logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

سرلشکر باقری:

وابستگی به قدرت های بزرگ سرنوشتی  جز ذلت و خواری به همراه ندارد

وابستگی به قدرت های بزرگ سرنوشتی  جز ذلت و خواری به همراه ندارد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم الحاق ناو اطلاعاتی سیگنالی زاگرس با بیان اینکه ملتی می تواند استقلال، حاکمیت و اهداف عالی خود را دنبال کرده و به نتیجه برساند که دارای قدرت خود اتکا باشد. گفت: وابستگی به قدرت های بزرگ سرنوشتی  جز ذلت و خواری به همراه ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرلشکر محمد باقری در مراسم الحاق ناو اطلاعاتی سیگنالی زاگرس که در منطقه سوم نیروی دریایی ارتش برگزار شد، اظهارکرد:  امروز یکی از دستاوردهای بزرگ فرزندان ملت بزرگ ایران را می بینیم و در مراسم الحاق ناو  ارزشمند اطلاعاتی زاگرس حضور پیدا کردیم.

سرلشکر باقری با بیان اینکه قدرت دفاعی یکی از مبانی اصلی امنیت و قدرت ملت بزرگ ایران است، اضافه کرد: ایران اسلامی با دارا بودن آب‌های پیوسته در جهان دارای مقدورات و زیرساخت‌های ارزشمندی است که در صورت توجه اساسی به آن می‍تواند جایگاه ارزشمند و بالاتری را در هرم قدرت منطقه‌ای و حتی جهانی کسب کند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سیاست‌های کلی توسعه دریا محور به عنوان سند مبنایی این حرکت با تصویب رهبر معطم انقلاب اسلامی مبنای تدوین برنامه‍ها و اقدامات پیش روی کشور و از جمله نیروهای مسلح قرار گرفته است.

وی افزود: منطقه ارزشمند و بی‍بدیل دریای عمان و ساحل مکران گوهر گران‍بهایی است که تاکنون استفاده چندانی از آن به عمل نیامده است. نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیشگام بهره‌برداری کشور از این سواحل ارزشمند شده و بیش از ۱۰ سال است در فعال سازی بخش‌هایی از این ساحل و بیش از ۴ دهه است که در فعال سازی منطقه کنارک و چابهار فعالیت خود را آغاز کرده و در سال‌های اخیر با توسعه زیرساخت‍ها و افزودن توانمندی‍ها این قدرت را افزایش چشم‍گیری بخشیده است.

سرلشکر باقری تاکید کرد: توجه نیروهای مسلح به حوادث آینده و آینده پژوهی نسبت به اتفاقات از جمله مزیت‍هایی است که همواره باید ارتقاء و مورد توجه بیشتر قرار گیرد، طراحی و ساخت ناو اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران زاگرس یکی از این نمونه‌هاست.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه قرار است نیروی دریایی در دریای عمان، اقیانوس هند، منطقه غرب آسیا و همچنین در کل دریاها و اقیانوس‌های جهان به اجرای  ماموریت امنیت دریاها بپردازد نیازمند چنین توانمندی ارزشمند اطلاعاتی بود که جای آن در ناوگان ما خالی بود. این ناو کاملا ایرانی به دست جوانان دانشمند،  نیروی دریایی ارتش  و با کمک صنایع دفاعی وزارت دفاع، شرکت‍های و دانشمندان عزیز کشور ما طراحی و قطعه قطعه ساخته شد و گرد هم آمد و این توانمندی را به ملت ایران هدیه کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: قطعاً نحوه اجرای ماموریت‌های نیروی دریایی با آغاز دریانوردی این شناور با گذشته تفاوت اساسی خواهد داشت. حوادث سال‌های گذشته و همچنین ۱۵ ماه گذشته نشان می‍دهد ملتی می تواند استقلال، حاکمیت و اهداف عالی خود را تعقیب، دنبال  و به نتیجه برساند که دارای قدرت خود اتکا باشد.

وی با بیان اینکه وابستگی به قدرت های بزرگ سرنوشتی جز ذلت و خواری به همراه ندارد، تصریح کرد: ملت ایران با اتکا به قدرت لایزال الهی،  به برکت خون مطهر شهیدان، فرماندهی بی‌نظیر رهبر معظم کل قوا  و همت رزمندگان،  دانشمندان و جوانان توانسته است استقلال و حاکمیت الهی را در سرزمین خود و پهنه گسترده منافع ملی مان برقرار کند.

سرلشکر باقری تاکید کرد: ما نیازمند توسعه قدرت نظامی متناسب با این ملت بزرگ هستیم و توسعه ناوگان دریایی از جمله مهم‍ترین این ابعاد است. در طول سال شاهد الحاق ناوشکن یا سایر تجهیزات و تسلیحات به نیروی دریایی ارتش هستیم؛ همچنین در سایر نیروها چنین روندی ادامه دارد و این نیاز اقتدار سربلندی و حفظ امنیت و آرامش این ملت است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه خطاب به مردم عزیز سیستان و بلوچستان، سواحل مکران، چابهار و کنارک گفت: تک تک  ما سربازان شما مردم عزیز هستیم و  جوانان‍مان  شبانه روز با دوری از وطن در این منطقه حضور پیدا کرده‍اند تا شما و همه ملت ایران با امنیت و آرامش در ابعاد گوناگون پیشرفت و حرکت به سمت اهداف عالیه زندگی آرامی را تجربه کنید.

وی افزود: امروز کشورمان و دریاهای ما در حدی از آرامش و امنیت هستند که هیچ مانعی برای سرمایه گذاری برای پیشرفت، توجه به این نعمت خدادادی وجود ندارد.

سرلشکر باقری اضافه کرد: امروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن تجهیزات ارزشمند و به‍روز و زیرساخت‍های اساسی، در اختیار داشتن بهترین سواحل و دریاها و داشتن رزمندگان و جوانان شجاع، مومن، دانشمند و ماهر، توانسته قدرت را ایجاد و  امنیت را برای کشورمان به ارمغان بیاورد.

وی بیان کرد: بنده و همه فرماندهان مکلف هستیم قدر این سرمایه ارزشمند انسانی را بدانیم و همه تلاش ما و پشتیبانی دولت، وزیر دفاع، فرماندهان ارتش و نیروها بر این است که حداکثر توجه و مراقبت نسبت به معیشت، منزلت، مسکن و آرامش همرزمان و خانواده هایمان در پیش گرفته شود.

سرلشکر باقری ضمن قدردانی از همراهی، صبر و همکاری خانواده های نیروهای مسلح عنوان کرد: اگر همراهی همسران، فرزندان، پدران و مادران با رزمندگان ما نباشد هیچ کدام از موفقیت‌های نیروهای مسلح حاصل نخواهد شد.

وی افزود: صبر، متانت و همراهی خانواده‌ها است که به رزمندگان مان دلگرمی، شجاعت و صبر می‍دهد که برای ماه های طولانی در دوردست‌ها حضور پیدا کرده و ماموریت‍های سنگین خود را به انجام برسانند.

سرلشکر باقری یادآور شد: حضور ناوگروه ۸۶ در ماموریت گردش دور دنیا یک اقدام استثنایی و ارزشمند برای ملت، نیروی دریایی و نیروهای مسلح ما محسوب می‍شود که با صبر و همراهی خانواده های عزیز همرزمان بنده اتفاق افتاد و برای همه این عزیزان آروزی توفیق و سلامتی دارم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه