logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه:

دفاع مقدس الگوی جبهه مقاومت است

دفاع مقدس الگوی جبهه مقاومت است
جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: الگوی ما در جبهه مقاومت، الگوی هشت سال دفاع مقدس است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی فضلی، امروز پنجشنبه ۹ اسفند در مراسم گرامیداشت سی‌وهشتمین سالگرد شهادت ‌حسین خرازی، یادبود سردار شهید عبدالرسول زرین و شهدای حادثه تروریستی جاده خاش-زاهدان که در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: ۲۴ هزار شهید گرانمایه استان ولایت‌مدار اصفهان، همگی ستارگان درخشانی هستند که با هیچ‌کجا قابل مقایسه نیستند. این انسان‌های بزرگ و متدین، توفیق شهادت را از آن خود کردند.

وی  افزود: اینجا در اصفهان نعمت‌های الهی بسیاری وجود دارد؛ یکی از شهدای برجسته این استان، شهید حاج حسین خرازی است؛ انسانی برجسته که هم چریک در راه خدا و هم رزمنده و مجاهد بود. او هم اهل علم و هم عالم و عامل به  دین خدا و حافظ قرآن و نهج البلاغه و مؤثر در بین فرزندان امامین انقلاب اسلامی بود. این حقیقت از قبل از پیروزی انقلاب و بعد از آن تا لحظه شهادت در زندگی‌اش مشهود بود. او لحظه‌ای از جهاد در راه خدا مضایقه نکرد.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: از قبل دفاع مقدس تا به امروز، نقش شهید خرازی در کردستان و سپس در جبهه جنوب بر کسی پوشیده نیست. او با برادرانش نزدیک‌ترین فاصله به دشمن را پاکسازی کردند.

سردار فضلی با بیان اینکه در دفاع مقدس، شهدای اصفهان حضوری بی‌نظیر داشتند، تصریح کرد: هر چه جلوتر می‌رویم، عمق آشنایی بیشتر می‌شود تا به جایی برسیم که برادران اصفهانی در شرایط سختی که سرکرده منافقان گریختند، اولین عملیات را با نام روح خدا اجرا کردند.

وی گفت: شهید گرانمایه سردار حسین خرازی تیپ ۱۴ امام حسین(ع) را شکل داد و در عملیات طریق‌القدس نقش مهمی ایفا کرد. این عملیات‌ها نیاز به تفسیر دارد.

سردار فضلی با اشاره به اینکه به بلوغی رسیدیم که برنامه عظیمی برای اجرای عملیات بیت‌المقدس طراحی شد، یادآور شد: عملیات بیت‌المقدس، که فتح خرمشهر را در بر می‌گیرد، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های دوران دفاع مقدس شناخته می‌شود. در این عملیات، نزدیک به نیمی از آنچه که عراقی‌ها از ابتدای جنگ از ایران اسلامی اشغال کرده بودند، توسط فرزندان امام خمینی بازپس‌گیری شد.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: الگوی ما در جبهه مقاومت، الگوی هشت سال دفاع مقدس است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه