logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

آخرین اخبار از شرایط جوی سیزده بدر

آخرین اخبار از شرایط جوی سیزده بدر
این کارشناس هواشناسی یادآور شد: در 3 روز آینده تهران آسمانی کمی ابری تا نیمه‌ابری همراه با وزش باد را تجربه خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از فارس، کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام اینکه پدیده غالب در مناطق مختلف کشور طی روزهای آینده وزش باد خواهد بود، گفت: در روزهای پیش‌رو دمای هوای تهران روند افزایشی خواهد یافت.

امین‌حسین نقشینه درباره شرایط جوی کشور طی روزهای آینده اظهار داشت: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی پیش‌بینی می‌شود امروز شاهد تداوم بارش‌ها در گیلان باشیم.

کارشناس سازمان هواشناسی در ادامه با اشاره به ورود یک سامانه بارشی جدید از جنوب غرب به کشور اضافه کرد: بر همین اساس و با فعالیت این سامانه بارشی انتظار می‌رود در استان‌های خوزستان، فارس، مناطقی از اصفهان، کرمان و به تدریج یزد، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان شاهد افزایش ابر، وزش باد همراه با رگبار و رعد و برق باشیم.

وی با اعلام اینکه این سامانه بارشی طی روز پنجشنبه در جنوب شرق و شرق کشور فعال خواهد بود، افزود: انتظار می‌رود اواخر وقت پنجشنبه این سامانه بارشی از مرزهای جنوب شرق کشور خارج شود.

نقشینه به وزش باد در مناطقی از استان خوزستان اشاره کرد و بیان داشت: امروز به سبب وزش باد و بروز پدیده گردوخاک در مناطقی از استان خوزستان کاهش دید افقی در این مناطق رخ خواهد داد.

به گفته این کارشناس سازمان هواشناسی پدیده قالب در کشور طی 2 روز آینده وزش باد خواهد بود که این امر در شرق و جنوب شرق کشور محسوس‌تر است.

وی با اشاره به مواج بودن خلیج فارس و دریای عمان طی 2 روز آینده اظهار داشت: آسمان تهران امروز شاهد افزایش ابر در ارتفاعات خواهد بود که با احتمال بارندگی همراه می‌شود.

این کارشناس هواشناسی یادآور شد: در 3 روز آینده تهران آسمانی کمی ابری تا نیمه‌ابری همراه با وزش باد را تجربه خواهد کرد.

نقشینه درباره نوسانات دمایی تهران نیز خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود در روزهای آینده روند افزایش نسبی دمای هوا را در پایتخت شاهد باشیم. به طوری که پیشینه امروز و 2 روز آینده هوای تهران به ترتیب 17،19 و 20 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه