logo
پنج‌شنبه 16 مهر 1405 | پنجشنبه 08 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

ترامپ: پوتین با درخواست من برای عدم حمله به کی‌یف موافقت کرد

ترامپ: پوتین با درخواست من برای عدم حمله به کی‌یف موافقت کرد
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با درخواست او برای عدم حمله به کی‌یف و دیگر شهرهای اوکراین به مدت یک هفته موافقت کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ترامپ در جلسه کابینه گفت که «مارکو روبیو» وزیر خارجه، «استیو ویتکاف» نماینده ویژه و «جارد کوشنر» داماد و مشاورش درحال کار بر روی حل‌وفصل بحران اوکراین هستند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد که به شخصه از رئیس‌جمهور روسیه خواسته تا به دلیل سرمای هوا به کی‌یف و دیگر شهرهای روسیه حمله نکند.

وی گفت: «من شخصا از رئیس‌جمهور پوتین خواستم که برای یک هفته، به کی‌یف و دیگر شهرها برای یک هفته حمله نکند و او این نیز با این مسئله موافقت کرد. این خیلی خوب بود... ما خیلی خوشحالیم که آن‌ها موافقت کردند.»

ترامپ در ادامه سخنان خود بار دیگر «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه را مسخره کرد و تاکید داشت که او باعث و بانی افزایش قیمت دارو در فرانسه است. وی بیان داشت: «من با ماکرون صحبت کردم. او اولین نفر بود. او در آن زمان عینک آفتابی به چشم نمی‌زد. او به من گفت "نه، نه، نه دونالد. من این کار را نمی‌کنم. تو از من می‌خواهی که قیمت دارو را دوبرابر کنم. من حتی این را مدنظر قرار نمی‌دهدم." من هم به او گفتم "اگر این کار را نکنی، ۲۵ درصد تعرفه اضافی علیه شما وضع خواهم کرد. او گفت "این کار را می‌کنم" و این پایان گفت‌وگو بود.»

وی همچنین با انتقاد از سیاست‌های اروپایی گفت: «اروپا باید باهوش‌تر شود؛ از مسئله مهاجرت گرفته تا انرژی که در حال نابودی‌اش هستند. این دیگر قابل تشخیص نیست. آن‌ها باید قبل از اینکه دیر شود، هشیار شوند.»

ترامپ در بخش دیگری از سخنان خود روابط میان آمریکا و ونزوئلا را «بسیار قوی» توصیف کرد و گفت: «ما خیلی خوب با آن‌ها کنار می‌آییم. روابط ما بسیار قوی و خوب بوده است.»

وی ادامه داد: «شرکت‌های بزرگ نفتی دارند به ونزوئلا می‌روند، آنجا را زیرنظر دارند و جای خود را انتخاب می‌کنند. آن‌ها ثروت عظیمی را به ونزوئلا و آمریکا بازمی‌گردانند.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین عنوان کرد که با «دلسی رودریگز» رئیس موقت ونزوئلا صحبت کرده و به اطلاع وی رسانده که مرز هوایی تجاری بر فراز ونزوئلا درحال بازگشایی است.

این مقام ارشد آمریکایی تاکید کرد که مردم این کشور به زودی می‌توانند به ونزوئلا بروند و در آنجا در امنیت خواهند بود.

ترامپ با اشاره به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه گفت: «ما حالا می‌خواهیم که حماس سلاح نداشته باشد. خیلی‌ها می‌گفتند که حماس هرگز خود را خلع سلاح نمی‌کند. به نظر می‌رسد که آن‌ها خود را خلع سلاح می‌کنند.

به نوشته پایگاه خبری «هیل» رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه صحبت‌های خود با چرخش به سوی مسائل داخلی، در اقدامی نسبتا کم‌سابقه اعلام کرد که به‌صورت دوحزبی با دموکرات‌ها در کنگره همکاری می‌کند تا از تعطیلی قریب‌الوقوع دولت جلوگیری شود؛ در حالی که سنای آمریکا در حال بررسی لوایح بودجه‌ای است که به دلیل اختلاف‌نظر بر سر تامین مالی وزارت امنیت داخلی متوقف مانده‌اند.

ترامپ گفت: «امیدوارم شاهد تعطیلی دولت نباشیم. همین حالا روی این موضوع کار می‌کنیم. فکر می‌کنم داریم به نتیجه نزدیک می‌شویم. به‌نظر من دموکرات‌ها هم نمی‌خواهند چنین اتفاقی بیفتد. بنابراین باور دارم که به شکلی کاملا دوحزبی کار خواهیم کرد تا تعطیلی دولت رخ ندهد.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین تاکید کرد که ایالات متحده باید کمترین نرخ بهره را در دنیا دراختیار داشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه