مردم با اجرای «خالصانهترین فریاد» اشک ریختند
بازیگر نمایش «خالصانهترین فریاد» گفت: مردم با اجرای نمایش به خوبی همراهی کردند در طول اجرای آن سینه زدند و اشک ریختند.
مهدی رجایی بازیگر نمایش میدانی «خالصانهترین فریاد» در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، گفت: در این نمایش به عنوان بازیگر اما در واقع با مداحی در کنار تیم فعالیت میکنم، موضوع نمایش مذهبی است و به گره زدن پرچم اباعبدالله الحسین به پرچم ایران مربوط میشود.
رجایی نزدیک شدن کودکان و نوجوانان به مساجد را از مهمترین ویژگیهای جشنواره ملی تئاتر شبستان دانست و افزود: بچهها از مسجد دور شدند و این دستاورد مهم این جشنواره است که آنها را به مسجد دعوت میکند، من هم مداحی که در این نمایش دارم به سبک میثم مطیعی است.
وی در رابطه با مفاهیم مناسب برای نمایشهای جشنواره تئاتر شبستان گفت: فکر میکنم مطرح کردن مسائل اجتماعی به ویژه ارتباطات خانوادگی و ارتباط فرزندان با والدین موضوعاتی باشد که بتوان به خوبی برای تئاتر شبستان به آن پرداخت و نمایشهایی را در مساجد اجرا کرد و فکر میکنم در نهایت نمایشنامههای مسجد به مذهب ختم شود.
رجایی در مورد بازتاب اجرای نمایش «خالصانهترین فریاد» گفت: تماشاگران از ابتدای اجرا با نمایش همراهی کردند البته متن قوی نیز در این نمایش انتخاب شده بود و سینه زنی و اشک ریختن مردم را در طول نمایش به وضوح دیدیم. بازخورد مردم نسبت به نمایش خیلی خوب بود و تاثیر نمایش از منبر بیشتر است و از دست اندرکاران برپایی جشنواره تئاتر ملی شبستان تشکر میکنم و امیدوارم که این رویداد ملی ادامه داشته باشد.
گفتنی است؛ جشنواره تئاتر ملی شبستان از سوی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور و با هدف توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری در مساجد و رونق بخشیدن به مساجد که مراکز و کانونهای اصلی در اجتماعات مردمی در شهرهای کوچک و بزرگ و روستاها هستند، برگزار شده است.
در نخستین دوره از برگزاری این جشنواره گروههای نمایشی و هنری که وابسته به مساجد و کانونهای فرهنگی هنری مساجد هستند از سراسر کشور به تهران آمدند و در 14 مسجد منتخب شهر تهران برای مخاطبان و اهالی مساجد به اجرای نمایش پرداختند.
این جشنواره در 4 بخش عمومی، مهر ویژه بانوان، کودک و نوجوان و تئاتر کاغذی برگزار شده که امید است در دورههای آینده آثار ارسالی به جشنواره توسعه کمی و کیفی یابد.
داوران این جشنواره نیز از چهرههای شناخته شده عرصه تئاتر هستند که برخی از آنها پیش از برگزاری جشنواره در قالب مدرسه تئاتر شبستان در تعدادی از استانها حضور یافتند و به برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی پرداختند. «نخستین جشنواره ملی تئاتر شبستان» به دبیری حسین عالمبخش و به همت کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور؛ از ۱۳ الی ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۲ با شعار «مسجد، تئاتر، آگاهی» در سطح مساجد تهران برگزار شد.
ارسال دیدگاه