logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

امیر سرتیپ حیدری:

در طرح انسداد مرزی فقط به نصب دیوارهای بتی بسنده نشده است

در طرح انسداد مرزی فقط به نصب دیوارهای بتی بسنده نشده است
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ۵۰ کیلومتر از ساخت و دیوارگذاری انسداد مرزهای شمال شرق کشور در فاز نخست به پایان رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش امروز (یکشنبه) در حاشیه بازدید از طرح انسداد دیوار مرزی شمال شرق کشور، گفت: ۵۰ کیلومتر از ساخت و دیوارگذاری انسداد مرزهای شمال شرق کشور در فاز نخست به پایان رسیده و ۳۰ کیلومتر در مرحله اول با تلاش و همت نیروهای مهندسی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آماده دیوارگذاری و نصب شده است.

وی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده امیدواریم تا پایان سال جاری ۱۰۰ کیلومتر از این طرح به اتمام و مورد بهره برداری قرار گیرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه انسداد دیوار مرزهای شمال شرق یکی از طرح های راهبردی کشور است، خاطرنشان کرد: اجرای مراحل مختلف ساخت و ساز این طرح به طول ۳۰۰ کیلومتر در مرزهای مشترک جمهوری اسلامی ایران و افغانستان، مدت سه سال به طول خواهد انجامید.

وی تصریح کرد: ساخت این طرح ملی کاملا هوشمند بوده و در آن از انواع فناوری‌های مراقبتی در مرز استفاده شده و فقط به نصب دیوارهای بتی بسنده نشده است.

امیر سرتیپ حیدری بیان کرد: در حال حاضر چهار گروه مهندسی نیروی زمینی ارتش و ۶ کارگاه در مناطق مختلف مشغول به فعالیت هستند و با وجود شرایط سخت آب و هوایی عملکردی ماندگار از خود در این نقطه از کشور به جا گذاشته اند.

وی گفت: بدون شک یکی از مهمترین دستاوردهای طرح انسداد دیوار مرزهای شمال شرق ایجاد و برقراری امنیت پایداری در جای جای ایران اسلامی خواهد بود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: برای انجام مطلوب قسمت‍های مختلف این طرح همه دستگاه های متولی، پای کار هستند که جای تقدیر از این خدمتگذاران به نظام و انقلاب دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه