logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

تهران فردا بارانی می‌شود

تهران فردا بارانی می‌شود
یک کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تهران فردا بارانی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهان، فریبا گودرزی در خصوص آخرین وضعیت هوای کشور اظهار داشت: امروز بارش پراکنده باران در شمال شرق و شرق کشور پیش‌بینی شده است و فردا در ارتفاعات زاگرس مرکزی و به تدریج در غرب و دامنه‌های جنوبی البرز بارش باران خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه بارش باران دوشنبه و سه‌شنبه نیز در مرکز، شرق و مناطق مذکور رخ می‌دهد، افزود: دوشنبه و سه‌شنبه شدت بارش‌ باران نیز در چهارمحال و بختیاری و کهکیلویه و بویر احمد خواهد بود.

* کاهش ۵ درجه‌ای در نیمه شمالی کشور

یک کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه با نفوذ هوای سرد در کشور ما در روز چهارشنبه کاهش دمای ۵ درجه‌ای در سواحل دریای خزر را شاهد خواهیم بود، گفت: در اکثر نقاط کشور بارش باران تا پایان هفته ادامه دارد.

گودرزی با اشاره به اینکه روز دوشنبه و چهارشنبه گرد و خاک در جنوب غرب و غرب کشور رخ می‌دهد، افزود:‌ در خصوص جاده‌های کشور ما به دلیل بارش باران شاهد لغزندگی و اختلال در تردد هستیم همچنین لغزندگی در دامنه‌های زاگرس که شدت بارش بسیار است، را شاهد خواهیم بود.

* کاهش ۲ درجه‌ای دما در تهران/ فردا،چهارشنبه و پنج‌شنبه بارش باران در پایتخت

وی با بیان اینکه آسمان امروز تهران کمی ابری همره با افزایش ابر و وزش باد خواهد بود، عنوان کرد: فردا بارش باران برای تهران پیش‌بینی شده است که این بارش سه‌شنبه کاهش یافته و در چهارشنبه و پنج‌شنبه بارش باران در تهران افزایش خواهد یافت.

یک کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه کاهش دو درجه‌ای دما برای تهران از امروز آغاز می‌شود، گفت: در ارتفاعات تهران از امروز تا پایان هفته بارش برف خواهیم داشت.همچنین باید بگویم بیشنیه دمای امروز تهران ۱۳ و کمینه صبح فردا ۲ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
, * کاهش ۵ درجه‌ای در نیمه شمالی کشور,
,
,
,
,
,
, * کاهش ۲ درجه‌ای دما در تهران/ فردا،چهارشنبه و پنج‌شنبه بارش باران در پایتخت,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه