اخبار داغ

فتح‌الله توسلی در گفتگو با دانا:

معیشت مردم اولویت مجلس است/ نگران افزایش بی‌رویه قیمت‌ها هستیم

معیشت مردم اولویت مجلس است/ نگران افزایش بی‌رویه قیمت‌ها هستیم
نماینده بهار و کبودرآهنگ در مجلس گفت: اولویت مجلس، معیشت مردم است و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها نگران‌کننده است.

فتح‌الله توسلی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ اظهار داشت: دولت امسال تصمیم گرفته است مبلغی حدود ۵۴۰ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برداشت کند که بخش عمده‌ای از این مبلغ به واردات کالاهای اساسی اختصاص داده شده است.

وی با ابراز ناراحتی از اینکه منابع ارزی ما برای مصارف غیرزیرساختی هزینه می‌شود، افزود: منابع ارزی صندوق توسعه باید صرف زیرساخت‌های کشور شود و به ویژه برای نسل‌های آینده حفظ شود.

افزایش بی‌رویه قیمت‌ها ناشی از سوء مدیریت و حکمرانی غلط است

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس تصریح کرد: متأسفانه، در تمامی دولت‌های گذشته هم شاهد بوده‌ایم که از منابع صندوق توسعه ملی برای هزینه‌های غیر زیرساختی استفاده شده است؛ از سوی دیگر، بحث معیشت مردم اولویت مجلس است و ما نگران افزایش بی‌رویه قیمت‌ها هستیم.

وی ادامه داد: قسمتی از این افزایش‌ها متأثر از شرایط محیطی و منطقه‌ای است و قسمتی دیگر ناشی از سوء مدیریت و یا حکمرانی غلط در حوزه‌های مختلف اقتصادی است که این مسائل تأثیر مستقیمی بر سفره مردم گذاشته است.

محتویات لایحه دولت تغییرات زیادی خواهد داشت

توسلی با بیان اینکه محتویات لایحه دولت تغییرات زیادی خواهد داشت، عنوان کرد: در کمیسیون‌ها، مالیات مورد بحث قرار گرفته و کمیسیون اقتصادی با آنچه دولت مطرح کرده است، خیلی موافق نیست. اگر لایحه تصویب شود، فشار سنگینی به دوش کارمندان، کارگران و حقوق‌بگیران خواهد انداخت؛ از طرف دیگر، ما بر صادرات غیرنفتی تأکید داریم و معتقدیم که صادرات غیرنفتی می‌تواند به افزایش تولید ناخالص داخلی و رشد اقتصادی کشور کمک کند و از سویی نیز می‌تواند در کنترل تورم مؤثر باشد.

تنها راه نجات کشور افزایش صادرات غیرنفتی و کاهش واردات است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: بارها تأکید کرده‌ام که تنها راه نجات کشور، علاوه بر اتکا به خودکفایی داخلی و تقویت این مسائل، افزایش صادرات غیرنفتی است. به این ترتیب می‌توانیم ذخایر ارزی کشور را تقویت کنیم. در مقابل، واردات را تا حد ممکن کاهش داده و تنها نیازهای اصلی و مواد اولیه را وارد کنیم و سایر کالاها را از طریق صادرات تأمین نماییم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه