logo
شنبه 18 مهر 1405 | شنبه 10 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  2. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  3. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  4. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  5. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  6. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  7. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  8. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  9. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  10. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  11. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  12. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  13. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  14. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  15. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  16. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  17. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  18. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  19. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  20. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران خبر داد:

تأمین ۵۳ درصدی سبد غذایی پایتخت با اختلاف قیمت ۳۰ تا ۴۵ درصدی نسبت به سطح شهر

تأمین ۵۳ درصدی سبد غذایی پایتخت با اختلاف قیمت ۳۰ تا ۴۵ درصدی نسبت به سطح شهر
مدیرعامل سازمان میادین شهرداری تهران گفت: سالانه بیش از ۲ میلیون تن انواع مواد غذایی در پایتخت توزیع می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران؛ صبح امروز جمعی از سفرا، کارداران و وابستگان فرهنگی بیش از ۴۰ کشور دنیا با حضور در میدان میوه و تره‌بار جلال آل‌احمد، از بخش‌های مختلف این مجموعه و زنجیره عرضه مستقیم کالا در پایتخت بازدید کردند.

مهدی بختیاری‌زاده در حاشیه این بازدید گفت: سالانه بیش از ۲ میلیون تن انواع مواد غذایی در پایتخت توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امروز شهر تهران دارای ۳۱۶ میدان و بازار میوه و تره‌بار فعال است که همگی تحت نظارت مستقیم شهرداری تهران به شهروندان خدمت‌رسانی می‌کنند؛ افزود: فلسفه اصلی شکل‌گیری این سازمان، حذف واسطه‌های غیرضروری و ایجاد اتصال مستقیم میان تولیدکننده و مصرف‌کننده نهایی است تا کالای باکیفیت و تازه، با مناسب‌ترین قیمت در دسترس عموم قرار گیرد.

تأمین ۵۳ درصدی نیاز غذایی تهران با قیمت ۳۰ تا ۴۵ درصد ارزان‌تر از سطح شهر

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین با اشاره به سهم راهبردی این مجموعه در سبد معیشت تهرانی‌ها ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۵۳ درصد از نیازهای خوراکی و غذایی شهروندان تهرانی از طریق میادین و بازارهای تابعه تأمین می‌شود. از حیث اقتصادی نیز کالاها با قیمتی حدود ۳۰ تا ۴۵ درصد پایین‌تر از سطح خرده‌فروشی‌های شهر و بر اساس نرخ‌نامه‌های مصوب و کنترل مداوم کیفی عرضه می‌شوند.

وی ادامه داد: علاوه بر شبکه خرده‌فروشی، تأمین و پشتیبانی پایتخت از طریق پایانه‌ها و مراکز عمده‌فروشی تخصصی مدیریت می‌شود؛ از جمله «میدان مرکزی میوه و تره‌بار» به عنوان بارانداز اصلی محصولات باغی و فرنگی، «میدان بهمن» به عنوان پایانه تخصصی گوشت و مرغ، «میدان بعثت» برای عرضه عمده آبزیان، و «میدان میوه و تره‌بار آزادی» به عنوان پایانه توزیع قارچ که بخشی از نیاز مغازه‌های سطح شهر و کل نیاز بازارهای شهرداری را تأمین می‌کنند.

توزیع سالانه بیش از ۲ میلیون تن مواد غذایی با فعالیت شبانه‌روزی شبکه تأمین

بختیاری‌زاده با تشریح حجم عملیات پشتیبانی این مجموعه بیان کرد: سالانه بیش از ۲ میلیون تن انواع اقلام غذایی تازه و فرآوری‌شده در ۳۶۵ روز سال و بدون حتی یک روز تعطیلی در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد. 

وی یادآور شد: اگرچه ساعت خدمت‌رسانی به مراجعه‌کنندگان از ۸ صبح تا ۸ شب است، اما چرخه لجستیک و بارانداز میادین به صورت ۲۴ ساعته و شبانه‌روزی فعال است تا محصولات صبح هر روز در تازه‌ترین حالت به دست مصرف‌کننده برسد.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران به تنوع بیش از ۳ هزار قلم کالا در میادین اشاره کرد و گفت: یکی از بخش‌های قابل‌توجه، سالن تخصصی آبزیان است که صید روز دریای شمال و جنوب (نظیر ماهیان خاویاری و استخوانی) و همچنین آبزیان پرورشی به صورت زنده و صیدشده در آن عرضه و بنا به درخواست مشتری پاک و آماده طبخ می‌شود. همچنین با هدف حمایت از تولید، غرفه‌هایی کوتاه‌مدت به صورت فصلی در اختیار تولیدکنندگان خرد (نظیر زنبورداران برای عرضه مستقیم عسل) قرار می‌گیرد و حتی فرآوری شیر تازه در کارگاه‌های شیشه‌ای و کاملاً شفاف در برابر دیدگان خریداران انجام می‌پذیرد.

شگفتی دیپلمات‌ها از اتکای کامل میادین به تولیدات ۱۰۰ درصدی داخل کشور

وی در حاشیه این بازدید و در پاسخ به بازخورد سفرای حاضر تاکید کرد: برای دیپلمات‌های حاضر بسیار جالب و شگفت‌انگیز بود که این حجم انبوه از تنوع کالایی در تمامی فصول سال، به‌طور ۱۰۰ درصد متکی بر تولیدات داخلی جمهوری اسلامی ایران و کارخانجات کشور است و هیچ‌گونه وابستگی به واردات در این زنجیره وجود ندارد.

مهدی بختیاری‌زاده همچنین با اشاره به توسعه خدمات غیرحضوری افزود: برای رفاه حال شهروندانی که امکان مراجعه حضوری ندارند، بستری فراهم شده تا از طریق سوپراپلیکیشن «شهرزاد» بتوانند اقلام مورد نیاز خود را دقیقاً با نرخ‌نامه مصوب میادین سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرند.

آخرین وضعیت «طرح تورم صفر»؛ افزایش اقلام به ۱۵ قلم کالا

بختیاری‌زاده در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اجرای طرح حمایتی «تورم صفر» که از ۵ مهرماه آغاز شده است، تاکید کرد: این طرح هم‌اکنون در ۱۰۸ بازار پایتخت با موفقیت در حال اجراست و احراز صلاحیت‌ها و فرآیند ثبت درخواست از طریق سامانه شهرزاد مدیریت می‌شود.

وی بیان کرد: در فاز نخست، ۱۲ قلم کالای اساسی شامل برنج، روغن، گوشت منجمد، ماکارونی، پروتئین سویا، شکر، خرما، عدس، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و لپه عرضه شد و طبق برنامه‌ریزی، در ماه آینده با افزودن ۳ قلم دیگر (شامل مرغ منجمد، رب گوجه‌فرنگی و پنیر)، سبد طرح به ۱۵ قلم کالای ضروری ارتقا می‌یابد و شمار مراکز عرضه‌کننده نیز به بیش از ۲۰۰ بازار در سطح شهر تهران خواهد رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه