logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

تظاهرات اعتراض آمیز در زیر آب+عکس

تظاهرات اعتراض آمیز در زیر آب+عکس
غواصان در پنج متری ساحل ماله، پایتخت مالدیو دست به تظاهرات زیرآبی زده و بنرهایی با عنوان "نشید را حالا آزاد کنید"، "قهرمان آب و هوا را آزاد کنید" و "دموکراسی در زندان" در دست داشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، صدها تن از غواصان مالدیوی در تظاهرات زیرآبی خود خواستار آزادی رئیس جمهوری سابق و محبوس خود شدند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، محمد نشید، رئیس جمهوری سابق مالدیو که به اتهام صدور دستور برای دستگیری و بازداشت یک قاضی ارشد به 13 سال حبس محکوم شده به شدت مورد حمایت مردم مالدیو است و مردم این کشور خواستار بازگشت وی به قدرت و آزادی‌اش هستند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,

 
, ,
,

غواصان در پنج متری ساحل ماله، پایتخت مالدیو دست به تظاهرات زیرآبی زده و بنرهایی با عنوان "نشید را حالا آزاد کنید"، "قهرمان آب و هوا را آزاد کنید" و "دموکراسی در زندان" در دست داشتند.

نشید در دوران ریاست جمهوری خود مساله تغییرات آب و هوایی را مطرح کرد چرا که مالدیو به عنوان مجمع الجزایری در اقیانوس هند تنها چند متر بالاتر از سطح دریا قرار دارد و در معرض خطر غرق شدن به خاطر بالاتر رفتن سطح آب دریاست.

نشید در دوران ریاست جمهوری در یک اقدام غیرمنتظره نشست کابینه را زیر آب تشکیل داد تا تهدید غرق شدن کشورش را اعلام کند.

وی ماه گذشته میلادی به صدور دستور برای دستگیری و بازداشت قاضی عبدالله محمد متهم و به 13 سال حبس محکوم شد. وی قاضی مذکور را به دلایل سیاسی و فساد متهم کرده بود.

محاکمه نشید و حبس وی انتقادهای بین‌المللی در پی داشت و بر پیکره دموکراسی در مالدیو سایه افکنده است.

محمد نشید در 2012 و پس از چند هفته تظاهرات عمومی علیه دستگیری این قاضی و همزمان با از دست دادن حمایت‌های مردمی از سمت خود کناره گیری کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه