logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

فتح الله زاده بستری شد

فتح الله زاده بستری شد
فتح‌الله‌زاده در ادامه تاکید کرد: از دعای هواداران ممنون هستم و امیدوارم با روشن شدن تکلیف باشگاه محبوبشان آنها هر روز خوشحالتر شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علی فتح‌الله‌زاده به دلیل حضور و تحرکات بیش از حد در ارتفاعات شمال غرب تهران در بیمارستان بستری شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


به گزارش فارس، علی فتح‌الله‌زاده مدیر عامل سابق باشگاه استقلال 5 شنبه گذشته به دلیل حضور در ارتفاعات شمال غرب تهران در حال ورزش کردن دچار فشار قلبی شد که پس از حضور در بیمارستان با توصیه پزشک معالج تحت مراقبت قرار گرفت.

همچنین حال عمومی علی فتح‌الله زاده خوب است و در صورت ادامه روند درمان طی یکی دو روز آینده از بیمارستان مرخص خواهد شد.

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال در این چند روز به دلیل گرفتگی قلب در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری است و به زودی مرخص خواهد شد.

وضعیت سلامت فتح الله زاده از زبان خودش

مدیر عامل پیشین باشگاه استقلال ضمن تشکر از دعای خیر هواداران استقلال تاکید کرد حالش خوب است و هواداران این تیم نگرانش نباشند.

علی فتح‌الله‌زاده که به خاطر فشار و گرفتگی قلبی روز جمعه در بیمارستان بستری شده بود، وضعیت خود را رضایت‌بخش عنوان کرد.

مدیر عامل پیشین باشگاه استقلال روز جمعه با احساس ناراحتی در ناحیه قلب خود به بیمارستان رفت و با توصیه پزشک برای مراقبت بیشتر بستری شده بود، به خبرنگار مهر گفت: مشکلی نیست من حالم بسیار بهتر است، به هواداران استقلال هم از قول من بگوئید حالم خوبست و نگران من نباشند.

فتح‌الله‌زاده در ادامه تاکید کرد: از دعای هواداران ممنون هستم و امیدوارم با روشن شدن تکلیف باشگاه محبوبشان آنها هر روز خوشحالتر شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

, انتهای پیام/ع]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه