logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

تولید کفش از زباله های اقیانوس

تولید کفش از زباله های اقیانوس
شرکت آدیداس با تولید یک کفش با استفاده از زباله های دریایی در پی این است تا بحران تغیرات آب و هوا و آلودگی اکوسیستم آن را هشدار دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از باشگاه خبرنگاران، اقیانوس های جهان به دلیل ترکیبات زیادی از آلودگی، ماهی گیری بیش از اندازه و تغییرات آب و هوایی در خطر قرار دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اخیرا موسسه Alfred-Wegener که یک موسسه تحقیقی در مورد قطب ها و دریاهاست؛ در مورد تغیرات خیلی اساسی که در اکوسیستم اقیانوس ها در حال رخ دادن است هشدار جدی داده است.
 
,
,
,

 
, ,
,
در نتیجه در پی آگاهی هایی که به وجود آمده، شرکت آدیداس با همکاری گروه Parley for the Oceans به این فکر افتادند که با استفاده از زباله هایی که در آب ها قرار دارند کفش بسازند.

هدف Parley for the Oceans با تیم تحقیقاتی شرکت آدیداس این است که با استفاده از راه حل هایی خلاقانه مسئله بحران جدی را که اقیانوس های جهان با آن مواجه هستند را گسترش دهند.
 
,
,
,
,

 
, ,
,
بر این اساس شرکت آدیداس یک خط برای تولید کفش هایی راه اندازی خواهد کرد که مواد اولیه این کفش ها از الیاف و رشته های بازیافت شده از زباله های دریایی و تورهای ماهی گیری که در اعماق دریاها ریخته شده اند خواهد بود.

همچنین تیم Marine life activists Sea Shepherd نیز  به کمک این دو شرکت آمده و تورهایی را که در پی شکار های غیر قانونی تا مسیر های دورتر حتی ساحل غربی آفریقا ریخته شده اند را جمع آوری می کند.

اخیرا شرکت آدیداس اولین نمونه کفش تولیدی خود را رونمایی کرده است. این نمونه اولیه در مرکز سازمان ملل رونمایی شده و با خود شعار «اقیانوس ها. آب و هوا. زندگی» را حمل می کند و با این کار شرایط آشفته و تغیرات آب و هوایی که اقیانوس ها با آن مواجه هستند را به مخاطبان گوشزد کرده است.

رئیس تیم Parley for the Oceans می گوید: «ما در پی این هستیم تا اقیانوس ها را به عنوان بخش اساسی بحث ها و مناظرات در زمینه تغیرات آب و هوا قرار دهیم».
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ط
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه