logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

پایان نشست دوجانبه ظریف و کری

پایان نشست دوجانبه ظریف و کری
رایزنی‌های جاری در شهر لوزان احتمالا تا روز یکشنبه 9 فروردین ماه به طول خواهد انجامید و براساس اعلام وزارت خارجه فرانسه قرار است لوران فابیوس روز شنبه به این مذاکرات بپیوندد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رایزنی دوجانبه محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران و جان کری وزیر خارجه آمریکا در لوزان دقایقی پیش پایان یافت.

رایزنی‌های هسته‌ای در لوزان سوئیس پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) و در دومین روز خود با نشست وزرای خارجه با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و وزیر انرژی آمریکا، معاونان وزرای خارجه و هلگا اشمیت آغاز شد و پس از آن نشست‌ها به صورت دوجانبه در سطح وزراری خارجه، صالحی و مونیز و معاونان ادامه یافت.

ظریف و کری به صورت دوجانبه دیدار کردند و صالحی و مونیز نیز در نشستی دوجانبه به گفت‌وگو پرداختند و سید عباس عراقچی، مجید تخت روانچی و وندی شرمن معاونان وزرا نیز در دیداری جداگانه به گفت‌وگو در راستای رفع اختلافات بر سر راه‌حل جامع پرداختند.

بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره دیدار صالحی و مونیز گفت که در این دیدار راجع به راکتور آب سنگین اراک، فردو، غنی سازی و نیز تحقیق و توسعه بحث و تبادل نظر می‌شود.

رایزنی‌های جاری در شهر لوزان احتمالا تا روز یکشنبه 9 فروردین ماه به طول خواهد انجامید و براساس اعلام وزارت خارجه فرانسه قرار است لوران فابیوس روز شنبه به این مذاکرات بپیوندد.

پایان مارس پایان مدت زمان چهار ماهه اعلام شده از سوی طرفین برای حصول نتیجه است. البته در سوم آذر ماه 93 در بیانیه‌ای که توسط ظریف و اشتون قرائت شد طرفین توافقنامه ژنو را برای هفت ماه تمدید و البته تأکید کردند که همه تلاش خود را صورت خواهند داد تا این مذاکرات تا چهار ماه آینده (پایان مارس) به نتیجه برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه