logo
شنبه 18 مهر 1405 | شنبه 10 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  2. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  3. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  4. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  5. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  6. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  7. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  8. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  9. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  10. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  11. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  12. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  13. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  14. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  15. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  16. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  17. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  18. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  19. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  20. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند

هشدار کاخ سفید:

مهمات سربازان اوکراینی در حال اتمام است

مهمات سربازان اوکراینی در حال اتمام است
جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید با بیان اینکه "ما در زمان حساسی هستیم" هشدار داد: مهمات سربازان اوکراینی رو به اتمام است و آنها مواضع دفاعی را به روسها واگذار می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: ما در زمان حساسی هستیم. مهمات سربازان اوکراینی در میدان نبرد به معنای واقعی کلمه رو به اتمام است و آنها مواضع دفاعی را که در اختیار داشته اند، به روس‌ها واگذار می‌کنند و البته این درحالی رخ می دهد که مجلس نمایندگان، لایحه‌ای که میلیاردها دلار اضافی برای امنیت مرزها را درنظر می گرفت، رد کرد.

کربی اضافه کرد: سربازان اوکراینی مجبور شدند از شهر آودیوکا عقب نشینی کنند زیرا عملا تدارکات از جمله مهمات توپخانه تمام شده بود و معتقدم که اظهارات و تمایل رئیس جمهور آمریکا برای انجام یک گفتگوی دیگر نشان دهنده فوریت این موضوع است. ما در زمان حساسی هستیم.

او همچنین گفت: ما یک بسته تحریمی بزرگ را در روز جمعه هفته جاری اعلام خواهیم کرد تا روسیه را در قبال مرگ الکسی ناوالنی (رهبر منتقدان ولادیمیتر پوتین رئیس جمهور روسیه) پاسخگو کنیم.

پیش از این، کاخ سفید با اعلام گفتگوی تلفنی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین، عقب نشینی کی‌یف از شهر آودیوکا و پیروزی روسیه را نتیجه انفعال کنگره آمریکا در تصویب بودجه کمک نظامی به این کشور دانست و گفت که بایدن بر لزوم تصویب فوری بودجه تاکید کرد.

کاخ سفید ۲۸ بهمن ماه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌ جمهو اوکراین تماس گرفت تا بر تعهد واشنگتن به ادامه حمایت از اوکراین در آستانه دومین سالگرد تهاجم بی رحمانه روسیه تاکید کند.

کاخ سفید تصریح کرد:« صبح امروز، ارتش اوکراین مجبور شد از آودیوکا عقب نشینی کند، زیرا سربازان اوکراینی مجبور به جیره بندی مهمات به دلیل کاهش تدارکات در نتیجه انفعال کنگره (آمریکا) شدند که منجر به اولین دستاوردهای قابل توجه روسیه در چند ماه گذشته شد. »

لایحه کمک نظامی دولت بایدن به کی‌یف به ارزش ۶۰ میلیارد دلار، در کنگره آمریکا متوقف شده است.

مایک جانسون رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان ایالات متحده، هفته گذشته بار دیگر اعلام کرد که هیچ «برنامه‌ فوری» در راستای تصویب بسته ۹۵ میلیارد دلاری دولت بایدن برای کمک امنیتی به اوکراین، اسرائیل و تایوان وجود ندارد.

وی در نشست خبری هفتگی رهبران مجلس نمایندگان آمریکا در این باره گفت: قرار نیست ما از سوی مجلس سنا، مجبور به اقدام شویم.

رئیس‌مجلس نمایندگان آمریکا بار دیگر تاکید کرد که هر بسته کمک‌های نظامی و بشردوستانه بین‌المللی باید شامل اقداماتی برای رسیدگی به امنیت در مرز ایالات متحده با مکزیک باشد.

این لایحه ده‌ها میلیارد دلار کمک به متحدان ایالات متحده، از جمله حدود ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین و ۱۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار برای (رژیم) اسرائیل ارائه می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه