ستاره اسکندری تهیه‌کننده «کیو کیو» شد

ستاره اسکندری تهیه‌کننده «کیو کیو» شد
کوکیو ستاره اسکندری در ادامه فعالیت‌هایش در عرصه تهیه‌کنندگی به تازگی فیلم کوتاه داستانی «کیو کیو» را به نویسندگی و کارگردانی پویا شاه‌جهانی تهیه و تولید کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ستاره اسکندری در ادامه فعالیت‌هایش در عرصه تهیه‌کنندگی به تازگی فیلم کوتاه داستانی «کیو کیو» را به نویسندگی و کارگردانی پویا شاه‌جهانی تهیه و تولید کرده است.

ستاره اسکندری که پیشتر به عنوان تهیه‌کننده در عرصه تئاتر و سینما آثاری را تولید کرده بود؛ پس از فیلم کوتاه «درگذشته» ساخته امیرحسین بهبهانی‌نیا و «نبودن» ساخته مهین صدری تهیه فیلم «کیو کیو» را به عهده گرفت.

این فیلم کوتاه به نویسندگی و کارگردانی پویا شاه‌جهانی پس از پشت‌سرگذاشتن مرحله فیلمبرداری؛ وارد مراحل فنی خود شده تا آماده حضور در جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی شود.

پویا شاه‌جهانی به عنوان عکاس سینمانامزد سه دوره جشنواره فیلم فجر شده و دارای دیپلم افتخار جشن عکاسان سینمای ایران است و لوح زرین جشنواره شهر را دریافت نموده، فیلم کوتاه «کیو کیو» نخستین تجربه حرفه‌ای او در مقام نویسندگی و کارگردانی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه