logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

چمران: تندیس شهید ایزدی در میدان فلسطین با مقیاس بزرگ‌تر احداث می‌شود

چمران: تندیس شهید ایزدی در میدان فلسطین با مقیاس بزرگ‌تر احداث می‌شود
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر تداوم مسیر مقاومت و ایستادگیچمران: تندیس شهید ایزدی در میدان فلسطین با مقیاس بزرگ‌تر احداث می‌شود ملت ایران گفت: تندیس شهید محمدسعید ایزدی در میدان فلسطین در شرایط فعلی به‌صورت موقت نصب شده و قرار است در ادامه، تندیسی با مقیاس بزرگ‌تر و متناسب با اهمیت این میدان احداث شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی چمران در آیین رونمایی از تندیس شهید محمدسعید ایزدی معروف به «حاج رمضان» که در میدان فلسطین تهران برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی در جنگ‌های هشت سال دفاع مقدس، جنگ ۱۲ روزه، جنگ رمضان و شهدای جبهه مقاومت، اظهار کرد: شهید ایزدی در روز ۳۱ خردادماه به فیض شهادت نائل آمد و یاد و نام این شهید والامقام را گرامی می‌داریم.

وی با اشاره به جایگاه میدان فلسطین به‌عنوان یکی از نمادهای مقاومت در تهران، افزود: حضور مردم و تجمع آنان در این میدان و سایر میادین شهر طی ماه‌های اخیر، نمونه‌ای از ایستادگی و مقاومت ملت ایران است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه مسیر مقاومت تا دستیابی به پیروزی ادامه خواهد داشت، گفت: ملت ایران و جریان مقاومت اسلامی در جبهه‌های مختلف از جمله لبنان، فلسطین، غزه، عراق و یمن همچنان در مسیر مقاومت و ایستادگی قرار دارند.

چمران با اشاره به نقش شهدا در تداوم مسیر مقاومت، خاطرنشان کرد: شهدای عزیز به فیض الهی و جایگاه رفیع شهادت دست یافته‌اند و ما که باقی مانده‌ایم، وظیفه داریم راه شهدا را در مسیر مقاومت، استقامت و پیروزی ادامه دهیم.

وی همچنین با تقدیر از شهرداری منطقه ۶ تهران برای نصب تندیس شهید ایزدی در میدان فلسطین گفت: این تندیس یادآور خاطرات و مجاهدت‌های این شهید بزرگوار خواهد بود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تندیس فعلی در میدان فلسطین موقتی است، تصریح کرد: این میدان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و تندیس شهید ایزدی باید از نقاط مختلف میدان قابل مشاهده باشد؛ بنابراین در آینده تندیسی با مقیاس بزرگ‌تر احداث و به مردم شریف تهران، ملت ایران و خانواده‌های معظم شهدا تقدیم خواهد شد.

چمران در پایان با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری این مراسم و شهرداری منطقه ۶، بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا و تداوم راه آنان تأکید کرد.

انتهای پیام/

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه