اخبار داغ

تناقض و بی قانونی در مجمع یک فدراسیون تخصصی؛

کورس بی عدالتی در انتخابات سوارکاری/ کارمندانی که سودای ریاست دارند!

کورس بی عدالتی در انتخابات سوارکاری/ کارمندانی که سودای ریاست دارند!
انتخابات فدراسیون سوارکای از تناقضاتی که پیشتر وزارت ورزش اعلام کرده بود در دوره وزیر جدید شاهدشان نخواهیم بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انتخابات فدراسیون سوارکاری قرار است پنجشنبه 24 اسفندماه برگزار شود تا این فدراسیون پس از نزدیک به یک سال و نیم بلاتکلیفی رئیس جدید خود را بشناسد و تعیین تکلیف شود.

با اعلام وزارت ورزش و جوانان مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری ۱۰ صبح روز پنج‌شنبه ۲۴  اسفند ماه در سالن استاد فارسی کمیته ملی المپیک برگزار می شود.

طبق اعلام دبیر فدراسیون، این مجمع انتخاباتی با ۷ کاندیدا در روز پنج شنبه ۲۴ اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد. اسامی کاندیداها براساس حروف الفبا به شرح زیر است :

محمد اسدمسجدی، ‌فیض الله پیری شرفوندی، محمود حیدری، عباس رحمانی، رضا زندی خواری، محمد کاظمیان، سیدرضا میرابوطالبی

مهمترین نکته پس از معرفی کاندیداها حضور رضا زندی سرپرست پیشین فدراسیون در انتخابات است. مردی که پیش از این زمزمه های جدی درباره عدم حضورش در انتخابات شنیده می شد اما در لیست کاندیداها حضور دارد و همین سبب شده تا علامت سئوال های جدی درباره انتخابات فدراسیون سوارکاری بوجود بیاید. یکی از کارمندان وزارت ورزش که سودای ریاست بر یکی از تخصصی ترین فدراسیون ورزشی را در سر می پروراند.

کیومرث هاشمی یکی از مهمترین بندهای منشور مدیریتی‌اش را منع حضور مدیران وزارتخانه در راس فدراسیون‌ها اعلام کرده بود اما امروز با اعلام گزینه‌های فدراسیون سوارکاری مشخص شد رضا زندی سرپرست پیشین فدراسیون که تا پیش از این درباره سابقه مدیریت مرتبطش در این رشته تردید وجود داشت، هم تایید صلاحیت شده. زندی که نفر دوم معاونت حقوقی وزارت ورزش است و مجمع توسط دبیر فدراسیونش برگزار می‌شود و همین یک عملا سئوال پررنگ است.

از سوی دیگر یکی از ارکان اصلی مجمع و رای دهندگان اعضای کمیسیون های سه گانه هستند که نفرات آن در دوران زندی بدون سر و صدا و پشت درهای بسته انتخاب شده اند و هیچ اطلاعاتی از آنها در دسترس نیست.

همین حالا در فاصله کمتر از چند روز تا انتخابات کسی دقیقا نمی‌داند کدام گزینه‌ها به عنوان نمایندگان کمیسیون‌های ورزشی به مجمع می آیند و این یعنی فقط دبیر فدراسیون از اطلاعاتی خبر دارد که خود یک رانت اطلاعاتی در اختیار برگزار کننده مجمع است. تا امروز سایت فدراسیون یا بیانیه‌ای رسمی از سوی فدراسیون مشخص نکرده رای‌دهندگان مجمع چه گزینه‌هایی هستند.

حال پرسش اینجاست که چطور وزارت ورزش بر خلاف منشور رسمی منتشر شده تصمیم دارد عنان فدراسیونی را که بیشتر سرمایه‌اش را بخش خصوصی تامین می‌کند، این‌گونه در اختیار یک کارمند میانی دولتی قرار دهد که نه تجربه مدیریتی مرتبط دارد و نه ساختار‌های برگزاری انتخابات به طور مشخص شفاف شده است؟

از سوی دیگر زندی در دوران سرپرستی اش در فدراسیون سوارکاری کارنامه ای مشعشع داشته.  او که هرگز با ساز و کارهای حاکم بر این فدراسیون تخصصی آشنا نیست و در دوران حضورش هیچ دستاوردی نداشته. در بازیهای آسیایی هانگژو شاهد ناکامی مطلق سوارکاران اعزامی بودیم که در اعزام آنها شبهات زیادی وجود داشت. در بحث مدیریتی نیز تنها توشه زندی بدهی میلیاردی بابت اجاره بهای ساختمان فدراسیون بود و آقای سرپرست حتی از پرداخت اجاره بهای ساختمان عاجز بود و همین سبب شد که سرپرست بعدی یعنی اکبری بخش اعظم انرژی خود را برای حل و فصل این مشکل و پرداخت بدهی فدراسیون هزینه کند که حداقل حکم تخلیه موجر اجرایی نشود.

با این مدل مدیریتی مشخص نیست چرا و چگونه زندی برای صندلی ریاست دورخیز کرده و چرا در وزارت ورزش می خواهند صندلی ریاست به فردی برسد که هیچ تخصص و آشنایی با مقوله سوارکاری و اسب ندارد. به نظر می رسد که وزارت ورزش و جوانان و وزیر ورزش که در مدت حضورش در وزارت نشان داده که به مر قانون پایبند است و با کسی تعارف ندارد، در این زمینه یک تصمیم جدی بگیرند تا شاهد بی قانونی و بی عدالتی در یکی از تخصصی ترین فدراسیون های ورزشی نباشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه