logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

رسوایی تازه برای هیلاری کلینتون

رسوایی تازه برای هیلاری کلینتون
'هیلاری کلینتون' نامزد ریاست جمهوری 2016 آمریکا از حزب دمکرات که همچنان با بحران رسوایی ایمیل های شخصی خود دست به گریبان است، در تازه ترین واکنش مدعی شد که از ایمیل شخصی خود برای مکاتبات محرمانه استفاده نکرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا، خبرگزاری رویترز روز یکشنبه نوشت، کلینتون در پاسخ به نامه بازرس دولت فدرال در این باره گفت:' من از ایمیل شخصی ام در زمان تصدی مقام وزارت خارجه برای ارسال و دریافت اطلاعات طبقه بندی شده و محرمانه (دولتی) استفاده نکردم.'

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بنابراین گزارش، نامزد ریاست جمهوری امریکا این اظهارات را روز گذشته (شنبه) در جریان تبلیغات انتخاباتی خود در ایالت 'آیوا' اعلام کرد.

رویترز نوشت، رسوایی استفاده کلینتون از ایمیل شخصی خود در زمان تصدی مقام وزارت خارجه آمریکا به یکی از معضلات وی برای نامزدی ریاست جمهوری تبدیل شده است، چرا که در میان دیگر نامزدهای ریاست جمهوری از حزب دمکرات وی کار چندان دشواری در پیش رو ندارد.

بنابراین گزارش در نامه ژنرال 'چارلز مک کالو'، ناظر بر سازمان های اطلاعاتی آمریکا، خطاب به کنگره این کشور آمده است، دستکم در یک نمونه 40 موردی از 30 هزار ایمیل شخصی هیلاری کلینتون، چهار مورد اطلاعات طبقه بندی شده محرمانه ارسال و دریافت شده است.

کلینتون در پاسخ به این نامه که پنجشنبه گذشته از سوی مک کالو به اعضای کنگره ارائه شد، گفت که وی از ایمیل هایی که به آنها اشاره شده است، چیزی نمی داند و نظری ندارد.

رویترز افزود، وی در استفاده از ایمیل شخصی برای انجام کارهای دولتی متهم به نقض قانون شده است. این مساله در ماه مارس گذشته بر ملا شد.

براساس این گزارش،در حالی که هیلاری کلینتون در رقابتی آسان با دیگر نامزدهای حزب دمکرات روبرو است، اما نظر سنجی های جدید نشان می دهد اکثریت رای دهندگان وی را بویژه بر سر مساله جنجال برانگیز ایمیل های شخصی، فردی غیرقابل اعتماد می دانند.

به گزارش ایرنا، در ماه مارس 2015 میلادی روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد هیلاری کلینتون در زمان تصدی مقام وزارت خارجه آمریکا به جای استفاده از سرورهای امن دولتی از ایمیل شخصی بر روی سرورهای غیردولتی استفاده کرده است.

هیلاری کلینتون بین 30 تا 32 هزار ایمیل که شامل 55 هزار صفحه اسناد و مدارک می شد را از طریق ایمیل شخصی خود ارسال و دریافت کرده است.

این تعداد از ایمیل ها بعدا از روی سرور غیردولتی که ایمیل شخصی هیلاری کلینتون بر روی آن قرار داشت، حذف شدند.

850 صفحه از اسنادی که در ایمیل های شخصی هیلاری کلینتون قرار داشت و بعدها حذف شد، مربوط به حادثه حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی لیبی در سال 2012میلادی بود که این امر خشم سیاستمداران کنگره و سنای آمریکا که کمیته تحقیقی را در این زمینه تشکیل داده بودند، برانگیخت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه