از آشویتس تا غزه؛ همیشه پای آلمان در میان است
آلمان طی بیش از یک سالی که از جنگ غزه میگذرد، علاوه بر حمایتهای سنگین مالی و تسلیحاتی، از هیچ پشتیبانی سیاسی و حقوقی در حمایت از رژیم صهیونیستی دریغ نکرده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اگر در سالهای جنگ جهانی دوم، فردی از زمان آینده، از همکاری آلمان و یهودیان در نسل کشی مسلمانان خبری می آورد، مردمان آن دوران وی را دیوانه می پنداشتند، ولی آلمان چه از زمان جنگ جهانی دوم و اردوگاه های کار اجباری و کشتار یهودیان و چه در زمان جنگ ظالمانه و هولوکاست یهودیان صهیونیست علیه مردم غزه در ۱۱ ماه اخیر پای ثابت تمامی جنایات و نسل کشی های تاریخ معاصر بوده است.
آلمان در هشتاد سال گذشته، ویژگی و خصیصه ای را برای خود به ثبت رسانده که شاید کمتر کشور دیگری دارای این ویژگی باشد. برای قریب به هشتاد سال آلمان پای ثابت بسیاری از جنایات جنگی در کل جهان بوده؛ کشتار وحشیانه مردم روسیه در جنگ جهانی دوم، هولوکاست و کشتار یهودیان در اثنای آن جنگ، تولید و صادرات سلاح شیمیایی به رژیم بعث عراق و استفاده صدام از بمب های شیمیایی آلمانی بر علیه رزمندگان ایرانی و مردم مظلوم سردشت و حلبچه و همچنین حمایت مالی، تسلیحاتی و بین المللی از رژیم جنایتکار صهیونیستی در یکسال اخیر قسمت کوچکی از کارنامه سیاه، حاکمان آلمان در این هشت دهه است.
رای قریب به هشتاد سال آلمان پای ثابت بسیاری از جنایات جنگی در کل جهان بوده؛ دشت های روسیه، اردوگاه های لهستان، حلبچه و سردشت و شلمچه و اکنون غزه صحنه هنرنمایی آلمان در جنایت جنگی است
در این میان جنگ غزه علاوه بر اینکه استاندارد و معیار دوگانه دولت آلمان در برخورد با مسائل فلسطین را آشکار ساخت و علاوه بر عیان شدن دروغ بودن آزادی بیان در این کشور به عرصه جدیدی برای حمایت های آلمان از جنایتگری جنگی بدل گشت.
دولت آلمان تنها در سال۲۰۲۳ میلادی مجوز صادرات تسلیحات به ارزش کل ۳۲۶.۵یورو (۳۵۵.۳میلیون دلار) به رژیم صهیونیستی را صادر کرده و از این مبلغ ۲۰میلیون یورو برای تسلیحات و مهمات جنگی و ۳۰۶.۳میلیون یورو باقیمانده برای تجهیزات دفاعی در نظر گرفته شد.
این تجهیزات ۳۰۰۰سلاح متحرک ضدتانک، ۵۰۰هزارگلوله برای سلاح های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک، سایر پیشرانه ها، خودروهای زرهی، کامیون های نظامی و شیشه های ضدگلوله شامل میشود.
تا پاییز سال ۲۰۲۳میلادی، تنها ۳۸.۵میلیون یورو صادرات نظامی آلمان به اسرائیل تایید شده بود ولی این رقم پس از شروع جنگ ظالمانه اسرائیل بر علیه مردم غزه به شدت افزایش یافته است.
اداره فدرال امور اقتصادی و کنترل صادرات آلمان(BAFA) در ماه نوامبر۲۰۲۳ درخصوص صادرات تسلیحات آلمان به خارج از کشور اعلام کرد که در نتیجه جنگ رژیم صهیونیستی در غزه «برنامه های صادرات تجهیزات نظامی به اسرائیل» در اولویت تصمیم گیری قرار گرفته است.
بر این اساس سهم صادرات تسلیحات آلمان به اسراییل از۲درصد سال۲۰۲۲، به نزدیک ۶درصد افزایش یافت. رژیم صهیونیستی هم اکنون در رتبه هفتم در میان دریافت کنندگان اصلی فناوری نظامی آلمان قرار دارد. اوکراین با دریافت بیش از ۴میلیارد یورو از آلمان در صدر فهرست قرار دارد، در حالی که نروژ و مجارستان به ترتیب در رده های دوم و سوم قرار دارند و هر دو بیش از یک میلیارد یورو تسلیحات آلمانی می خرند.
اولاف شولز صدراعظم آلمان در حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی در ماه مارس۲۰۲۴ به فلسطین اشغالی سفر نمود و با بنیامین نتانیاهو ملاقات کرد. متعاقبا فعالان و فلسطینی ها از دولت آلمان شکایت کردند و ارسال تسلیحات آلمان به اسرائیل بارها مورد انتقاد قرار گرفته است.
در اوایل سال۲۰۲۴، مرکز اروپایی قانون اساسی و حقوق بشر (ECCHR) در تلاش برای توقف صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی، شکایتی را علیه دولت آلمان به دادگاه محلی برلین تسلیم کرد. این شکایت به درخواست پنج فرد فلسطینی در غزه که بستگانشان در حملات راکتی این رژیم کشته شدند، مطرح گردید. ولی دادگاه محلی برلین در ماه ژوئن۲۰۲۴ این شکایت را با این دلیل که دولت آلمان در زمان صدور مجوز ارسال تسلیحات، از قانون و تعهدات بین المللی پیروی کرده، رد نمود!
در جریان جنگ غزه، آلمان افراطی ترین موضع را در حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در پیش گرفت. زمانیکه جنایات ارتش رژیم صهیونیستی دنیا را تکان داده بود، بالاترین مقامات دولت آلمان همچنان تاکید می کردند که ارتش این کشور قوانین بین المللی و متکی بر حقوق بشر را رعایت میکند!
شایان ذکر است سالهاست هر مخالفتی در آلمان با اتهام «یهودی ستیزی» سرکوب می شود و این سرکوب در دوران جنگ غزه به اوج خود رسید. این سیاست در حالی که رژیم اسرائیل روز به روز بیشتر در عرصه جهانی منزوی می شود، آلمان را در موقعیت دشواری قرار داده است. چندی قبل دولت نیکاراگونه از این کشور به دلیل «تسهیل ارتکاب نسل کشی» در غزه، به دادگاه بین المللی لاهه شکایت کرد. البته دولت آلمان نیز در شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به آن دادگاه، به طور همه جانبه از این رژیم حمایت کرد!
این بخش کوچکی از عملکرد خجالت بار دولت آلمان در قبال بزرگترین نسل کشی و جنایت جنگی حال حاضر جهان است.
ژرمنها روزی کودک یهودی را نشانه گذاری می کردند و روزی دیگر کودک فلسطینی را به دلیل حمل پرچم فلسطین دستگیر و تعقیب می کنند. رویه همان است؛ قربانی تغییر و با ظالم همدست شده است.
به نظر می رسد آلمان نه تنها سعی بر جبران جنایات تاریخی خود در حوزه حقوق بشر ندارد که مسیر همیشگی خود را این بار با همکاری یهودیان صهیونیست در قبال مسلمانان فلسطینی در پیش گرفته است.
نکته جالب آنکه آلمان با چنین کارنامه سیاهی اکنون به دلیل محاکمه سرکرده گروهک تروریستی «تندر» که شهروند دوتابعیتی ایرانی-آلمانی بود با ادعای حمایت از حقوق بشر به جمهوری اسلامی ایران اعتراض کرده است. اتحادیه اروپا و دیگر کشورهای غربی نیز بدون اشاره به آنکه جمشید شارمهد سرکرده گروهک انجمن پادشاهی معروف به تندر، سالها در سازمانهای جاسوسی غربی، آمریکایی و رژیم کودککش صهیونیستی، عملیاتهای تروریستی متعددی را علیه ایران اسلامی طراحی کرده است ندای حمایت از حقوق بشر سر دادهاند.
شارمهد در کارنامه جنایتبار خود بمبگذاری و انفجار حسینیه سیدالشهدا (ع) شیراز که منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر از هموطنان کشورمان را دارد ثبت کرده است.
ارسال دیدگاه