گزارش دانا از همایش معرفی ١٠٠ شرکت برتر توسط سازمان مدیریت صنعتی؛
ایجاد شفافیت در فضای کسبوکار با رتبهبندی شرکتها در IMI-۱۰۰
به رسم هرساله که سازمان مدیریت صنعتی اقدام به رتبه بندی شرکتهای برتر ایران (IMI-۱۰۰) میکند، صبح امروز (دوشنبه)، بیست و هفتمین همایش معرفی این شرکتها با اهدافی نظیر معرفی شرکتهای برتر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح امروز، یکم بهمن ماه، مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما تهران میزبان بیست و هفتمین دوره همایش شرکتهای برتر ایران بود. در این مراسم، معاون اول رئیس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان شرکتهای برتر حضور داشتند.
اهداف و اصول این دوره از همایش
این دوره با هدف معرفی شرکتهای برتر بر اساس رتبهبندی، افزایش همکاری بین مدیران ارشد شرکتهای دولتی و خصوصی، تعامل بیشتر مدیران و سیاستگذاران اقتصادی، گسترش رقابت بین بنگاههای اقتصادی و تولید اطلاعات شفاف برگزار شد. این اطلاعات به مدیران کمک خواهد کرد تا مسیر فرآوری خود را روشنتر و مؤثرتر ترسیم کنند.
سخنان مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی
در ابتدای همایش، اصغر مصاحب، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، سخنرانی خود را با ابراز خرسندی از حضور مقامات عالی کشور آغاز کرد. وی تأکید کرد که حضور مقامات باعث افزایش اهمیت و شفافیت موضوع خواهد شد. مصاحب اشاره کرد که بسیاری از کشورها در سطح بینالمللی فرآیند رتبهبندی شرکتها را انجام میدهند که نتیجه آن، ایجاد شفافیت در فضای کسبوکار و افزایش بهرهوری است.
رقابتپذیری و جذب نیروی انسانی
مصاحب ادامه داد: "زمانی که یک شرکت به عنوان شرکت برتر برگزیده میشود، این پیام را به بازار کار میدهد که استعدادهای برتر را جذب کند." وی تأکید کرد که شرکتهای برتر با جذب نیروی انسانی بااستعداد و حفظ آنها، میتوانند در عرصه رقابتپذیری مؤثرتر باشند.
تحول دیجیتال و مسئولیت اجتماعی
مصاحب به دو نکته مهم دیگر اشاره کرد: دیجیتالی شدن و حرکت به سمت فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی و فناوری اتوماسیون و اهمیت مسئولیت اجتماعی و پایداری. وی اظهار داشت که بنگاهها باید تأثیرات اجتماعی و محیطی خود را در فضای کسبوکار مشاهده کنند و از این طریق، مشتریان و سرمایهگذاران آگاه را جذب کنند.
حضور شرکتهای دانشبنیان
به گفته مصاحب، ۶۴ شرکت دانشبنیان در این دوره از همایش حضور داشتند و این حضور نشاندهنده نقش انکارناپذیر صنعت دانشبنیان در آینده اقتصاد کشور است.
تحلیل روندها و دادههای بینالمللی
مصاحب توضیح داد که تحلیل روندها و دادههای موجود در سطح بینالمللی، نقاط قوت و ضعف بنگاهها را شناسایی میکند و به آنها کمک میکند تا در تراز جهانی فعالیت کنند. وی اضافه کرد که سازمان مدیریت صنعتی به عنوان مرجع توسعه صنعتی کشور، بیش از ۶ دهه است که توسط زندهیاد رضا نیازمند تأسیس شده و همچنان به ارائه خدمات جدید به بنگاهها و شرکتها ادامه میدهد.
سهم شرکتهای برتر در تولید ناخالص داخلی
بهنام فیض آبادی، مدیرعامل مرکز رتبهبندی شرکتهای برتر ایران، در این همایش اظهار کرد که هدف رتبهبندی شرکتها طی ۲۷ سال گذشته، کمک به مدیران ارشد و سیاستگذاران کشور با تولید اطلاعات شفاف اقتصادی و مالی بوده است. وی خاطرنشان کرد که ۵۰۰ شرکت برتر کشور حدود ۴۷ درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) را به خود اختصاص دادهاند.
بالاترین فروش شرکتها
فیض آبادی اعلام کرد که شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با فروش ۴۶۳ هزار میلیارد تومان رتبه اول را کسب کرده و شرکتهای نفت ستاره خلیج فارس، بانک رفاه کارگران، پالایش نفت بندرعباس، سرمایهگذاری غدیر و فولاد مبارکه نیز بالاترین رتبههای فروش را دارند.
ارسال دیدگاه