اخبار داغ

در مراسم بازگشایی سالن سنجش؛

دنیامالی: اخبار خوبی از مرکز سنجش گرفتم/ تابع: ۵۰ میلیارد هزینه کردیم

دنیامالی: اخبار خوبی از مرکز سنجش گرفتم/ تابع: ۵۰ میلیارد هزینه کردیم
بازگشایی سالن سنجش آکادمی ملی المپیک هزینه‌ای قریب به ۵۰ میلیارد تومان برداشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در حاشیه بازگشایی سالن آزمون سنجش ارزیابی جسمانی و ذهنی آکادمی ملی المپیک گفت: ابتدا از عزیزانی یاد می‌کنم که این آکادمی را به یادگار گذاشتند. با رشد فناوری، تجهیزات ورزش هم به سرعت در حال پیشرفت است. از این مرکز خاطرات زیادی دارم؛ ورزشکاران قایقرانی را 20 سال قبل به این مرکز می‌آوردم و از ظرفیت آن بهره می‌بردیم. تجیهزاتی که نصب شده می‌تواند به همه فدراسیون‌ها کمک کرده و به افزایش راندمان و بهره‌وری  ورزشکاران کمک کند و پایش علمی در مورد ورزشکاران و قهرمانان داشته باشیم.

وی افزود: براساس نتایج المپیک 2024 پاریس می‌گویم رشته‌هایی که از مرکز سنجش بیشتر استفاده  کردند، موفقیت بیشتری داشتند. حتی در بازی‌های آسیایی  هم این را شاهد بودیم. در تلاش هستیم فدراسیون‌ها تا جایی که مقدور است، با هوش مصنوعی و ظرفیت‌های فناوری‌ها جلوی آسیب دیدگی‌ها را بگیرند. این کمک می‌کند تا در حوزه قهرمانی موفقیت بیشتری داشته باشیم. این مرکز قبلا وجود و از نظر کمی و کیفی ارتقای چشمگیری داشته است.

وزیر ورزش در پاسخ به این سوال که «آیا به دنبال افزایش این مراکز در کشور هستید؟» گفت: قطعاً باید فدراسیون‌ها سالن آکادمی داشته باشند و تجهیزات پایه رشته خود را داشته باشند. برای مثال شنا تجهیزات خاص خود را در موضوع پایش و اندازه‌گیری دارد. کشتی مرکزی را به زودی افتتاح می‌کند که کاملاً در دنیا به‌روز است. به جز فدراسیون‌ها، پیگیری می‌کنیم تا این مراکز در استان‌ها نیز با قابلیت ورزش قهرمانی و استعدادیابی احداث شود. باید به سمتی برویم که استمرار و برنامه‌ریزی در حوزه قهرمانی ادامه داشته باشد. امیدواریم به زودی اخبار خوبی را در این خصوص به مردم بدهیم.

محمد تابع در حاشیه  بازگشایی سالن سنجش و ارزیابی قابلیت‌های جسمانی آکادمی ملی‌المپیک گفت: در مجموعه‌ای به نام آکادمی ملی المپیک هستیم که از زمان مصطفی هاشمی‌طبا، بنا نهاده شد. بحث خوابگاه و سالن‌های تمرینی هم به عنوان مرکز سنجش و ارزیابی عملکرد دارد و این بخش مهم‌ترین  بخشی است که ورزشکاران می‌توانند از آن خروجی داشته باشند و فدراسیون‌ها نیز از آن برای اعزام‌ها برداشت کنند. این آزمون‌ها بر همین اساس نیز انجام می‌شود. روند رو به جلد داریم و قاعدتاً دستگاه‌ها مستهلک شده و دستگاه‌های جدید آماده است. علم پیشرفت کرده و باید به‌روز رسانی شود و این قدرت را افزایش دهیم.

سرپرست دبیرکلی کمیته ملی المپیک افزود: ارتقای خوبی در آزمون‌های ارزیابی و سنجش عملکرد جسمانی داشته و مرکزی برای ارزیابی عملکرد ذهنی داشتیم که برای نخستین بار در آکادمی انجام شده است. این بخش قبلاً وجود نداشت و این دستگاه‌های به لطف و حمایت رئیس کمیته و هیئت اجرایی خریداری شد.

وی عنوان کرد: برای تست‌ها سالن اختصاصی قرار دادیم و موضوع اصلی بر اصل محرمانه بودن آزمون‌ها است. همانطور که در سال گذشته برای مبحث ورزش بانوان  یک سالن اختصاصی در نظر  گرفتیم، این بخش هم اختصاصی صرفا برای آزمون‌هاست و هیچ وسیله بدنسازی در آن وجود ندارد. آزمون‌ها بر اساس برنامه ریزی فدراسیون‌ها در هر مقطع زمانی گرفته می‌شود.

تابع در خصوص تعداد دستگاه‌های خریداری شده گفت: دستگاه‌های جدید بالغ بر 20 عدد است. دستگاه‌های پیشرفته‌ای هستند که زمان آزمون را برای ورزشکار کاهش می‌دهند و امروز در 2 تا 3 ساعت آزمون گرفته می‌شود و ورزشکار زمان تمرین را از دست نمی‌دهد.

وی در خصوص هزینه این دستگاه‌ها و بازگشایی مجموعه گفت: این هزینه حدود 50 میلیارد تومان است و ما هنوز هم به ایده‌آل نرسیده‌ایم و باید دستگاه‌های بیشتری اضافه شود، اما الان در جایی هستیم که نیازمان با توجه به اصل مهم تفسیر آزمون‌ها بر طرف می‌شود.

تابع در خصوص ادامه حضورش در پست دبیرکلی کمیته ملی المپیک گفت: در این خصوص اجازه دهید بعداً تصمیم گرفته شود. اگر من گزینه بودم، در فضایی که بعداً تصمیم‌گیری می‌شود پاسخگو خواهم بود.

وی در خصوص نحوه انتخاب دبیرکل گفت:  دبیرکل در اساسنامه به انتخاب رئیس و تایید هیئت اجرایی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه