اخبار داغ
  1. هرگونه تهدید را با تمام قوا پاسخ خواهیم داد
  2. مذاکره مستقیم با تهدیدکنندگان بی‌معناست/ در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود قاطع و جدی هستیم
  3. کلید حل مشکلات معیشتی سرمایه گذاری در کارهای مولد است
  4. قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت از مرزها/ هشدار مجلس برای جلوگیری از قاچاق سازمان یافته
  5. بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ به کدام مسیر خواهد رفت؟
  6. انتشار خبر دروغ درباره سفر عضو سابق کابینه به نفع چه کسانی بود؟/ هزینه تراشی برای دولت و شخص رئیس جمهور!
  7. «قول مردونه»؛ سفری نوستالژیک به دهه شصت یا تکرار کلیشه‌ها؟
  8. انقلاب ربات‌های جراح؛ نبرد انسان و ماشین بر سر تیغ نجات!
  9. شهداب در اندیشه طلسم شکنی و عطایی به‌فکر پوکر؛ آغاز ماراتن طلایی والیبال
  10. دولت برنامه‌های ویژه‌ای برای رفع مشکلات معیشتی مردم دارد/ ایران خواهان گفت‌وگو از موضع برابر است
  11. خبر شهادت نیروهای ایرانی در یمن صحت ندارد
  12. رئیس‌جمهور با هیچ‌کس پیمان برادری نبسته است
  13. برکناری معاون پارلمانی دولت پس از تایید خبر سفر به قطب جنوب
  14. رکوردشکنی گیشه در نوروز ۱۴۰۴؛ تحول در سینمای ایران یا تکرار چالش‌های گذشته؟
  15. پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴/ رکود و ناکامی دولت در تحقق وعده مسکن در سال 1403
  16. دولت به وعده‌های معیشتی عمل نکرد/ برخی مدیران به‌صورت موشکی به پست‌های بالا پرتاب می‌شوند
  17. دولت را ملزم خواهیم کرد که قانون برنامه هفتم را عملیاتی کند
  18. همه تبعات یک تصمیم اشتباه؛ شمشیربازی به‌دنبال بازگشت آب رفته به جوی!
  19. انتقالی بزرگ با نتیجه‌ای ناموفق؛ در انتظار فصل تو، تمام فصل‌ها گذشت!
  20. مسیر ایران‌دوستی با هادی چوپان؛ گرگ‌ها بالاتر از همه می‌ایستند!

سردار رمضان شریف در گفتگو با دانا:

«طوفان الاقصی» ضربه مهلکی که رژیم صهیونیستی را از تعادل خارج ساخت

«طوفان الاقصی» ضربه مهلکی که رژیم صهیونیستی را از تعادل خارج ساخت
سخنگوی سابق سپاه گفت: عملیات طوفان الاقصی توانست ضربه‌ای خفت‌بار به رژیم صهیونیستی وارد کرده و آن را از تعادل خارج کند.

سردار رمضان شریف سخنگوی سابق سپاه پاسداران در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت رهبر جنبش حزب‌الله لبنان و سردار نیلفروشان، به بیان مهم‌ترین دستاوردها و چالش‌های پیش‌روی محور مقاومت پرداخت.

وی با اشاره به اهمیت سالگرد عملیات طوفان الاقصی که ۳۶۵ روز از آغاز آن می‌گذرد و دستاوردهای برجسته‌ای برای مردم فلسطین به ارمغان آورده است، اظهار داشت: این عملیات توانست ضربه‌ای خفت‌بار به رژیم صهیونیستی وارد کرده و آن را از تعادل خارج کند؛ رفتارهای اخیر رژیم صهیونیستی به خوبی نشان‌ می دهد که این رژیم دیگر قادر به مدیریت شرایط نیست.

سردار شریف با اشاره به نقض مکرر قوانین بین‌المللی توسط این رژیم، تصریح کرد: چنین رفتارهایی نه از قدرت، بلکه از سر استیصال در برابر اراده مردم فلسطین و محور مقاومت و مردم لبنان نشأت می‌گیرد.

وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران، به فرماندهی معمار کبیر انقلاب اسلامی، همواره حامی آزادی قدس بوده و هر کمکی که برای تحقق این هدف لازم باشد، انجام خواهد داد. ما حامی مردم فلسطین هستیم و رهبر معظم انقلاب بارها و بارها در طول این سال‌ها حمایت جمهوری اسلامی و مردم ایران را از محور مقاومت اعلام کرده‌اند.

رئیس ستاد انتفاضه و قدس شریف در ادامه افزود: در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی، برنامه‌های متنوع فرهنگی و سیاسی در سراسر کشور برگزار خواهد شد؛ این برنامه‌ها شامل نشست‌های علمی در دانشگاه‌ها، میزگردهایی در صدا و سیما و تجمعات مردمی در میادین و اماکن مقدس است که از سیزدهم تا شانزدهم مهر ماه برگزار خواهند شد؛ البته پانزدهم مهر ماه به عنوان روز اصلی این مناسبت انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه هدف از این برنامه‌ها، بازخوانی وقایع تاریخی و تبیین نقش محور مقاومت در مبارزه با رژیم صهیونیستی در طول ۷۴ سال گذشته است، تأکید کرد که نسل جوان باید با چهره خشن و ضد حقوق بشری رژیم صهیونیستی و همپیمانان آن، به ویژه آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها، آشنا شوند.

سردار شریف در پایان بر ضرورت حفظ هوشیاری و حرکت در چارچوب تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری تأکید کرده و از مردم ایران و محور مقاومت خواست تا همچنان استوار در مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی و حامیان آن باقی بمانند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه