خوراک رسانههای غربی با سخنان یونسی/
همه تحریفهایی که "مخلص هاشمی" در کلام امام خمینی(ره) انجام داد
کسی که امروز مدعی شده است برخی با نشستن در سنگر انقلاب امام را تخریب می کنند، خود به وضوع در آرا و همچنین اظهارات خود سخنان امام خمینی را نقض کرده است تا جایی که اعتراض بیت امام خمینی هم در این خصوص بلند شد.[
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی یونسی در زمستان سال 91 در گفتوگو با آرمان با اشاره به تحریم ها و فشارها و برخی از سوء مدیریت ها و مشکلات به وجود آمده، یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری (92) را بهعنوان یک فرصت طلایی و مبارک برای خروج از مخاطرات پیشرو دانست و اظهار داشت: «من شخصاً با توجه به همه ملاحظات موجود، شرکت در انتخابات را لازم میدانم و نامزدی را ترجیح میدهم که جامع ویژگیهای مشترک دو جریان سیاسی بزرگ کشور یعنی اصلاحطلبان و اصولگرایان باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,همچنین به کاندیدایی رای خواهم داد که سردار نظام و مملکت باشد و نه سرباز! رئیسجمهور آتی، با رویکردهای متفاوت داخلی و خارجی روبهروست. رئیسجمهور بعدی باید مرد روزهای سخت باشد. هم زبان مردم را بداند و هم بلوغ و هوش و زیرکی و ژرف نگری برخورد با مسائل بینالمللی را داشته باشد. اهل جار و جنجال و هیاهو برای هیچ نباشد و از تجربه لازم و کافی برای تعامل با نیروهای داخل و مفاهمه با قدرتهای خارجی برخوردار باشد.»
,وی با بیان اینکه اگر محمد خاتمی، حسن روحانی و علی اکبر ناطق نوری وارد عرصه انتخابات شوند از آنها حمایت خواهم کرد، در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در صورت حضور هاشمی رفسنجانی آیا از وی حمایت خواهید کرد، گفت: «مخلص آقای هاشمی رفسنجانی هستیم.»
,,
امام (ره) از دیدگاه یونسی
, امام (ره) از دیدگاه یونسی, امام (ره) از دیدگاه یونسی,وزیر اسبق اطلاعات معتقد است که در زمان حیات امام هر کسی که میخواست به مملکت خدمت کند حتی اگر قانون اساسی را هم قبول نداشت، امام میپذیرفت با او کار کند.
,وی در گفت و گو با جماران گفت: «امام بدون تأسی از جریانها رابطهاشان را با تمام گروه های سیاسی حفظ میکردند. من در زمان حضرت امام سمتهای خیلی مهمی نداشتم. رئیس دادگاههای ارتش و انقلاب بودهام و در سازمان اطلاعات ارتش نمایندگی امام را داشتم. در آن زمان وزیر اطلاعات وقت نامهای به حضرت امام مینویسند و پیشنهاد میکنند که سازمان اطلاعات ارتش به وزارت اطلاعات ملحق شود و مرحوم حاج احمد آقا تلفنی از من نظر خواست و من گفتم که این نظر، نظر کارشناسی نیست، زیرا حفاظت اطلاعات ارتش جزء لاینفک ارتش است. امام در مورد دشمنان بسیار دافعه داشتند؛ یعنی در مقابل استکبار و دشمنان ملت چه استبداد داخلی و خارجی با قاطعیت ایستاد و همین منجر به پیروزیاش شد. امام میدانست که خیلی از افرادی که دور و برشان هستند اعتقاد به اسلام و ولایت فقیه هم ندارند ولی همه را میپذیرفتند و این استراتژی یک استراتژی عاقلانه و دوراندیشانه برای پیروزی انقلاب بود. دشمنان ما تا زمانی که دست به اسلحه نبردهاند با آنها نمیجنگیم و زمانی که دست به اسلحه بردند با آنها میجنگیم. در آن زمان یک جریان موسوم به خط امام بودند و یک جریان ملقب به گروه راست بودند و در رقابتهای سیاسی گاهی اخلاق و حدود رعایت نمیشد. ولی امام بدون تأسی از جریانها رابطهشان را با تمام گروه های سیاسی حفظ میکردند و اگر چنانچه مثلاً آقای یزدی رأی نمیآورد، بلافاصله امام سمتی را در شورای نگهبان به ایشان میداد و یا آن زمان انتقادهای تندی در مورد آقای واعظ طبسی مطرح بود که میگفتند ایشان در خط امام نیستند، امام به ایشان پیام داد که شما جزو روحانیونی هستید که در خط ناب اسلام محمدی و ضد استکبار هستید. از سوی دیگر امام به مجمع روحانیون مبارز کمک مالی کردند و گفتند که چه اشکالی دارد که دو جریان باشید و شما هم کار سیاسی کنید. یعنی امام این رقابتها را مدیریت میکردند و همهی گروهها از ایشان کمک میگرفتند و امام در عین حمایت انتقاد هم میکردند.
,در نامهای که به آقای انصاری دادهاند -در منشور برادری- امام گفتند مگر در مسائل فقهی ما اختلاف نظر نداریم ولی در عین حال به همه احترام میگذاریم و با هم برادرند در مسائل سیاسی هم اختلاف سلیقه است نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست. اختلاف نظر اشکال ندارد دشمنی نباید باشد و اختلاف نظر در همه جا باعث رشد میشود.
,,
امام به حضور مردم در سایه وحدت اهمیت میدادند
, امام به حضور مردم در سایه وحدت اهمیت میدادند, امام به حضور مردم در سایه وحدت اهمیت میدادند,بنیصدر در زمان جنگ در حالی که مجاهدین در کوچهها مسلح بودند و مردم را میزدند و بخشی از کشور ما در دست دشمن بود بر کنار شد و بلافاصله انتخابات برگزار میشود و این نشان دهنده این است که امام به حضور مردم در سایه وحدت اهمیت میدادند. برای اینکه هزینهها را کاهش بدهیم بهترین راه مشارکت مردم است. یعنی اگر مردم دولت را از خودشان بدانند هر مشکلی و یا جنگی ایجاد شود مردم میایستند که در بسیج نمود پیدا کرد و مردم هم شرکت کردند و شاید نتوانیم در مقابل دشمن مثل آمریکا از نظر ساز و برگ جنگی مقابله کنیم اما با اقتدار ناشی از وحدت ملی میتوانیم در مقابل امریکا بایستیم و این استراتژی امام بود. من معتقدم هر کسی که میخواست به مملکت خدمت کند حتی اگر قانون اساسی را هم قبول نداشت، امام میپذیرفت. حالا اگر کسی امام را از دل و جان دوست دارد و قانون اساسی را هم قبول دارد بدون شک مبارکتر خواهد بود. هر دولتی مسئولیتهایش را به دوش کسانی میگذارد که همگرایی بیشتر داشته باشند و این هیچ عیبی ندارد و شاید هم بهتر باشد اما نباید دیگران را حذف یا تخریب کرد و یا دشمنسازی کند.
,,
امام نمیخواست بنی صدر برود
, امام نمیخواست بنی صدر برود , امام نمیخواست بنی صدر برود ,گاهی دولت ها حتی از گروههای مخالف هم استفاده میکنند و وقت برای کارشکنی آنها نمیگذارند که کار درستی هم هست اما گاهی هم از عناصر اصلی خود استفاده میکند اما آنها را هم در جای دیگری حفظ میکند و این هزینهی اطلاعاتی ما را کم میکند. امام حتی به بنیصدر گفت که همین جا بماند و نمیخواست برود. به او گفت که اگر نمیتواند کار کند کنار برود نه اینکه از کشور برود. میخواست بماند و خدمت کند شاید دورهی بعد رأی بیاورد او خودش عقلش نرسید و رفت. در زمان وزارتم عقیده داشتم که باید تلاش کنیم که مسائل امنیتی را اجتماعی کنیم و مسائل اجتماعی را عادی کنیم و تلاش میکردیم که دشمن را به مخالف و مخالف را به دوست تبدیل کنیم. این یک سیاست عقلانی است و عقل میگوید که دشمن یکی هم زیاد است و هیچ دشمنی را نمیتوان با زور دوست کرد. دشمن را با منطق و داد و ستد و رفتار درست میتوان تبدیل به دوست یا تبدیل به مخالف کرد. این روشی بود که ما به کار میبردیم البته همان موقع هم افرادی مخالف این شیوه بودند. یک عدهای معتقدند که ما حتماً دشمن لازم داریم که من به چنین تزی اعتقاد ندارم. یک عده میگویند اگر ملتی بی دشمن باشند به خواب میرود و اهدافش را فراموش میکند. البته اگر ما دشمن داشتیم حتماً باید سعی کنیم در مقابل آنان آماده باشیم و این دستور قرآن است. اما اینکه حتماً لازم است دشمن داشته باشیم، نه. ما برای حرکتمان هدف لازم داریم نه دشمن و اگر دشمن داشتیم باید آماده باشیم.
,,
تحریف نظر امام درباره شیر و خورشید
, تحریف نظر امام درباره شیر و خورشید, تحریف نظر امام درباره شیر و خورشید,
دستیار ارشد رئیسجمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی و در جمع یهودیان شیراز نسبت به بازگشت نشان شیر و خورشید ابراز علاقه کرد و با توجیهات خاص خود ادعاهایی را مطرح کرده است که با سکوت مسوولان دولتی و انتقاد مردم انقلابی همراه بوده است.
یونسی درباره نماد شیر خورشید گفت: عدهای خیال میکردند نماد شیر و خورشید در میان پرچم ایران یک نماد سلطنتی است اما اینگونه نیست.
, عدهای خیال میکردند نماد شیر و خورشید در میان پرچم ایران یک نماد سلطنتی است اما اینگونه نیست. ,
یونسی در ادامه اظهارات عجیبش ادامه داد: شیر نماد حضرت علی(ع) و خورشید نماد حضرت محمد(ص) است و تنها تاجش مربوط به شاه بود؛ اگر به من باشد، هلال احمر را تغییر میدهم و شیر و خورشید را جایگزین آن میکنم؛ البته برای هلال احمر هم احترام قائلم.
,از سوی دیگر، امام خمینی (ره) نیز به زعم یونسی جزو آن عدهای بودهاند که نماد شیر و خورشید را یک نماد سلطنتی میدانستند و بر اساس همین ایشان 36 سال پیش در تاریخ 57/12/10 در مدرسه فیضیه قم و در جواب به افرادی که خواهان ماندگاری نمادهای سلطنتی در کشور هستند، میفرمایند: ما مبارزۀ با فساد را با دایرۀ امر به معروف و نهی از منکر که یک وزارتخانۀ مستقل بدون پیوستگی به دولت، با یک همچو وزارتخانهای که تأسیس خواهد شد انشاءاللّه مبارزۀ با فساد میکنیم؛ فحشا را قطع میکنیم؛ مطبوعات را اصلاح میکنیم؛ رادیو را اصلاح میکنیم؛ تلویزیون را اصلاح میکنیم؛ سینماها را اصلاح میکنیم. تمام اینها به فرم اسلام باید باشد. تبلیغات، تبلیغات اسلامی، وزارتخانهها، وزارتخانههای اسلامی، احکام، احکام اسلام. حدود اسلام را جاری میکنیم؛ خوف از اینکه غرب نمیپسندد نمیکنیم.
, ما مبارزۀ با فساد را با دایرۀ امر به معروف و نهی از منکر که یک وزارتخانۀ مستقل بدون پیوستگی به دولت، با یک همچو وزارتخانهای که تأسیس خواهد شد انشاءاللّه مبارزۀ با فساد میکنیم؛ فحشا را قطع میکنیم؛ مطبوعات را اصلاح میکنیم؛ رادیو را اصلاح میکنیم؛ تلویزیون را اصلاح میکنیم؛ سینماها را اصلاح میکنیم. تمام اینها به فرم اسلام باید باشد. تبلیغات، تبلیغات اسلامی، وزارتخانهها، وزارتخانههای اسلامی، احکام، احکام اسلام. حدود اسلام را جاری میکنیم؛ خوف از اینکه غرب نمیپسندد نمیکنیم.,غرب ما را خوار کرد؛ غرب روحیات ما را از بین برد. ما را غربزده کردند؛ ما این غربزدگی را میزداییم. ما با ملت ایران، با همراهی ملت ایران، با پشتیبانی ملت ایران، تمام آثار غرب را ـ تمام آثار فاسده، نه آثاری که تمدن است ـ تمام اخلاق فاسدۀ غربی را، تمام نَغَمات باطلۀ غربی را خواهیم زدایید. ما یک «مملکتِ محمدی» ایجاد میکنیم. بیرق ایران نباید بیرق شاهنشاهی باشد، آرمهای ایران نباید آرمهای شاهنشاهی باشد؛ باید آرمهای اسلامی باشد. از همۀ وزارتخانهها، از همۀ ادارات، باید این "شیر و خورشید" منحوس قطع بشود؛ عَلَم اسلام باید باشد. آثار طاغوت باید برود. اینها آثار طاغوت است؛ این تاج آثار طاغوت است؛ آثار اسلام باید باشد.
, غرب ما را خوار کرد؛ غرب روحیات ما را از بین برد. ما را غربزده کردند؛ ما این غربزدگی را میزداییم. ما با ملت ایران، با همراهی ملت ایران، با پشتیبانی ملت ایران، تمام آثار غرب را ـ تمام آثار فاسده، نه آثاری که تمدن است ـ تمام اخلاق فاسدۀ غربی را، تمام نَغَمات باطلۀ غربی را خواهیم زدایید. ما یک «مملکتِ محمدی» ایجاد میکنیم. بیرق ایران نباید بیرق شاهنشاهی باشد، آرمهای ایران نباید آرمهای شاهنشاهی باشد؛ باید آرمهای اسلامی باشد. از همۀ وزارتخانهها، از همۀ ادارات، باید این "شیر و خورشید" منحوس قطع بشود؛ عَلَم اسلام باید باشد. آثار طاغوت باید برود. اینها آثار طاغوت است؛ این تاج آثار طاغوت است؛ آثار اسلام باید باشد., غرب ما را خوار کرد؛ غرب روحیات ما را از بین برد. ما را غربزده کردند؛ ما این غربزدگی را میزداییم. , تمام آثار غرب را ـ تمام آثار فاسده، نه آثاری که تمدن است ـ تمام اخلاق فاسدۀ غربی را، تمام نَغَمات باطلۀ غربی را خواهیم زدایید. ما یک «مملکتِ محمدی» ایجاد میکنیم. بیرق ایران نباید بیرق شاهنشاهی باشد، آرمهای ایران نباید آرمهای شاهنشاهی باشد؛ باید آرمهای اسلامی باشد. از همۀ وزارتخانهها، از همۀ ادارات، باید این "شیر و خورشید" منحوس قطع بشود؛ عَلَم اسلام باید باشد. آثار طاغوت باید برود. اینها آثار طاغوت است؛ این تاج آثار طاغوت است؛ آثار اسلام باید باشد., تمام آثار غرب را ـ تمام آثار فاسده، نه آثاری که تمدن است ـ تمام اخلاق فاسدۀ غربی را، تمام نَغَمات باطلۀ غربی را خواهیم زدایید. ما یک «مملکتِ محمدی» ایجاد میکنیم. , باید آرمهای اسلامی باشد. از همۀ وزارتخانهها، از همۀ ادارات، باید این "شیر و خورشید" منحوس قطع بشود؛ عَلَم اسلام باید باشد. آثار طاغوت باید برود. اینها آثار طاغوت است؛ این تاج آثار طاغوت است؛ آثار اسلام باید باشد., شیر و خورشید" ,طی روزهای گذشته هم دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای مذهبی اظهار داشت که افراط و تفریط بلای بزرگی شده برای جهان اسلام و نه تنها مشکل اساسی جهان اسلام است بلکه مشکل جدی کشور ما نیز رعایت نکردن افراط و تفریط است که باعث شکلگیری داعش داخلی شده است.
,یونسی با اشاره به اینکه مبارزات قبل از انقلاب به دفعات از مبارزهای که در حال حاضر درگیر آن هستیم راحتتر بود ادامه داد: مشکل امروز ما این است که این گروهها همچنان در ایران علیه انقلاب و اسلام در حال مبارزه هستند با لباس اسلام یا بر روی منبر یا درون سنگر و جای انقلابیون نشسته و امام را تخریب میکنند و این است که برای ما مقابله با این افراد دشوار است.
,کسی که امروز مدعی شده است برخی با نشستن در سنگر انقلاب امام را تخریب می کنند، خود به وضوع در آرا و همچنین اظهارات خود سخنان امام خمینی را نقض کرده است تا جایی که اعتراض بیت امام خمینی هم در این خصوص بلند شد.
,یونسی مدعی شده است که تنها یادگار ماندگار امام (ره) قانون اساسی است، اما خود وی قائل به رعایت حداقل ها در قانون اساسی و وصیت نامه سیاسی امام خمینی(ره) به عنوان رهبر انقلاب اسلامی نبوده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه