اخبار داغ
  1. پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است
  2. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  3. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند
  4. موافقت مجلس با کلیات لایحه اصلاح قانون سرباز قهرمان
  5. مجلس در جریان مذاکرات عمان است/هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی شود
  6. رفع مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان
  7. پاسخ جهنمی در انتظار متجاوزان به یمن است
  8. حمایت معاونت علمی از پروژه‌های ساخت بار اول مناطق نفت‌خیز
  9. گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود
  10. سیاست های خانم وزیر؛ به نام محرومان، به کام ثروتمندان
  11. مدعیان بلد بودن زبان دنیا میتینگ نقد و بررسی مذاکرات «عمان» به راه انداختند!/ مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!
  12. جاسوس ها مذاکرات برجام را به سمت برد و باخت هدایت کردند/هرگونه تهدید نظامی ایران به زیان آمریکا خواهد بود
  13. خلأ قانونی مانع نظارت مؤثر؛ طرح مجلس برای مقابله با تخلفات شبکه نمایش خانگی
  14. ماجدی و جلالی؛ سرآشپزهای فاجعه‌ساز/ برای تیم فوتبال امید نگران هستیم!
  15. رمزگشایی از حرکات بدن هنگام مناجات؛ چرا در دعا دست‌ها را به آسمان می‌بریم؟
  16. آیا شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان خطرناک هستند؟ کدام کشورها در مقابله با شبکه‌های اجتماعی خبرساز شدند
  17. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  18. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  19. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  20. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران

دانا گزارش می دهد؛

دعوا و تنش جلسه اصلاح طلبان را ناتمام گذاشت /مشاجره و درگیری برسر مقصر باخت!

دعوا و تنش جلسه اصلاح طلبان را ناتمام گذاشت /مشاجره و درگیری برسر مقصر باخت!
در حالی تیم عملیات رسانه‌ ای ستاد پزشکیان با مدیریت یک وزیر سابق با مانور بر یک نظرسنجی مشکوک در حال القا پیروزی زود هنگام است که شب گذشته در جلسه ستادی این نامزد به خاطر ریزش آرا وی اعضای ستاد با هم درگیر شدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نظرسنجی های مراکز معتبر نشان می دهد بی برنامگی ، عدم رعایت اخلاق، کلی گویی و تکرار مباحث حاشیه ای از سوی پزشکیان در دو مناظره ی اخیر باعث ریزش شدید آرای وی شده و در سوی مقابل آرای سعید جلیلی با سرعت بالایی در حال رشد می باشد. این افت شدید  پزشکیان در نظرسنجی ها پس از مناظره دوم ، باعث اختلاف شدید و تنش بی سابقه بین اصلاح طلبان گردیده است . شنیده شده شب گذشته در جلسه ای با حضور 11 نفر از چهره های اصلی این جریان که برای بررسی آخرین وضعیت نامزد اصلاحات برگزار گردیده، وضعیت نامطلوب پزشکیان در آخرین نظرسنجی و ابراز پشیمانی دو چهره برای حمایت از پزشکیان با بکاربردن تعبیر " قمار جبران ناپذیر" منجر به بحث و دعوای لفظی شدیدی گردیده تا جایی که یکی از تئوریسین های امنیتی این جریان با عصبانیت و فحاشی جلسه را ترک کرده و این نشست ناتمام می ماند !

فریادهای حاضرین در جلسه اتاق فکر باعث شده تا دیگر حاضرین در این ستاد نیز از محتوای جلسه و دلیل اختلاف مطلع شوند. شنیده شده یکی از نفرات اصلی حاضر در جلسه شخص دیگری در جلسه را متهم کرده که تو نتوانستی سلبریتی ها را ترغیب به حمایت کنی و مهمترین پاسخ فرد دوم این بوده که "سلبریتی ها روی اسب بازنده هزینه نمیکنن"    

البته انتقادات به پزشکیان در این جریان تنها به جلسه مذکور ختم نشده و در گوشه و کنار شاهد شکل گیری موجی از انتقادات نسبت به نامزد اصلاحات هستیم .  اخیرا عبادی مشاور رئیس دولت اصلاحات هم در مصاحبه ای با انتقاد از روشن نبودن دیدگاه های پزشکیان در سیاست داخلی، سیاست خارجی، مسائل چالشی، معضلات اساسی در حکمرانی و مدیریت کشور لزوم بهره گیری وی از مشاوران قوی را یادآور شده است !

ار صبح امروز تیم عملیات روانی ستاد پزشکیان با مدیریت یکی از وزرای سابق در فضای مجازی با مانور دادن به یک نظرسنجی مشکوک یک موسسه افکار سنجی سعی در القای پیروزی زودهنگام پزشکیان دارند.

ار صبح امروز تیم عملیات روانی ستاد پزشکیان با مدیریت یکی از وزرای سابق در فضای مجازی با مانور دادن به یک نظرسنجی مشکوک یک موسسه افکار سنجی سعی در القای پیروزی زودهنگام پزشکیان دارند.

این در حالی است که نتایج نظرسنجی اکثر مراکز معتبر حکایت از رقابت بسیار نزدیک پرشکیان و جلیلی میباشد و ادعای برتری چند درصدی پزشکیان صحت ندارد.

خبرنگار : سید امیر مرتضوی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه