خبر بد برای کی روش/ نکونام مصدوم شد!

خبر بد برای کی روش/ نکونام مصدوم شد!
جواد نکونام بار دیگر با مصدومیت از ناحیه زانو مواجه شده به احتمال فراوان به دیدار اوساسونا مقابل آلاوس نمی‌رسد که این موضوع کمی نگران کننده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا هافبک ایرانی تیم اوساسونا در آستانه دیدار روز شنبه تیمش مقابل آلکورکون با مصدومیت روبرو شد و تمرینات گروهی روز یک‌شنبه گذشته را هم از دست داد. او از ناحیه زانوی سمت راست مصدوم شده و امروز در کلینیک سن‌میگوئل آزمایش‌های پزشکی را انجام خواهد داد تا میزان مصدومیتش مشخص شود. این مصدومیت برای نکونام که به تازگی از سوی کارلوس کی‌روش و برای دو بازی دوستانه با شیلی و سوئد به تیم ملی دعوت شده است، می‌تواند نگران کننده باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هافبک ایرانی تیم اوساسونا در آستانه دیدار روز شنبه تیمش مقابل آلکورکون با مصدومیت روبرو شد و تمرینات گروهی روز یک‌شنبه گذشته را هم از دست داد. او از ناحیه زانوی سمت راست مصدوم شده و امروز در کلینیک سن‌میگوئل آزمایش‌های پزشکی را انجام خواهد داد تا میزان مصدومیتش مشخص شود. این مصدومیت برای نکونام که به تازگی از سوی کارلوس کی‌روش و برای دو بازی دوستانه با شیلی و سوئد به تیم ملی دعوت شده است، می‌تواند نگران کننده باشد.,

انتهای خبر

, انتهای خبر]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه