اخبار داغ

عطر کربلا در آغوش مادران سنندج

عطر کربلا در آغوش مادران سنندج
در نخستین جمعه ماه محرم، مادران سنندجی نوزادان خود را در آغوش گرفتند و هم‌صدا با لالایی‌های عاشورایی، در مراسم شیرخوارگان حسینی، عهدی دوباره با طفل شش‌ماهه دشت نینوا بستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در نخستین جمعه ماه محرم، مادران سنندجی نوزادان خود را در آغوش گرفتند و هم‌صدا با لالایی‌های عاشورایی، در مراسم شیرخوارگان حسینی، عهدی دوباره با طفل شش‌ماهه دشت نینوا بستند.

 

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، با تسلیت ایام عزاداری سیدالشهدا(ع) و یاد شهدای اخیر، به اهمیت نهاد خانواده در مکتب اهل‌بیت(ع) پرداخت و آن را عامل اصلی پایداری جوامع اسلامی عنوان کرد.

 

▪️وی با اشاره به شخصیت حضرت علی‌اصغر(ع) به عنوان نماد مظلومیت در واقعه عاشورا، به نقش الگوساز حضرت رباب(س) به عنوان همسر و مادری مؤمنه در پرورش نسل عاشورایی اشاره کرد و گفت: خانواده‌هایی که بر پایه مهر، احترام، اخلاق نیکو و زبان خوش شکل می‌گیرند، در مسیر تعالی معنوی قرار خواهند گرفت.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه