اخبار داغ

«با یک کتاب شروع می‌شود»، شعار نمایشگاه شارجه/ حضور ایران در کنار ۲۵۰۰ ناشر

«با یک کتاب شروع می‌شود»، شعار نمایشگاه شارجه/ حضور ایران در کنار ۲۵۰۰ ناشر
مدیر انتشارات هزاره ققنوس درباره چهل‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب شارجه اعلام کرد: این رویداد با شعار «با یک کتاب شروع می‌شود»، میزبان ۲۵۲۲ ناشر خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا حاجی‌آبادی درباره چهل‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب شارجه توضیح داد: این دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب شارجه میزبان ۲۵۲۲ ناشر و غرفه‌دار از ۱۱۲ کشور خواهد بود که ۸۳۵ نفر از آن‌ها عرب و ۲۶۴ نفر خارجی هستند. امارات متحده عربی با ۲۳۴ ناشر، مصر با ۱۷۲ ناشر، لبنان با ۸۸ و سوریه با ۵۸ ناشر پیشتاز شرکت کنندگان در این نمایشگاه هستند. در بخش بین‌المللی، بریتانیا با ۸۱ ناشر و هند با ۵۲ ناشر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر انتشارات هزاره ققنوس با اعلام شعار این دوره از نمایشگاه کتاب، افزود: سازمان کتاب شارجه (SBA) شعار چهل‌وسومین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب شارجه (SIBF ۲۰۲۴) را که قرار است از ۶ تا ۱۷ نوامبر(۱۶ تا ۲۷ آبان ۱۴۰۳) در اکسپو سنتر شارجه برگزار شود، با عنوان «با یک کتاب شروع می‌شود»، معرفی کرد.

به گفته او در چهل و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب شارجه، مراکش به عنوان مهمان افتخاری انتخاب شده است. در این دوره همچنین ۶۰۰ کارگاه آموزشی برای تمام گروه‌های سنی برگزار خواهد شد.

در نمایشگاه شارجه از ۴۰۰ نویسنده تجلیل می‌شود

حاجی‌آبادی با اشاره به اینکه چهل‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب شارجه گردهمایی بزرگی از نویسندگان، متفکران، روشنفکران و هنرمندان، از جمله برندگان جوایز برجسته عربی و بین‌المللی خواهد بود، ادامه داد: در این دوره از ۴۰۰ نویسنده تجلیل می‌شود و آن‌ها آخرین آثار خود را برای مخاطبان امضا می‌کنند. این مجموعه فرهنگی میزبان ۱۳۵۷ فعالیت خواهد بود که توسط ۲۵۰ مهمان از ۶۳ کشور اداره می‌شود. بیش از ۱۳۰ مهمان، شامل حدود ۵۰ سخنران بین‌المللی از ۱۴ کشور، ۴۵ مهمان عرب از ۱۷ کشور و همچنین ۴۰ سخنران برجسته این نشست‌ها را سازمان‌دهی خواهند کرد.

به گفته مدیر انتشارات هزاره ققنوس دراین دوره همچنین کارگاه‌های تخصصی به زبان‌های عربی و انگلیسی برگزار می‌شود. کارگاه‌های عربی زبان هر کدام سه روز و جلسات انگلیسی یک روز خواهد بود. موضوع این کارگاه‌ها شامل نوشتن فیلم‌های هیجان‌انگیز، ویرایش ادبی و نویسندگی درمانی، با حضور نویسندگان مشهور عرب و بین‌المللی مانند احمد مراد، احمد عبدالمجید، روپی کائور، ایزابلا مالدونادو و دیگران خواهد بود.

او افزود: در این رویداد بین‌المللی همچنین ترکیب برجسته‌ای از نویسندگان، روشنفکران و شاعران برجسته اماراتی از جمله سلطان العمیمی، سعید الظهری، حمد بن سرای، ابراهیم الهاشمی، علی آل عبدان، امان آل یوسف، امل السهلاوی، سلما الحفیتی، عبدالله الحساوی و دیگران حضور خواهند داشت.

حاجی‌آبادی درباره مهمانان بین‌المللی چهل‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب شارجه توضیح داد: از چهره‌های برجسته بین‌المللی که در نمایشگاه امسال شاهد حضور آن‌ها خواهیم بود، می‌توان به گئورگی گوسپودینوف، شاعر و نمایشنامه‌نویس بلغاری، نویسنده مشهوری که جایزه بین‌المللی بوکر ۲۰۲۳ را دریافت کرد و آثارش به بیش از ۳۸ زبان ترجمه شده است، اشاره کرد. همچنین لارنس.ام. کراس فیزیکدان نظری و کیهان شناس کانادایی، که به خاطر آثارش به نام های فیزیک پیشتازان فضا، جهانی از هیچ، و فیزیک تغییرات آب و هوا شهرت دارد، نیز مهمان خواهد بود.

به گفته مدیر انتشارات هزاره ققنوس، آمنا مفتی رمان‌نویس پاکستانی، نویسنده پانی مار رها های، نویسنده بریتانیایی طاهر شاه، که به خاطر خانه خلیفه و دیگر آثار پرفروش شهرت دارد، و ایین اس. توماس، شاعر و نویسنده آفریقای جنوبی که برای کتاب‌هایش تجلیل می‌شود، به آنها خواهند پیوست.

او افزود: پیتر فرانکوپان تاریخدان جهانی از بریتانیا، نویسنده کتاب جاده‌های ابریشم: تاریخ جدید جهان، یکی از شرکت کنندگان کلیدی این نمایشگاه خواهد بود. براندی گیلمور از ایالات متحده، یک متخصص شناخته شده بین المللی در مورد شفای ذهن و بدن و نویسنده کتاب «استاد ذهن و انرژی برای شفای بدن شما، شما می توانید درمان خود باشید»، در این دوره حضور خواهدداشت. هوما قریشی بازیگر و نویسنده هندی که با کتاب «زبا: یک ابرقهرمان تصادفی» شناخته می‌شود نیز در این نمایشگاه شرکت خواهد کرد.

حضور متخصصان از ۱۰۸ کشور در چهاردهمین کنفرانس شارجه

حاجی‌آبادی با تاکید بر اینکه چهل و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب شارجه با آموزش ناشر آغاز خواهد شد، گفت: در این دوره آموزشی ۱۵۷ ناشر شامل ۵۲ ناشر اماراتی، ۵۰ ناشر عرب و ۵۵ ناشر آفریقایی شرکت خواهندکرد. این برنامه که با مشارکت دانشگاه نیویورک سازماندهی شده است، بهترین شیوه‌ها و روندهای جهانی در انتشار را پوشش می‌دهد. دوره آموزشی امسال بر ۳ موضوع؛ تاثیر فناوری و داده‌های متاورس، نقش کتاب‌های فناوارنه در افزایش توصیه‌ها و فروش، و آینده هوش مصنوعی در انتشارات تمرکز دارد.

مدیر انتشارات هزاره ققنوس درباره چهاردهمین کنفرانس ناشران، که از ۳ تا ۵ نوامبر و قبل از نمایشگاه کتاب شارجه برگزار می شود، توضیح داد: این کنفرانس با حضور متخصصان از ۱۰۸ کشور، از جمله شرکت افتتاحیه جمهوری آفریقای مرکزی، و بیش از ۴۷ سخنران بین المللی برگزار می شود.

به گفته او در این کنفرانس ۳۰ کارگاه گروهی کوچک برگزار می‌شود و در این کارگاه‌ها به موضوع‌های کلیدی انتشاراتی مانند بازاریابی محتوا، تولید کتاب صوتی، برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی، استراتژی‌های توزیع دیجیتال و پایداری پرداخته خواهدشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه