اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله تاریخ فشرده استعمار در جنگ غزه، رسوایی جهانی برای صهیونیست‌ها، زنگ هشدار تصمیمات دقیقه نودی برای بنزین به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله تاریخ فشرده استعمار در جنگ غزه، رسوایی جهانی برای صهیونیست‌ها، زنگ هشدار تصمیمات دقیقه نودی برای بنزین به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «سگ به دریای هفتگانه مشوی» نوشت: پیش از این در یادداشتی اشاره کرده بودیم که اسرائیل پادگان نظامی اســتکبار غرب در منطقه است که آمریکا به نمایندگی از دولت های همســو، اداره آن را بر عهده دارد. نیروهای مستقر در این پادگان از میان وحشی ترین، رذل ترین و کثیف ترین موجودات روی زمین یعنی صهیونیست ها انتخاب شده اند. این انتخاب با توجه به سابقه تاریخی صهیونیست ها و جنایات فراوان آنها در طول تاریخ، صورت گرفته است. حالا از میان اسناد فراوانی که حاکی از این طرح جنایتکارانه است، به چند سند که اندکی از بسیارهاست، توجه کنید! این اسناد به وضوح نشان می دهند که هدف از تاسیس رژیم صهیونیستی فقط اشغال فلسطین نبوده و نیست بلکه طرح و برنامه ای برای تسلط بر جهان اسلام است و دامنه این توطئه تمامی کشورهای اسلامی را نشانه رفته است.

قدس: زینب اصغریان در یادداشتی با عنوان «مرضیه حدیدچی؛ الگویی که دیگر تکرار نشد» چنین نوشت: بانویی که با همه زنان دیگر متفاوت بود. پیش از پیروزی انقلاب، در محضر آیت الله سعیدی تلمذ کرده بود و با سفارش وی وارد سیاست شد. حتی در زمان پهلوی، به دنبال این بود که رانندگی یاد بگیرد و فعالیت سیاسی انجام دهد. او با نبوغ ذاتی خود، آرام آرام به جرگه همراهان امام خمینی(ره) در پاریس پیوست. بعدها با اجازه امام، به لبنان رفت. مرضیه حدیدچی (طاهره دباغ) با اجازه امام راحل به لبنان رفت تا در کنار خواهران و برادران فلسطینی مبارزه کند. امام خمینی(ره) هم به او گفته بود: هر کجا که می بینید برای اسلام مفید هستید و می توانید خدمت کنید؛ تکلیف است. در لبنان با امام موسی صدر و دکتر چمران آشنا می شود. اما این ها تنها بخشی از فعالیت های او بود. در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن نیز یک بار به عنوان نماینده امام خمینی(ره) برای ارسال پیام ایشان راهی کاخ کرملین می شود. پیش از سفر وصیتنامه خود را می نویسد تا مبادا هواپیمای ایرانی ربوده و یا منفجر شود. بعد هم خانم حدیدچی سال ها به عنوان فرمانده سپاه همدان و نماینده مجلس خدمت می کند.

جوان: محمدجواد اخوان در سرمقاله ای با عنوان «تاریخ فشرده استعمار در جنگ غزه» این گونه نوشت: تعداد شهداي فلسطيني كودكان، در غزه، خصوصا همچنان در حال افزايش است و سكوت مجامع تحت نفوذ غرب و همراهي سران دولت هاي اروپايي و امريكا با صهيونيست ها اين سؤال را در اذهان متبادر مي كند كه حد جنايت رژيم صهيونيستي كجاست و در واقع، چه زماني حاميان غربي اسرائيل ترمز ماشين كودك كشي او را خواهند كشيد. براي پاسخ بايد دليل حمايت هاي بي چون وچراي غربي ها از جنايات رژيم صهيونيستي را فهميد. به بيان ديگر، چطور اروپايي هايي كه شعار حمايتشان از حقوق بشر گوش فلك را كر كرده اينك خودشان در برابر رويدادهاي امروز فلسطين كور شده اند؟

عصر ایرانیان: در مطلبی با عنوان «رسوایی جهانی برای صهیونیست ها» نوشت: رژیم صهیونیستی بیمارستان شفا را اشغال کرد و ادعا کرد در زیر این بیمارستان، سازه ها و تونل هایی وجود دارد که حماس از آنها استفاده نظامی می کند.رژیم تلاویو بارها بیمارستان های غزه را بمباران کرده و عرصه نجات مجروحان را به گروه های امدادی فلسطین تنگ کرده است. عالوه بر بمباران بیمارستان ها، راه های رساندن سوخت به بیمارستان ها را بسته تا ژنراتورهای برق بیمارستان های غزه به علت نبود سوخت از کار بیافتند و فاجعه انسانی به وجود آید. بیماران مراقبت های ویژه، بیمارستان قلبی عروقی و ده ها کودک نارس جان باخته اند و یا در شرایط اضطراری قرار در اخیرا دارند. تاکنون توجیه رژیم اشغالگر قدس از محاصره و بمباران بیمارستان ها این بوده که بیمارستان های غزه محل ورودی تونل های حماس در عمق زمین است.

خراسان: مهدی حسن زاده در یادداشتی با عنوان «زنگ هشدار تصمیمات دقیقه نودی برای بنزین» چنین نوشت: اظـهـارات روز گذشته وزیـر اقتصاد دربــاره تعلل در حوزه سیاست گذاری انـرژی و به عنوان یک مصداق مهم در این زمینه توقف طرح بنزین برای همه که سال گذشته به صورت آزمایشی در کیش اجرا شد، بار دیگر این سوال را به ذهن ها متبادر کرد که قرار است در عرصه انرژی به طور عام و به طور خاص بنزین چه سیاستی در سال های آتی اجرا شود؟ شاید بتوان این جمله خاندوزی را به عنوان یک واقعیت مهم در زمینه سیاست گذاری انرژی در نظر گرفت. جایی که وی گفته است: »ما در زمینه سیاست گذاری اصلاح نرخ حامل های انرژی، هزینه زیاد داده ایم اما درس کمتر گرفته ایم. ابتدا لازم است به طرح این بحث بپردازیم که اساسا مسئله ما در حـوزه انـرژی چیست که نیاز به سیاست گذاری خاصی در این حوزه داشته باشیم. مصرف بنزین در سال جاری و نیمه نخست امسال از 110 میلیون لیتر در روز عبور کرده و به مرز ظرفیت تولید روزانـه یعنی حدود 115 میلیون لیتر در روز رسید. هرچند در نیمه دوم سال مصرف کاهش پیدا می کند اما انتظار می رود سال آینده با افزایش هرچه بیشتر مصرف بنزین و ثبات نسبی ظرفیت تولید، با مشکل در تامین بنزین و وابستگی به خارج مواجه شویم و همه می دانیم که تبعات امنیتی تامین بنزین از خارج و تحریم احتمالی در این باره و تبعات بودجه ای آن چیست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه