتیب اهداف ترسیم شده دولت در استان فارس دنبال شود.
ارسال دیدگاه