logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

دیدار فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده معظم شهید زوریک مرادی

دیدار فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده معظم شهید زوریک مرادی
فرمانده نیروی هوایی ارتش در آستانه آغاز سال نو میلادی با خانواده معظم سرباز شهید زوریک مرادی، از شهیدان مسیحی دفاع مقدس دیدار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه حجت الاسلام والمسلمین سید احمد قاضی رئیس اداره عقیدتی سیاسی و دیگر مسئولان این نیرو در آستانه سال نو میلادی، با خانواده معظم سرباز شهید زوریک مرادی، از شهیدان مسیحی دفاع مقدس دیدار و ضمن تبریک سال نو میلادی از مقام شامخ شهیدان، بویژه شهدای اقلیت‌های دینی تجلیل کرد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش و هیئت همراه همچنین با خانواده‌های معظم شهید خلبان رضا فانی و شهید حسن افشاری کرمانی، دیدار و از ایثار و استقامت خانواده معظم شهدا قدردانی کرد.

شهید زوریک مرادی مسیحی در سال ۱۳۳۹ در تهران متولد شد. وی پیش از شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به خدمت سربازی اعزام شد و در لشکر ۶۴ ارمیه مشغول به خدمت بود. این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۹ مهر ۱۳۵۹ در منطقه عملیاتی سرپل ذهاب پیرانشهر بر اثر اصابت ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر ایشان در آرامگاه ارامنه به خاک سپرده شد.

شهید خلبان رضا فانی در سال ۷۶ در رسته خلبانی به استخدام نهاجا در آمد و پس از طی دوره آموزشی در پایگاه شهید عبدالکریمی مشغول انجام وظیفه شد و در سال ۱۳۹۰ به همراه خلبان شهید اصغری به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

شهیدحسن افشاری کرمانی در سال ۱۳۵۶ در تخصص فنی به استخدام نهاجا در آمد و در طول دفاع مقدس خدمات ارزنده‌ای انجام‌داد و سرانجام در سال ۸۴ براثر سانحه هوایی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه