اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

ایران 3 - مراکش 4؛

جام جهانی فوتسال| خداحافظی تلخ تیم ملی با شکست برابر مراکش/ آه حریفان!

جام جهانی فوتسال| خداحافظی تلخ تیم ملی با شکست برابر مراکش/ آه حریفان!
تیم ملی فوتسال ایران در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی برابر مراکش شکست خورد.

شکست دردناک برابر مراکش؛ تیم ملی فوتسال ایران با شکست مقابل مراکش از راه‌یابی به جمع هشت تیم پایانی جام جهانی بازماند.

وحید شمسایی سرمربی تیم ملی در این دیدار، باقر محمدی، محمدحسین درخشانی، مسلم اولادقباد، سالار آقاپور و حسین طیبی را به عنوان بازیکنان شروع کننده مسابقه به زمین فرستاد.

ایران بازی را مقتدرانه آغاز کرد و در همان دقیقه چهار روی پاس دقیق مسلم اولادقباد این محمدحسین درخشانی بود که با یک بغل پای مطمئن گل اول را به ثمر رساند. در ادامه علیرغم بازی مالکانه ایران، «خالد بوزید» بازیکن شماره 11 مراکش دروازه ایران را گشود تا بازی به تساوی برسد. پس از این گل دو تیم فرصت‌های گلزنی زیادی را از دست دادند تا اینکه روی یک ضربه کرنر، با بدشانسی محض توپ به علیرضا رفیعی‌پور مدافع ایران برخورد کرد تا مراکش به گل دوم برسد.

در ادامه حملات مکرر ایران راهی به دروازه پیدا نکرد و بازیکنان مراکش با یک بازی منسجم دفاعی روی اشتباه باقر محمدی دروازه‌بان ایران، «سوفیان المسرار» موفق شد به گل سوم دست پیدا کند. در حالیکه تنها 32 ثانیه به پایان بازی در نیمه اول باقی مانده بود، «ادریس ریس الفنی» با یک ضربه ماهرانه گل چهارم مراکش را به ثمر رساند تا دو تیم با نتیجه‌ غافلگیرکننده 4-1 به رختکن بروند.

ملی‌پوشان با صحبت‌های وحید شمسایی نیمه دوم را طوفانی آغاز کردند و روی پاس مسلم اولاقباد، در همان دقیقه اول حسین طیبی با چرخش و زدن ضربه‌ای دقیق گل دوم را برای ایران زد. یک دقیقه بعد مسلم اولادقباد با ضربه‌ای مهارنشدنی گل سوم را به تور دروازه مراکش دوخت تا امیدها به اردوی ایران برگردد و بازی را به صورت کامل در اختیار بگیرد و بارها تا مرز گشودن دروازه حریف پیش برود اما بازیکنان مراکش با تجمع در زمین خودی مانع از گلزنی سفیدپوشان ایران شدند تا در نهایت نتیجه 4-3 به سود مراکش روی تابلو نمایشگر ثبت شود.

تیم ملی ایران علیرغم نمایشی بسیار برتر با این شکست از صعود به مرحله نهایی جام جهانی بازماند و مراکش برای حضور در جمع چهار تیم به مصاف برزیل خواهد رفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه