logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

حکم وزیر کشور برای زهرا احمدی‌پور

حکم وزیر کشور برای زهرا احمدی‌پور
وزیر کشور در حکمی زهرا احمدی‌پور را به سمت مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور منصوب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، وزیر کشور در حکمی زهرا احمدی‌پور را به سمت مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور منصوب کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، به پیشنهاد معاون و قائم‌مقام وزیر در امور سیاسی، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در حکمی زهرا احمدی‌پور را به سمت مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور منصوب کرد.

وزیر کشور در حکم انتصاب زهرا احمدی‌پور، آورده است: بررسی و تهیه طرح‌های توجیهی برای ارتقاء سطح تقسیماتی مناطق برابر ضوابط و قوانین موضوعه و در راستای رشد و توسعه متوازن و بسط عدالت اجتماعی، ساماندهی و برقراری نظام مطلوب تقسیمات کشوری، کدگذاری و یکسان‌سازی عناصر و واحدهای تقسیماتی و استفاده از دانش و فن‌آوری‌های نوین و به روز و پیگیری لایحه جامع تقسیمات کشوری از جمله اموری است که انتظار دارد با استعانت از درگاه خداوند متعال و ضمن استفاده از توان و همفکری سایر دست اندرکاران و از طریق برنامه‌ریزی هدفمند و مبتنی بر اصول و در چارچوب سیاست‌ها و برنامه‌های دولت تدبیر و امید نسبت به تحقق آن اهتمام و تلاش نمایید.

زهرا احمدی‌پور دانش آموخته جغرافیای سیاسی در مقطع دکترا و جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری در مقطع کارشناسی‌ارشد است و علاوه بر عضویت در هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس از سال 1376، مدیرکلی دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور در سال های 1376 تا 1382 را به عهده داشته است.

معاونت ورزش بانوان سازمان تربیت بدنی در سال های 1382 تا 1384 از دیگر مسئولیت‌های پیشین دکتر زهرا احمدی پور مدیر کل جدید دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه