logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

فرمانده سپاه استان تهران:

جسم نیمه‌جان صهیونیست زنده نمی‌ماند

جسم نیمه‌جان صهیونیست زنده نمی‌ماند
فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران گفت: رژیم صهیونیستی پس از تجربه شکست‌های امنیتی و اطلاعاتی، اینک با موشک‌باران مناطق مسکونی غزه و لبنان به دنبال زنده نگه داشتن جسم در حال احتضار خود است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از تهران نیوز، سردار قربان‌محمد ولی‌زاده در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: با آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رژیم صهیونیستی شکست راهبردی، اطلاعاتی و امنیتی را تجربه کرد و عبور مجاهدان فلسطینی با سلاح انفرادی از سیستم‌های راداری صهیونیست‌ها هیمنه و حیثیت آن‌ها را شکست.

وی عنوان کرد: در حالی راهبرد رژیم صهیونیستی این بود که جنگ در سرزمین‌های غصب شده رخ نداده و امنیت سرزمین‌های اشغال شده توسط صهیونیست‌ها تأمین بماند که امروز شاهد آماج حملات روزانه رزمندگان یمن، حزب‌الله، حماس و عراق هستند.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران خاطرنشان کرد: به عبارت دیگر صهیونیست‌ها که سرزمین امنی را برای خود با راهبری از نیل تا فرات طراحی کرده بودند، روزانه بمباران می‌شوند و با مهاجرت تعداد زیادی از ساکنان شهرک‌های صهیونیست‌نشین، اقتصاد و سیاست آنها مختل شده است.

ولی‌زاده تأکید کرد: از این‌رو رژیم صهیونیستی به منظور احیای حیثیت بر باد رفته خود دست به اقدامات جنون‌آمیزی زده و با استفاده از سلاح‌های پیشرفته در حال بمباران و موشک‌باران بیمارستان‌ها و مناطق مسکونی در غزه و لبنان است.

وی ادامه داد: در حقیقت نتانیاهو در تلاش است با ارتکاب جنایات وحشیانه و موشک‌باران مناطق مسکونی غزه و لبنان جسم در حال احتضار رژیم صهیونیستی را با تنفس مصنوعی زنده نگه دارد.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران تصریح کرد: صهیونیست‌ها با تجربه شکست سنگین در روز یوم‌الاربعین، با استفاده از سامانه‌های الکترونیک و انفجار پیجرها تعداد زیادی از مردم بی‌گناه را به شهادت رسانده و یا مجروح کردند.

ولی‌زاده ادامه داد: پس از آنکه حزب‌الله سینه خود را برای دفاع از مردم فلسطین سپر کرده و در بخش شمالی فلسطین تعداد زیادی از نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی را مشغول کرده و توان زیادی را از آن‌ها گرفت، اینک صهیونیست‌ها در حالی به اهداف جنگی خود دست نیافته‌اند که برای جبران آن در حال کشتار فجیع و قتل‌عام مردم مظلوم، بی‌گناه و بی‌دفاع غزه و لبنان هستند.

وی با اشاره سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر وعده پیروزی جبهه مقاومت، گفت: یقینأ مردم فلسطین و حزب‌الله لبنان پیروز خواهند شد و این پیروزی قطعی و حتمی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه