اخبار داغ

آشنایی با تفاوت های پی پال، ویزا کارت و مستر کارت

آشنایی با تفاوت های پی پال، ویزا کارت و مستر کارت
امروزه به منظور انجام تراکنش های مالی در سطح بین المللی، شرکت های بزرگی تاسیس شده اند و خدمات قابل توجهی را به کاربران و مشتریان خود ارائه می کنند. هر یک از این شرکت ها بر اساس قوانین و مقررات خود، اقدام به ایجاد حساب های ارزی بین المللی و ارائه کارت های بانکی به مشتریان می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروزه به منظور انجام تراکنش های مالی در سطح بین المللی، شرکت های بزرگی تاسیس شده اند و خدمات قابل توجهی را به کاربران و مشتریان خود ارائه می کنند. هر یک از این شرکت ها بر اساس قوانین و مقررات خود، اقدام به ایجاد حساب های ارزی بین المللی و ارائه کارت های بانکی به مشتریان می کنند.

از دلایلی که کاربران و مشتریان را به استفاده از چنین کارت هایی ترغیب می کند، می توان به دسترسی آسان، امنیت در انجام تراکنش های مالی و تعدد کشور ها و درگاه هایی که این حساب ها از نظر آنها برای انجام تراکنش های مالی مورد تایید است اشاره کرد. از مهم ترین و شناخته شده ترین شرکت هایی که در این خصوص به کاربران خدمات عرضه می کنند، می توان به امریکن اکسپرس، ویزا کارت، مسترو، مستر کارت و دیگر موارد اشاره کرد. اطلاع از انواع حساب های اعتباری شرکت ویزا و شرایط استفاده از آنها به کاربران در انتخاب کمک می کند.

خرید ویزا کارت مجازی در آی گیم، معتبر و مطمئن

کارت ویزا (Visa Card) یکی از پراستفاده‌ترین و بزرگترین شبکه‌های کارت اعتباری و پرداخت در سراسر جهان است. این کارت‌ها به عنوان یک روش محبوب و قابل اعتماد برای انجام تراکنش‌های مالی در سراسر جهان شناخته می‌شوند. ویزا به طور مستقیم با میلیون‌ها فروشگاه، سازمان، وب‌سایت و صنعت مختلف همکاری دارد و به مشتریان امکان می‌دهد تا به راحتی خریدها و پرداخت‌های خود را انجام دهند. از نظر ارتباط با حساب های بانکی، حساب های ارزی بین المللی مربوط به شرکت ویزا را می توان به چهار دسته کلی تقسیم کرد. از این دسته ها می توان تحت عنوان کارت های اعتباری، نقدی، پیش پرداخت و مجازی نام برد.

به واسطه استفاده از کارت های اعتباری، فرد می تواند بیشتر از موجودی حساب بانکی خود برداشت کند. البته شرکت مربوطه در قبال چنین امتیازی، خوش حسابی کاربر را مد نظر قرار می دهد. این حساب ها را می توان شارژ کرد و مجددا از آنها بهره برد.

همکاری ویزا کارت و مستر کارت با شرکت های بزرگ

کارت های نقدی به گونه ای ایجاد شده اند که کاربر طبق میزان موجودی خود می تواند برداشت کند. این دسته از حساب های بین المللی را نیز می توان مجددا شارژ کرد. نوع پیش پرداخت موجودی ثابتی دارد و نمی توان آنها را شارژ کرد و مجددا از آنها استفاده نمود. کارت های هدیه ای که توسط بانک ها عرضه می شوند، یکی از انواع کارت های پیش پرداخت هستند.

کارت های مجازی همان گونه که از نام آنها پیدا است، به صورت فیزیکی صادر نمی شوند؛ این در حالی است که تمامی اطلاعات مورد نیاز یک کارت بانکی از قبیل شماره 16 رقمی، CVV2 و تاریخ پایان اعتبار را در خود دارند. کارت های بانکی که توسط شرکت ویزا (Visa Card) ایجاد می شود، از امنیت مالی بالایی برخوردار هستند. بسیاری از سازمان ها و شرکت ها ویزا کارت از حساب های بانکی به منظور انجام تراکنش های خود در سطح بین المللی بهره می برند.

خرید مسترکارت برای ایرانیان در سایت آی گیم

مسترکارت (Mastercard) یکی از بزرگترین شبکه‌های کارت اعتباری و پرداخت جهان است که از آن برای انجام تراکنش‌های مالی در سراسر جهان استفاده می‌شود. این شبکه کارت به عنوان رقیب مستقیم ویزا (Visa) شناخته می‌شود و به شرکت‌های بانکی و اعتباری اجازه می‌دهد تا کارت‌های اعتباری و بدهی مسترکارت را به مشتریان خود ارائه دهند. مستر کارت یکی از شرکت های چند ملیتی دیگری است که در سطح بین المللی نسبت به انجام تراکنش های مالی اقدام نموده است. حساب های این شرکت نیز مانند شرکت ویزا به چند دسته تقسیم می شوند. گلد (Gold)، استاندارد (Standard)، پلاتینیوم (Platinum)، ورد (World) و ورد الیت (World Elite) عنوان دسته بندی های حساب های بانکی این شرکت است.

در زیر به برخی از ویژگی‌ها و امکانات مهم مسترکارت اشاره خواهم کرد:

  1. پذیرش جهانی: کارت‌های مسترکارت در سراسر جهان توسط میلیون‌ها فروشگاه، سرویس‌های رستوران، هتل‌ها و سایر مکان‌های خرید و خدمات پذیرفته می‌شوند. این پذیرش گسترده به مشتریان امکان می‌دهد تا به راحتی در سفرهای خود از کارت مسترکارت استفاده کنند.

  2. امنیت: مسترکارت به طور مداوم روش‌هایی برای افزایش امنیت تراکنش‌های مالی ارائه می‌دهد. این امر شامل فناوری‌های مانند رمزنگاری اطلاعات، چک کردن امنیتی و تشخیص تقلب می‌شود.

  3. پرداخت‌های آنلاین: مسترکارت به طور گسترده از جمله در پرداخت‌های آنلاین مورد استفاده قرار می‌گیرد. کاربران می‌توانند با استفاده از شماره کارت مسترکارت و اطلاعات دیگر، خریدهای خود را به راحتی آنلاین انجام دهند.

  4. پرداخت بین‌المللی: دارا بودن کارت مسترکارت به افراد امکان می‌دهد تا به راحتی تراکنش‌های بین‌المللی خود را انجام دهند، سودمند برای مسافرت‌ها، خریدهای خارجی و همکاری‌های تجاری بین‌المللی.

  5. برنامه‌های ویژه: مسترکارت برنامه‌های ویژه و امتیازی برای مشتریان خود ارائه می‌دهد که می‌تواند شامل تخفیف‌ها، بیمه‌های مسافرتی، امکانات مرتبط با سفر و ... باشد.

  6. پشتیبانی مشتریان: مسترکارت دارای یک سیستم پشتیبانی قوی است که به مشتریان در مواقع نیاز کمک می‌کند و مشکلات و سوالات آن‌ها را حل می‌کند.

به طور کلی، مسترکارت به عنوان یکی از معتبرترین و پراستفاده‌ترین شبکه‌های کارت اعتباری در جهان، امکانات و خدمات گسترده‌ای را برای کاربران خود فراهم می‌کند و به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای انجام تراکنش‌های مالی در سراسر جهان شناخته می‌شود.

 

مسترکارت: همسفر همیشگی شما

ویژگی های گوناگون حساب های مستر کارت می تواند کاربر را در انتخاب بهتر یاری نماید. در صورتی که به صورت روزانه می خواهید تراکنش مالی انجام دهید، بهتر است از نوع استاندارد استفاده کنید. نوع گلد از تخفیف های ویژه ای در صورت سفر کردن کاربر به مکان های گوناگون برخوردار است. برخورداری از نوع پلاتینیوم به دلیل امکان برداشت مالی به صورت نامحدود، هزینه های بیشتری را در قیاس با انواع گلد و استاندارد در بر خواهد گرفت.

از جمله مزایای خرید مسترکارت، می توان به خرید بلیط هواپیما، برخورداری از ضریب امنیتی بالا در جابجا نمودن وجوه، امکان استفاده از تسهیلات در مبادلات، ثبت نام در آزمون های بین المللی و بسیاری از دیگر موارد اشاره کرد.

افتتاح و ساخت اکانت پی پال در سایت آی گیم

پی‌پال (PayPal) یکی از معروف‌ترین و پراستفاده‌ترین سیستم‌های پرداخت آنلاین در جهان است که توسط شرکت آمریکایی PayPal Holdings, Inc ارائه می‌شود. این سیستم به کاربران اجازه می‌دهد تا به راحتی پرداخت‌های آنلاین را انجام دهند و یا دریافت کنند. آغاز فعالیت این سرویس به سال ۱۹۹۸ باز می‌گردد و در طول سال‌ها به یکی از معتبرترین و امن‌ترین راه‌های پرداخت آنلاین تبدیل شده است.

منبع: سایت آی گیم (https://igame.ir) ، سایت خرید مسترکارت، ویزا کارت و پی پال در ایران

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه