logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

سردار احمدی‌مقدم:

تاب‌آوری رژیم صهیونیستی در مقابل تکانه‌های اقتصادی، ضعیف است

تاب‌آوری رژیم صهیونیستی در مقابل تکانه‌های اقتصادی، ضعیف است
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به ناکامی رژیم صهیونیستی در نبرد با نیروهای مقاومت در غزه و لبنان، گفت: تاب‌آوری این رژیم در مقابل تکانه‌های اقتصادی، ضعیف است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار اسماعیل احمدی‌مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی (داعا) در نشست بین المللی مجمع جهانی بیداری اسلامی با عنوان «مقاومت، فلسطین و نظم نوین جهانی» که صبح امروز (چهارشنبه) در این دانشگاه برگزار شد با تأکید بر اهمیت یافتن فرصت‌ها در میان چالش‌ها و تهدیدات و انتخاب؛ به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اشاره کرد و اظهار داشت: انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا دور از انتظار بود.

سردار احمدی‌مقدم در ادامه با تبیین ابعاد جنگ اوکراین عنوان کرد: روس‌ها در جنگ اوکراین میدان‌داری کردند و در انتظار رسیدن به یک توافق آتش‌بس هستند.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی همچنین به عملیات «طوفان‌الاقصی» اشاره و خاطرنشان کرد: تقابل حماس و جهاد اسلامی با رژیم صهیونیستی یکی از مهم‌ترین اتفاقات سال ۲۰۲۴ بود و پس از آن هم انصارالله با ائتلاف استکباری آمریکا، انگلیس مستقیماً وارد جنگ شد که در پی آن، مسیر کشتیرانی تغییر کرد.

وی با یادآوری دفاع جانانه حزب‌الله در مقابل دشمن صهیونیستی و تبیین سازوکار تشکیل مقاومت در منطقه غرب آسیا گفت: در دهه ۸۰ میلادی ارتش رژیم جعلی اسرائیل تا نزدیکی رودخانه لیتانی پیشروی کرد و بعد هم بیروت را تسخیر کرد؛ اما پس از مدت‌ها مقاومت، باز هم رزمندگان حزب‌الله پیروز شدند. در این ایام هم پس از ۶۶ روز جنگ، نیروهای مقاومت لبنان با وجود متحمل‌شدن خساراتی، مقابل دشمن صهیونیستی پیروز شدند.

سردار احمدی‌مقدم عملیات مهم طوفان‌الاقصی را موجب فروریختن سناریوی خاورمیانه جدید و طرح اسرائیل بزرگ (از نیل تا فرات) دانست و اظهار داشت: در این میان، رفتارهای سازشکارانه برخی از بازیگران منطقه، اجازه تقویت محور مقاومت را نداد.

وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و شهادت ده‌ها هزار زن و کودک توسط دژخیمان صهیونیست گفت: تاب‌آوری اقتصادی رژیم صهیونیستی در مقابل تکانه‌های اقتصادی، ضعیف است. امروز این رژیم شانزدهمین ماه جنگ را ادامه می‌دهد، اما نتوانسته به موفقیتی در غزه دست یابد و هدف اعلامیِ خود، یعنی نابودی حماس را محقق کند.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی بیان کرد: امروز پس از ۲۰ سال شاهد پایان یکجانبه‌گرایی جهانی به مدیریت آمریکا هستیم؛ البته ما منکر قدرت نظامی و اقتصادی آمریکا نیستیم، اما عدم اجماع کشورها نشان از افول قدرت نرم آمریکاست.

سردار احمدی‌مقدم اظهار داشت: ایالات متحده خود به شکست حمایت مالی از اوکراین اذعان کرده و به همین دلیل در پی افزایش قیمت انرژی جهانی است.

وی رژیم صهیونیستی را مهم‌ترین اردوگاه غربی دانست و با تاکید بر لزوم شکل‌گیری اجماع جهانی علیه جنایات صهیونیسم بین‌الملل، افزود: امروز حتی اگر جنگ در غزه تمام شود، باز هم صهیونیست‌ها در شرایطی به مراتب بدتر از زمان عملیات طوفان‌الاقصی قرار خواهند داشت.

رئیس داعا در پایان خاطرنشان کرد: آمریکا به شکست در مقابل پیمان «بریکس» و «شانگهای» اذعان کرده است و امروز جریان قدرت از غرب به سمت شرق در حال تغییر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه