اخبار داغ

مرآت از آشفته‌بازار پوشاک گزارش می‌دهد؛

جولان برندهای خارجی در بازار پوشاک سمنان

جولان برندهای خارجی در بازار پوشاک سمنان
مارک و برچسب برندهای خارجی سال‌هاست که به وفور در بازارهای مختلف وجود دارد و در دسترس برخی کاسبان سودجو قرار گرفته و سبب می‌شود لباس ایرانی با اتیکت تقلبی و قیمت‌های غیرواقعی عرضه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، امروزه بازار پوشاک به جولانگاه پوشاک تقلبی و قاچاق تبدیل شده تا جایی که کالاهای تولید داخل نیز با برچسب‌های خارجی فروخته می‌شوند.

برخی از تولیدکنندگان سودجو برای جلب مشتری و کسب سود بیشتر، محصولات خود را با برچسب‌های خارجی روانه بازار کرده و به نام برند خارجی با قیمت‌های غیرواقعی عرضه می‌کنند که این امر خود به کاهش اطمینان مصرف‌کنندگان منجر می‌شود.

برندمداری تهدیدی برای تولید داخلی

در همین خصوص؛ حمیدرضا طحان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ در خصوص کشف قاچاق پوشاک در سطح استان سمنان گفت: طی سال گذشته ۱۲ واحد در سطح استان سمنان که اقدام به عرضه پوشاک دست دوم می‌کردند، پلمب و جریمه شدند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در ادامه افزود: پوشاک دست دوم از واحدهای صنفی در شهرستان‌های دامغان، شاهرود و سمنان کشف شده بود که منجر به تعطیلی این واحدها شد.

وی با بیان اینکه عرضه پوشاک قاچاق به‌صورت خرد خیلی کم پیدا می‌شود، اظهار کرد: یک‌ هزار و ۳۰۰ بازرسی طی گشت‌های مشترک با دستگاه‌های ذیربط طی نیمه نخست سال ‌جاری از واحدهای صنفی پوشاک انجام گرفت که در این راستا ۱۱ مورد پوشاک قاچاق به ارزش ۲ میلیارد ریال کشف شد.

طحان با اشاره به اینکه قاچاق بودن ۱۲۵ برند محرز شده است، بیان کرد: با توجه به بازرسی‌ها و نظارت کارشناسان اکثر برندهایی که بر روی پوشاک ایرانی نصب می‌شود، برندهای تقلبی است.

 این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: کارشناسی که توسط اتحادیه بر روی پوشاک انجام می‌شود این برندها را ایرانی تلقی کرده‌اند که جزو پوشاک قاچاق محسوب نمی‌شود و همان پوشاک تقلبی به حساب می‌آیند.

به گفته وی، با این واحدهای پوشاک که از برندهای تقلبی استفاده می‌کنند، برخورد شد و به‌صورت رسمی و کتبی به اتاق اصناف و اتحادیه ابلاغ شد که نسبت به این تخلف جلوگیری به‌عمل آید.

طحان با بیان اینکه در استان سمنان تولیدکننده پوشاک به‌صورت گسترده وجود ندارد، بیان کرد: فقط اهالی روستای محمدآباد میامی در زمینه تولید پیراهن فعالیت می‌کنند که با پیگیری‌های متعدد استاندار مشوق‌هایی برای آن‌ها در نظر گرفته شد چرا که به تولید داخلی کمک به‌سزایی می‌کنند.

این مقام مسئول ضمن درخواست از شهروندان جهت گزارش تخلفات واحدهای صنفی اظهار کرد: هم‌وطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از واحدهای صنفی می‌توانند با شماره ۱۲۴ تماس گرفته و یا در سامانه ۱۲۴ مراتب تخلفات را در میان بگذارند تا کارشناسان پس از بررسی به آن تخلف رسیدگی کنند.

کشف ۱۷ هزار البسه قاچاق در سطح استان سمنان

حسین عجم در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با اشاره به تأکیدات و تذکرات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره مضرات کالاهای قاچاق گفت: کالای قاچاق را تنها در مرزها نباید جستجو کرد بلکه این نوع کالاها باید تا سطح عرضه به مردم نظارت و رصد شود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان سمنان در خصوص قاچاق پوشاک در سطح استان سمنان اظهار کرد: سال گذشته یک فقره پرونده در زمینه قاچاق پوشاک در سطح استان سمنان تشکیل شد.

وی در ادامه افزود: امسال چهار فقره پرونده در زمینه قاچاق پوشاک در استان تشکیل شد که تقریباً ۳۰۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

عجم با بیان اینکه سال گذشته ۴ هزار البسه قاچاق در سطح استان سمنان کشف و ضبط شد، اظهار کرد: امسال ۱۷ هزار و ۵۶۰ البسه در سطح استان کشف شد که تقریبا ۳۰۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: ارزش پوشاک قاچاق کشف شده سال گذشته حدوداً ۷۰۰ میلیون تومان و ارزش البسه کشف شده طی سال جاری ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که در زمینه ارزشی کالا نیز تقریباً ۲۶۵ درصد افزایش داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه برخی پرونده‌های قاچاق نیازمند بررسی بیشتری است، ابراز کرد: افرادی که در حوزه قاچاق دستگیر می‌شوند به دادسرای عمومی شهرستان و محل وقوع اعزام می‌شوند و یا به تعزیرات حکومتی ارجاع داده می‌شود.

عجم خاطرنشان کرد: قالب پرونده‌های قاچاق به تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود و کارشناسان پرونده را بررسی کرده و جریمه را لحاظ می‌کنند.

جریمه ۳۲ میلیارد ریالی برای قاچاقچیان پوشاک در استان سمنان

محمد نجفی‌دهکردی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» یکی از مأموریت‌‌های سازمان تعزیرات حکومتی را مبارزه با قاچاق کالا دانست و ابراز کرد: مبارزه با قاچاق پوشاک در دستور کار تعزیرات حکومتی استان است که به‌طور جد با قاچاقچیان در استان سمنان برخورد می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان در ادامه افزود: در راستای مبارزه با قاچاق پوشاک از ابتدای سال تاکنون ۱۰ فقره پرونده برای قاچاقچیان به ارزش ۳۲ میلیارد و ۶۹۷ میلیون و ۳۸۰ هزار ریال تشکیل شد. 

وی از جریمه ۷ میلیارد و ۷۵۲ میلیون و ۶۲۲ هزار و ۹۲ ریالی قاچاقچیان پوشاک در سطح استان سمنان خبر داد و گفت: در این زمینه ۳ فقره پرونده قاچاقچیان محکوم شده و جریمه نقدی شدند.

 نجفی‌دهکردی همچنین تصریح کرد: بیشترین کشفیات قاچاق پوشاک در سطح استان سمنان مربوط به شهرستان شاهرود بوده است که ۶ فقره پرونده برای قاچاقچیان تشکیل شد.

این مقام مسئول ضمن درخواست از شهروندان جهت گزارش‌دهی به موقع تخلفات بیان کرد: به‌محض مشاهده فعالیت غیرقانونی واحدهای صنفی پوشاک در سطح استان بلافاصله گزارش دهید تا موضوع رسیدگی شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه