logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

فرمانده سپاه تهران بزرگ خبر داد:

رزمایش ۱۱۰ هزار نفری «راهیان قدس» در تهران برگزار می‌شود

رزمایش ۱۱۰ هزار نفری «راهیان قدس» در تهران برگزار می‌شود
سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ گفت: رزمایش بزرگ ۱۱۰ هزار نفری راهیان قدس با حضور بسیجیان پایتخت،جهادگران، اعضای گردان‌های امام حسین (ع)، گردان بیت‌المقدس، گردان امام علی(ع) و همچنین گردان‌های فاتحین و اقشار مختلف مردم در در روز جمعه ۲۱ دی‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ در گفتگویی با اشاره به برگزاری رزمایش بزرگ «راهیان قدس» در تهران گفت: رزمایش بزرگ ۱۱۰ هزار نفری راهیان قدس با حضور بسیجیان پایتخت، جهادگران، اعضای گردان‌های امام حسین (ع)، گردان بیت‌المقدس، گردان امام علی(ع) و همچنین گردان‌های فاتحین و اقشار مختلف مردم در در روز جمعه ۲۱ دی‌ماه برگزار می‌شود.

وی افزود: این رزمایش، یک رزمایش فرهنگی-رزمی محسوب می‌شود که چند پیام دارد؛ اولاً اعلام آمادگی همه‌جانبه بسیجیان برای مقابله با هر تهدید است؛ از سوی دیگر پیام ملت عظیم ما را به دشمنان انقلاب اسلامی صادر می‌کند تا بدانند که همچنان فدائیان مردم و ملت در صحنه حضور دارند و هر وقت نیاز باشد جان خودشان را فدای این ملت و کشور خواهند کرد و در این مسیر محکم و استوار ایستاده‌اند. 

فرمانده سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه بالغ بر یک هزار و ۱۰۰ گردان بسیج در رزمایش راهیان قدس حضور پیدا خواهند کرد که این تعداد فقط بخشی از توان بسیجیان پایتخت است، تاکید کرد: برگزاری رزمایش راهیان قدس یک پیام مهم دیگر هم برای دشمنان انقلاب اسلامی دارد و آن اینکه متوجه این خروش و جوشش مردمی در ایران باشند؛ چرا که حضور جوانان و نوجوانان در این رزمایش برای اعلام امادگی و قدرت‌نمایی توان بسیج در عرصه‌های مختلف است.

سردار حسن‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: همزمان با رزمایش راهیان قدس در تهران، رزمایش بزرگ توزیع ۱۱۰ هزار بسته معیشتی و ۶۷۰ سری جهیزیه و تعداد قابل توجهی از لوازم‌التحریر نیز در تهران در قالب کمک مومنانه برگزار خواهد شد که توسط مردم مومن، خیرین و پایگاه های مقاومت بسیج جمع‌آوری شده و در میان مردم آبرومند و عزتمند تهران توزیع خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه