اخبار داغ
  1. روند مذاکرات به شکل عادی جریان داشته و امور کشور معطل این مباحث نیست
  2. برگزاری جلسه مجمع تشخیص مصلحت درباره پیوستن ایران به CFT
  3. ارتش و سپاه حصار مستحکم ایران اسلامی هستند
  4. درآمدهای مالیاتی صددرصد تحقق یافت
  5. تابستان بهتری پیش رو داریم
  6. هدف از سفر به روسیه انتقال پیام مکتوب رهبری به پوتین است
  7. تحقق شعار سال نیازمند نگاه عملیاتی، نظارت دقیق و حمایت از سرمایه‌گذاران است
  8. صدور مجوز بی‌قانونی از سوی متولی قانون؛ دورزدن آزاد!
  9. کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام و عزم ملی است/ حکم اعدام تتلو صادر شد
  10. هشدار به رئیس جمهور؛ حذف ارز دولتی دارو استنکاف از قانون است
  11. بازار مسکن در دام بی‌برنامه‌گی و تورم!/ وام‌ها، تورم و ودیعه؛ مثلث نابسامانی بازار مسکن
  12. خلع سلاح ایران بهانه تشدید فشارهاست/ جدیدترین تسلیحات آمریکا در اختیار رژیم صهیونیستی است
  13. خلع سلاح ایران در مقابل تجهیز رژیم صهیونیستی به جدیدترین تسلیحات نظامی/ بهانه ای آمریکایی برای اعمال تحریم های شدیدتر!
  14. بی‌قراری کرونومتر برای پایان درویش؛ آقا رضا و خطر برکناری از پرسپولیس!
  15. مسائل کشور را به گفت‌وگوها گره نزنیم/ به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم
  16. جنگ افروزان همیشه منفورند/از جنگ بیزاریم اما در دفاع از کشور لحظه‌ای غفلت نمی کنیم
  17. وعده صادق ۱ عملیاتی کاملاً مشروع، قانونی بود
  18. ورود به مسائل غیر قابل مذاکره، انحراف مسیر گفتگوهاست/ مذاکرات صرفاً درباره هسته‌ای و رفع تحریم‌
  19. وزیر مسکن دولت چهاردهم فاقد انگیزه و مدیریت مناسب است
  20. خواسته های غیرمنطقی آمریکا مذاکرات را نمایشی خواهد کرد/ پاسخ تهدید را باید با تهدید داد نه مذاکره

ابراهیمی در گفتگو با دانا مطرح کرد؛

جلوگیری از تخصیص یارانه پنهان انرژی به ثروتمندان با اجرای تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی

جلوگیری از تخصیص یارانه پنهان انرژی به ثروتمندان با اجرای تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی
نماینده اراک، خنداب، کمیجان در مجلس در خصوص طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز پلکانی برای پرمصرف ها و تاثیر آن بر مصرف انرژی و عدالت اجتماعی پرداخت و گفت: اجرای این طرح جلوی تخصیص یارانه پنهان انرژی به ثروتمندان که عمدتا مصارف غیربهینه از گاز دارند را می گیرد.

نادرقلی ابراهیمی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز پلکانی برای پرمصرف ها گفت: در حال حاضر با ناترازی‌هایی در حوزه گاز مواجه هستیم و از جمله دلایل بروز این ناترازی مصرف غیر بهینه گاز در بخش های خانگی و صنعتی است. این مشکل به‌ویژه در فصل سرد سال بیشتر خود را نشان می‌دهند.

وی افزود: شرکت ملی گاز اعلام کرده که طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی برای پرمصرف ها را دوباره اجرایی خواهد کرد. در این طرح، قیمت گاز برای مشترکانی که مصرف بالایی دارند، به‌طور چشمگیری افزایش خواهد یافت. به‌عنوان مثال، قیمت گاز برای این مشترکان از متر مکعبی ۷ هزار تومان به ۱۲ هزار تومان افزایش می یابد که هم قیمت گاز تحویلی به صنایع و پتروشیمی ها می شود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه افزود: هدف از این طرح، صرفه‌جویی در مصرف گاز، بهینه‌سازی مصرف و فرهنگ‌سازی در میان مردم است. این اقدام می‌تواند کمک کند تا مردم گاز را کمتر مصرف کنند و همچنین جلوی تخصیص ناعادلانه یارانه‌های پنهان انرژی به افرادی که نیاز به آن ندارند، گرفته شود.

وی در خصوص ضرورت مدیریت منابع و مصرف انرژی توضیح داد: ما باید تعادل بین منابع و مصارف داشته باشیم. متاسفانه در حال حاضر، ذخیره‌سازی انرژی‌های فسیلی و هیدروکربنی به‌طور کامل انجام نشده است. این مسئله باعث شده که در فصل‌های سرد سال، فشار زیادی به سیستم گازرسانی وارد شود. به‌ویژه در نیروگاه‌ها، مصرف گاز به‌شدت افزایش پیدا کرده است.

نماینده اراک، خنداب، کمیجان در مجلس همچنین به لزوم شناسایی مشترکانی که خارج از الگوی مصرف گاز استفاده می‌کنند، اشاره کرد: ما باید قادر باشیم مشترکانی که مصرف بالایی دارند را شناسایی کنیم. این شبیه به وضعیت بنزین است که برخی خانواده‌ها چندین خودرو دارند و از یارانه بنزین برای همه آن‌ها استفاده می‌کنند. این منابع عمومی کشور باید به‌طور عادلانه تخصیص داده شود.

وی در ادامه گفت: اگر این شناسایی‌ها انجام شود، مانند حوزه بنزین، می‌توانیم مصرف گاز را به‌طور بهینه مدیریت کنیم. اما باید توجه داشته باشیم که این افزایش قیمت فقط برای مشترکانی که خارج از الگوی مصرف هستند اعمال می شود و به اقشار کم‌مصرف آسیب نمی رساند.

ابراهیمی در پایان تأکید کرد که اجرای طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی در راستای عدالت اجتماعی و مدیریت منابع است و افزود: این طرح می‌تواند به بهینه‌سازی مصرف گاز کمک کند و در نهایت فشار را از روی اقشاری که به‌طور منطقی از گاز استفاده می‌کنند، بردارد. امیدواریم این اقدامات به کاهش مشکلات تأمین گاز در فصل‌های سرد کمک کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه