با ارسال نامه‌های جداگانه صورت گرفت؛

قدردانی ظریف از مراجع عظام تقلید

قدردانی ظریف از مراجع عظام تقلید
وزیر امور خارجه کشورمان در نامه‌هایی جداگانه از حمایت و اظهار محبت‌های مراجع عظام تقلید نسبت به مذاکره کنندکان هسته‌ای قدردانی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلنا، به دنبال اظهار محبت‌های مراجع عظام تقلید نسبت به تیم مذاکره کننده هسته‌ای در طول سال‌های اخیر، خصوصا در دیدار اخیر محمد نهاوندیان با حضرات آیات وحید خراسانی٬ مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، شبیری زنجانی و موسوی اردبیلی٬  محمد جواد ظریف طی نامه‌های جداگانه‌ای از رهنمودها، حمایت‌ها و دعاهای خیر آیات عظام نسبت به اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان خالصانه تشکر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


ظریف در بخشی از این نامه اظهارات محبت آمیز مراجع عالیقدر تقلید را موجب دلگرمی مضاعف و امید بیشتر در مسیر احقاق حقوق ملت مسلمان و انقلابی کشورمان ارزیابی کرده است.

خاطر نشان می‌شود نهاوندیان ضمن سفر به قم و مشهد در روزهای 24 و 25 تیرماه با حضرات آیات وحید خراسانی، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، شبیری زنجانی و موسوی اردبیلی ملاقات نمود و گزارشی از عملکرد تیم مذاکره کننده هسته‌ای را ارائه کرد.

از سوی دیگر حضرات آیات عظام در این دیدارها از تلاش‌های تیم مذاکره کننده و هیات دولت تشکر کردند و اظهار داشتند: «ایستادگی تیم مذاکره کننده در این مدت طولانی ستودنی است.»

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه