اخبار داغ

گزارش دانا از جشنواره هشت فرمان؛

اختتامیه جشنواره هشت فرمان مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار شد

اختتامیه جشنواره هشت فرمان مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار شد
امروز پنج‌شنبه 28 دی ماه اختتامیه جشنواره هشت فرمان مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی با حضور فعالان این عرصه در سالن حجاب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروز پنج‌شنبه 28 دی ماه 1402 اختتامیه جشنواره هشت فرمان مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی با حضور فعالان این عرصه و سخنرانی داود گودرزی، دبیر جشنواره، سردار سرتیپ رحیم نوعی اقدم، حجت الاسلام درویشیان رئیس دفتر بازرسی رئیس جمهور و صبحانیان، سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی در سالن حجاب برگزار شد.

داود گودرزی دبیرجشنواره هشت فرمان به عنوان سخنران این برنامه پس از خوشامدگویی به میهمانان با بیان اینکه داوری آثار ارسالی به جشنواره پایان یافته و آثار برگزیده مشخص شده است اظهار کرد: در اختتامیه امروز که با حضور مسئولین کشوری، فعالان مردمی و دانشجویی و اصحاب رسانه برگزار می‌شود، علاوه بر تقدیر از آثار علمی و هنری برگزیده، از مدیران، فعالان دانشجویی، مردمی و رسانه ای موفق در عرصه مبارزه با پدیده فساد نیز تقدیر می‌شود.

وی توضیح داد اقدامات صورت گرفته در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی با هدف امیدآفرینی بین آحاد جامعه، الگوسازی نظرات و خلاقیت های مؤثر در عرصه مبارزه با مفاسد اقتصادی، تدوین و مدلسازی حکمرانی مردمی با رویکرد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بهره گیری از توان نخبگان علمی، دانشگاهی، هنری و رسانه ای از جمله اهداف این جشنواره بود.

گودرزی گفت: این جشنواره در سه بخش، آثار علمی و پژوهشی، آثار هنری و رسانه ای و بخش ویژه بررسی و از برگزیدگان در این اختتامیه تقدیر می‌شود.

وی توضیح داد این جشنواره (جشنواره هشت فرمان مقام معظم رهبری) در رابطه با مفاسد اقتصادی در اردیبهشت ماه امسال با همکاری قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی، معاونت فرهنگی دانشگاه تهران، سازمان بسیج رسانه کشور، پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی، اندیشکده حکمت، سازمان بسیج حقوقدانان کشور و پژوهشکده تدبیر و امنیت اقتصادی شروع شده و امروز ۲۸ دی ماه ۱۴۰۲ اختتامیه این جشنواره برگزار شده است.

در ادامه این مراسم از پوستر 3 کتاب جدید در رابطه با مفاسد اقتصادی پرده برداری شد.

سردار نوعی اقدم به عنوان سخنران بعدی این مراسم اظهار کرد: اجرای فرمان‌های مقام معظم رهبری  جهاد تبیین است و ادامه داد: سال‌هاست که آمریکا قصد دارد برای ایران ارباب بازی دربیاورد که ایران همواره جواب محکمی به آن داده و هر آنچه ما در ۴۴ سال انقلاب می‌خواستیم به لطف خداوند شده است.

وی با بیان اینکه مذاکره با آمریکا هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید، افزود: در‌جنگ تحمیلی ایران تقریبا با کل جهان در جنگ بود و از ۳۶ کشور دنیا اسیر داشت. ایران همواره اتفاقات بزرگ منطقه را رقم زد که نشان می‌دهد که ربّ همواره ارباب ماست.

فرمانده دوران دفاع مقدس اضافه کرد: سردار سلیمانی با تشکیل لشکری در عراق داعش را نابود کرد و در همان زمان آمریکا ۶ هزار سرباز در عراق داشت که جرات مقابله با سردار سلیمانی را نداشتند.

وی شهید سلیمانی را قهرمان خُدایی، و اراده خدا را بر اراده غیر خدا غالب دانست و گفت: نباید منفعل فکر کنیم، زمانی کشور چیزی نداشت ولی حالا یکی از ابر قدرت‌های جهان است.

سردار نوعی اقدم با اشاره به مصادیق فساد گفت: مصداق فساد برای شهید باکری سه حبه قند بود و اصراف حتی تا این حد را فساد می‌دید، پس باید جا پای جای این شهدا بگذاریم و از هیچ تلاشی در این حوزه دریغ نکنیم.

وی همچنین توصیه کرد در‌ انتخابات پیش‌رو با تاثیر بر روی حداقل یکنفر آن را پای صندوق رای آورده و این حماسه ملی را مانند همیشه پُر شور کنند تا سرنوشت کشور بار دیگر به دست خود مردم رقم بخورد.

حجت الاسلام درویشیان رییس دفتر بازرسی ویژه رییس جمهور و نماینده ویژه رئیس جمهور در امر مبارزه با فساد، و جمعی از مسئولین و فعالین حوزه مبارزه با فساد حضور داشتند، عملکرد سازمان امور مالیاتی در مبارزه با فساد و شناسایی فرار مالیاتی در دوره تحولی جدید به عنوان دستاوردی مهم در این حوزه معرفی شد.

در اختتامیه اولین جشنواره هشت فرمان مقام معظم رهبری مدظله‌العالی درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی که ۲۸ دی ماه با حضور مسئولین کشوری، فعالان مردمی و دانشجویی و اصحاب رسانه برگزار شد، علاوه بر تقدیر از آثار علمی و هنری برگزیده، از مدیران، فعالان دانشجویی، مردمی و رسانه ای موفق در عرصه مبارزه با پدیده فساد نیز تقدیر شد.

سید محمد هادی سبحانیان در این جشنواره پیرامون مبارزه با مفاسد اقتصادی، رسالت اصلی نظام مالیاتی را رفع تبعیض، ایجاد عدالت و مبارزه با فساد دانست و گفت: برای اولین بار بیش از ۵۰ درصد منابع بودجه دولت را از محل درآمدهای مالیاتی تامین می کنیم.

سبحانیان تصریح کرد: امروز بسیاری از گلایه های مردم از میزان پرداخت مالیات نیست بلکه ناشی از تبعیضی است که بعضا وجود دارد. می گویند پرداخت مالیاتشان عادلانه باشد یعنی بین همه فعالان اقتصادی به صورت عادلانه توزیع و دریافت شود.

وی اظهار داشت: برای رسیدن به این هدف، باید عاملان و بانیان این تبعیض را شناسایی کنیم. یکی از ریشه ها و مجاری این بی عدالتی ها، بسترها و ابزارهای فسادزا است که جهت شناسایی و ریشه کنی آن از دو مسیر ورود کردیم؛ یکی برخوردهای موردی و موضعی است.

وی افزود: مسیر دوم در امر مبارزه با مفاسد، سیستمی است. سامانه ای کردن نظام مالیاتی ما را از برخوردها و تشخیص های سلیقه ای دور می کند. رسالت خودمان را بر کم کردن مداخلات افراد و بسترسازی برمبنای سیستمی قرار دادیم.

سبحانیان گفت: ظرفیت خوب قانونی در مبارزه با فساد از جمله سامانه سوت زنی وجود دارد که یک درصد از مالیاتی که وصول می شود به گزارش دهنده آن فرار مالیاتی پاداش داده می شود.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی اظهار داشت: در همین زمینه برای اولین بار به یک گزارش دهنده فرار مالیاتی از محل سوت زنی بیش از ۵۰۰ میلیون تومان پاداش علی الحساب داده شد، که امکان افزایش این مبلغ هم وجود دارد.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳۰ هزار گزارش از طریق سامانه سوت زنی دریافت کرده ایم و این عزم جدی را نظام مالیاتی از این منظر دنبال می کند، گفت: به ۱۲۰ نفر از گزارش دهندگان سامانه سوت زنی پاداش با رقم های مختلف متناسب با میزان فرار گزارش پرداخت شده است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه پارادایم نظام مالیاتی باید بر مبنای اصالت ادعای مودی باشد که این امر به کمک نظام مالیاتی هوشمند مبتنی بر حاکمیت داده قابل تحقق است، گفت: قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، محمل اصالت بخشیدن به اظهارات مودیان است.

سبحانیان افزود: از ابتدای این دولت بیش از ۱۱۰۰ بازرسی مالیاتی انجام دادیم که منجر به صدور برگ تشخیص حدود ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی شده و حدود ۶۵ هزار میلیارد ریال آن قطعی شده است.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه