پاسخ کمالوندی به اظهارات آمانو

پاسخ کمالوندی به اظهارات آمانو
سخنگوی سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: پس از حدود ۱۲ سال همکاری کامل با آژانس باید پرونده موضوعات گذشته مرتبط با فعالیت های صلح آمیز هسته ای کشورمان بسته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، سخنگوی سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: پس از حدود 12 سال همکاری کامل با آژانس باید پرونده موضوعات گذشته مرتبط با فعالیت های صلح آمیز هسته‌ای کشورمان بسته شود.

بهروز کمالوندی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما، گزارش دیروز مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در شورای حکام درباره برنامه صلح آمیز هسته ای کشورمان را مانند دوره ها و فصل های گذشته ، تکراری دانست و با اشاره به عبارت تکراری آمانو مبنی بر این که " صلح آمیز بودن موارد اعلام نشده برنامه هسته ای ایران را نمی تواند تایید کند" گفت : همواره گفته ایم مسائل اظهار نشده موضوع مربوط به پروتکل الحاقی و کشورهایی است که آن را امضا کرده اند.

وی تاکید کرد : ما پروتکل الحاقی را اجرا نکرده و در حال حاضر هم اجرا نمی‌کنیم پس انتظاری نیست که این عبارت بیاید و آمانو بخواهد درباره این بخش اظهار نظر کند.

کمالوندی در پاسخ به این پرسش که مگر موضوع ابعاد احتمالی نظامی " پی ام دی " حقوقی است که آمانو ادعا می کند در صورت پایبندی ایران به بیانیه لوزان آن را می توان به شکل منطقی حل کرد ؟ اظهار داشت : پی ام دی موضوعی حقوقی نیست ، بلکه موضوعی سیاسی است ؛ اصلا به طور کلی پرونده فعالیت های صلح آمیز هسته ای ما را سیاسی کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه