logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

پزشکیان در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران:

صلح و امنیت با قتل و خونریزی و اخراج فراهم نمی شود

صلح و امنیت با قتل و خونریزی و اخراج فراهم نمی شود
رئیس‌جمهور کشورمان گفت: صلح و امنیت جهانی با ارتباط، دوستی و با صمیمیت امکان‌پذیر است. صلح و امنیت با تجاوز با قتل با کشتار با اخراج با تبعیض امکان پذیر نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مسعود پزشکیان صبح امروز در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم ایران را به جایگاهی که باید باشد، برسانیم. ایران برای همه سلایق، باورها و اقوام است.

 

وی ادامه داد: نمایشگاهی که برگزار می‌شود برای انتقال تجربیات و دستاورده و تبادل فرهنگ‌ها و خوبی ها است. در قرآن آمده است که در زمین سیر کنید. کسانی که سیر می کنند، رشد و توسعه پیدا می کند. ما دنبال رونق اقتصاد گردشگری هستیم. شعار امسال سازمان ملل صلح و امنیت جهانی است. صلح و امنیت جهانی با ارتباط، دوستی و صمیمیت امکان پذیر است. صلح و امنیت با تجاوز، قتل، کشتار، اخراج و تبعیض فراهم نمی‌شود. باید بستر ارتباطات انسان‌ها را فراهم کنیم.

 

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر برویم و بیایند، ذهنیت‌ها نسبت به ایران تغییر می کند. حرف هایی نسبت به ایران می زنند که من شرمم می آید بیان کنم. خارج از کشور رفته‌ام ولی ایران و مردم ایران جور دیگری هستند. ایران مردم مهمان‌نوازی دارد. کسانی که گذشته خود را نمی شناسند، بی‌هویت هستند و نمی توانند برای آینده نقشه بکشند. در جای جای ایران تمدن، هنر و فرهنگ وجود دارد. بدانیم کجا بوده‌ایم، کجا هستیم و کجا می خواهیم برویم.

 

پزشکیان افزود: با دلی مالامال از صمیمت از کسانی که به ایران می‌آیند استقبال می‌کنیم تا متوجه شوند تبلیغات رسانه‌ها علیه ایران، زمین تا آسمان با آنچه واقعیت دارد، تفاوت دارد. آمادگی توسعه بستر گردشگری و رفع موانع در این زمینه را داریم. آماده پذیرش مهمانان در همه زمینه‌های سیاسی، گردشگری، علمی، تجاری و سایر زمینه‌ها را داریم.

 

وی در ادامه گفت: انسان‌ها با هم برابرند و خون هیچ کسی رنگین‌تر از سایرین نیست و هیچ قومی بر دیگری برتری ندارد. برتری با صداقت، علم و دانایی و انسانیت است. با کشتن و قتل و عام انسان به جایی نمی رسد. حیف نیست از مواهب خدادادی استفاده نکنیم؟ باید از فرصت استفاده کرده و با هم مهربان باشیم و از لذت‌های طبیعی و ساخت دست انسان بهره برده و لذت ببریم. حیف نیست با هم بجنگیم و مردم را از سرزمین خود بیرون کنیم؟ یک عده که انسان‌ها را بمباران می کنند، ادعای حقوق بشر می کنند. مردم غزه و زنان و کودکان و مراکز غیرنظامی را بمباران می کنند و می گویند با تروریسم مبارزه می کنیم؟ می‌گویند دنبال امنیت در منطقه هستیم. شما دست از کشتار بردارید، در منطقه امنیت ایجاد می‌شود. ما دنبال جنگ نیستیم. با همسایگان خود برادر هستیم و با دنیا از در گفت و گو و صلح درآمدیم، ولی کسی که قلدری کرده و تسلیحات کشتار جمعی آماده می‌کند، جنگ و خون ریزی به راه می اندازد نه ما.

 

رئیس‌جمهور در پایان گفت: می‌خواهیم با همه برادرانمان در صلح و آرامش زندگی کنیم. ما ارتباطات را با همسایگان صمیمی‌تر ادامه می دهیم. باید سرزمینی بسازیم که انسان‌ها در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه